Party rockers in the house tonight!

Som de allra flesta av er redan vet så fyllde jag 18 freaking år i fredags. Har inte hunnit uppdaterat, för det har hänt så mycket runtomkring. Så här får ni er en grym uppdatering!:

I fredags så fyllde jag som sagt år.  Vaknade, rehab-ade, fick höra klassens ljuva stämmor på svenskan, fick panik av att jag trodde att nycklarna var borta och sprang runtsom en galning bara för att få veta att de låg i min "hemliga" ficka (Fredagen den 13:e har alltid varit och kommer alltid att vara en bluff!).
Jag, Emmy och Henrik gick och åt kinabuffé och firade mig, mums mums! Gick sedan hem för att städa och plocka undan lite innan träningen.
Den gick bra och efteråt så bjöd jag laget på kladdkaka med kokostosca som tog ledningen i lagets "baktävling". Det var skoj! Sen sjöng laget för mig på TRE olika språk. Svenska, engelska och polska. Haha!
Drog sedan till hotellet, fick finmiddag, fick höra födelsedagssången för sjätte gången, massor av presenter bestående av presentkort, pengar, ännu ett smycketräd, parfym, böcker, gitarrtillbehör och annat smått och gott. Åt tårta och pratade massor med skit i flera timmar.
Vid tjugo i elva tog Sara och jag bilen och for till hemköp med bror där vi köpte lite dricka till oss och godis till tobbe. Pratade lite med piff och puff på kvällen och sen la vi oss i sängarna och sov vid ettiden. Hade ju match(er) dagen efter förstår ni. Annars hade jag blivit bjuden på ett glas eller två.

Igår spelade vi först mot Engelholm vid 14 och vi VANN med 3-0!! Engelholm har aldrig vunnit i Lindesberg, och den trenden tänkte vi behålla ett tag till ;)
Tryckte i mig mat och spelade ännu en tresetare fast mot Mariestad efter elitmatchen med div 2 laget. Vi vann där med och då vart det 6/6 vunna set denna helg för mig. Wohoo!
Efter matcherna for min släkt hem. Saknar dessa redan! Åker hemhem om två veckor, så jag kanske ser en del av dem då istället.
Det vart dags för krogen för mig, Emelie och Sara efter det. Stack hem och gjorde oss iordning, beställde hem en familjepizza, åt och spelade lite och sen var det dags!
Tog kvart i nio bussen till Örebro och gick till en bar som heter Ivy och tog ett par drinkar där och snackade skit. Fick ett samtal av brudarna i laget som skulle till samma ställe som oss senare och bestämde oss för att mötas upp. Vi pratade lite till och innan vi gick vidare så tog vi oss en varsin shot. (minnen minnen!)
Stack till Strömpis och gick in som VIP (mohaha, synd för er som stod i 50 minuterskön!) sen dansade vi rumporna av oss på dansgolvet. Helvete vad kul vi hade! Tog ännu en shot i baren men mestadels så dansade vi bara. Behöver inte vara full för att ha kul vettni!
Tog tvåbussen hem och såg ett avsnitt av gossip girl och åt lite pizzarester innan jag och Sara la oss i mitt rum och sov vid tjugo i fyra. Lyckad dag!

Idag sov jag till tio, och gick på toa, somnade om och vaknade vid halv 3 igen. Sara och jag låg och degade i sängen tills det var dags för oss att bege oss till hallen och se a lagets handbollsmatch. Mötte upp Emelie och felicia där också och pratade lite om gårdagen. Mysmys!
Gick sedan med Sara och handlade, och gick sedan hem och lagade lite mat och diskade. Nu sitter jag ensam i mitt rum och har dödstråkigt, får se om jag går ut och diskar lite till innan jag lägger mig eller får besök. Vi får la se. Hörs!

Schleten men söt, pffft.. haha!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0