Lubeck, Tyskland

Har åkt 150 mil, ätit mycket mat, druckit gott, gått ett antal mil runt i städerna och shoppat loss. semesterkänsla var det här ja! Ätit mat ifrån turkiet, italien, polen, tjeckien, tyskland, kina, asien, vietnam osv... haha :D
Det har hänt så sjukt mycket så jag orkar inte skriva allt, så om det är något ni undrar så skriv en kommis så svarar jag gärna :)
Imorgon bär det av till hansa park i närheten av Lubeck vilket är en stor nöjespark som min bror längtat till. Ska bli roligt faktiskt!
 
Och hittills kan jag konstatera att snygglistat vissa bett om ser ut såhär:
Polen: Både fula män och kvinnor
Tjeckien: snygga kvinnor och heta män
Tyskland: Bitchiga brudar och snygga män hörs gott folk! pusshej
 
lite bilder, ni får mer sen!
 
 
 
 
 
 
 

Yeah you're my homie and you know me. I love you in the most heterosexual way. You're my bestie and if you test me I promise I'll be there for you

Hänger på rummet i polen och ser på film med lillebror. Allt är najs, billigt och mysigt. Druckit två drinkar för ca 28 spänn styck vilket är awesome. Kom fram efter den dubbla tiden för att mamma och pappa läste kartorna fel, haha. Typiskt oss! Har inte varit så händelserikt idag. Vaknade, åt frukost och tog lite kort. Blev anfallen av en million nyckelpigor (wtf?!) på däck så vi gick in och packade klart istället. Kom iland i 30 graders värme och klarblå himmel, åt på KFC och 7 timmar senare var vi framme på hotell Pietrak i Gneizno i södra Polen. Har kollat runt lite, ätit megastor glass och ätit pizza med fem fulla britter, mysigt! Vidare till Tjeckien imorgon :) puss på er alla i Sverige!

Europaresan!

Idag är det dags!! Vi åker om ca fem timmar ifrån Nynäshamn och snart är familjen här i Stockholm och ska äta lunch här hos farmor. Det ska bli så spännande! Ska resa runt i fyra olika länder och jag som älskar att resa tycker detta ska bli så kul. Galet taggad brud! Var till handelsbanken och tog ut euros, första gången jag med dina pengar kan ta ut så mycket utan att få dåligt samvete. Great! Nu ska jag försätta glo lite på tv, snart åker vi!!! Hejdå!

Hard work work!

Idag var mitt sista arbetspass på Lida värdshus. Lätt det roligaste sommarjobbet! Kände att det mesta fastnade rätt fort så kände mig hemma efter bara någon dag. Sköna arbetsgivare också vilket uppskattas! Nu har jag arbetat klart för sommaren 2012 och troligtvis för resten av året. Både på gott och ont känner jag. Kul att få in lite cash men samtidigt så vill jag ju hinna umgås hemma när jag väl kan och har tid. Nu är det semester härnäst, så Europa här kommer vi!

en tankeställare

Hade en sån fruktansvärd mardröm inatt så det var nå hemskt. Dock så var det första natten på länge som jag sov igenom hela utan att vakna.
Denna dröm fick mig att inse hur betydelsefull en viss vän till mig faktiskt är. Det var 14 år sedan ungefär som vi träffades för första gången, och trots att vi har försökt fått ihop det ca fem gånger som barn men vi har nu insett att det inte kommer att funka på det viset så är vi ändå riktigt bra vänner. Tråkigt nog har jag bara inte insett hur mycket förrän nu. Han är en sån fin, snäll, rolig och omtänksam kille och jag älskar honom. Finns ingen som lyssnar och ställer upp som han gör. Helt sjukt. Och detta var ingenting som jag insett tidigare utan jag behövde en mardröm för att väcka tankarna. Fy skäms.
Du vet vem du är, och du ska veta att du alltid kan ringa mig oavsett vad det handlar om.
Love.

what I have been up to

Tja tja bloggen! Cp app! Ni kunde ha fått världens uppdatering nyss, gör ett sista försök men pajar de en gång till så lägger jag av. Så vad har hänt? Jo, jag har hunnit vinna en beachvolleyturnering hemma i byn med ett härligt gäng, haft röjfest samma kväll vilket blev en av de roligaste fester hittills, jagat lite bärplockare som ni säkert hört talas om som röjer runt i vår by (notera att det numera är en ort! Haha), åkt en jävla massa racerbil med mig eller David bakom ratten, hängt med grabbarna, festat lite till vilket igen spårade ur, badat, shoppat, hängt med till Gävle på sommarkväll och sett Sean banan och Molly Sandén, solat ytterst lite och sen har jag jobbat jävligt mycket denna sommar. Less jag blir när jag vill bli smal och snygg att den svenska sommaren ska förstöra. Jag har varit med om storm, regn, åska, torka, hagel och dimma denna sommar, men vart fan är solen?! Jo, när jag jobbar är den framme. Jäkla bajs också! Jag har även hunnit hänga med min fina vän flis igen. Tänk vad missförstånd kan förstöra. Saknade vän. Love. Hon och jag hann hänga ihop rätt mycke innan jag hann åka hit till Stockholm där jag befinner mig nu för att jobba. Vilket uppskattas rejält eftersom de var precis de jag behövde! Stöttning. Som sagt, är i Stockholm och ska jobba klart dessa två av fyra dagar jag har kvar, sen är det slutjobbat för min del denna sommar. Gu va skönt! Semestern kommer sitta fint nu när lönen är på väg, najs! Nej nu ska jag sova, upp imorgon igen.Glömde att berätta att jag även har hittat en inre talang hos mig s.k bowling. Träffade en filur för ungefär en vecka sedan efter att ha bestämt det i ett halvår och nu vart det äntligen av. Jag gjorde iallafall 15 strikes under kvällen. Sjukt vilken talang jag är! Haha. Hur mår jag då? Jo förutom bowlingen, festandet, tränandet och flis så har det varit rätt som vanligt. Tråkigt och tjatigt. Jag vet inte om det är allt jobb eller vädret, men än så har jag inte hittat den där "high on life" känslan inte, den kommer väl snart hoppas jag.. Puss och godnatt så länge! Kram

hej bloggfan

J a g. Ä r. P a t e t i s k t

RSS 2.0