Sovmorgon

kom hem för ca 2 timmar sen, har sovit ute i skogen med Sara på hennes "deltidsjobb" (kattvakt). Asmysigt så jag tror jag följer med ikväll igen!
Förlåt för den dåliga uppdateringen, men det har varit rätt så mycket på senaste tiden. Men nu så är jag igång igen. Skönt med sovmorgon så kundegöra iordning en ordentlig frukost innan det var dags att kila iväg, men nu så är det dags.
Latin, matte, spanska och spec idrott står på schemat, lets go!
See ya

I wont be here for so much longer

skolan gick rätt så bra idag. Hade ett engelskaförhör som gick bra för att inte ha pluggat inför det. Sedan slapp jag att vara med på engelskan och svenskan så jag stack hem för att plugga vidare. Smart där!
nu måste jag dra på träning så jag hinner tejpa axeln och min stukade tumme.
ha det!
btw, stukade tummen i fredags, för er som vill veta mer, och igår tejpade jag den inte just för att jag trodde det var bra, men såklart så stukade jag den igår med. Så ett tips till er, tejpa ALLTID tummen om ni stukat den tre dagar innan ;)
kram!

When life gives you lemons, make some lemonade

jag vet inte vad det är som är fel. Hjärtat dunkar mycket snabbare än vad det ska (och nej jag har inte varit alertoch sprungit nu på morgonen) och jag vet inte vart jag ska ta vägen. Hela bröstet känns tungt. Ångest? För vad är då frågan.
Jag intalar mig själv att jag har det bra, för det har jag ju? Men det är något som inte stämmer och jag måste nog ta reda på det. Såhär kan jag bara inte fortsätta må.
Aja nu ska jag ta nyckeln, gå in i köket och sno ihop lite frukost innan jag drar iväg till gymmet.
peace!

min "kärriär" so far... här har ni lite läsning

För sex år sedan så såg min pappa en annons i tidningen om att det var provträning för unga tjejer i Tierps idrottshall. Efter att ha provat på minst 10 andra sporter så såg han volleyboll som en slags framtida hobby för mig som jag skulle kunna hålla på med istället för att sitta hemma och dega i soffan.
Första träningen var läskig, det kommer jag ihåg. Visste inte hur jag skulle göra eller bete mig, visste inte vad ett fingerslag var och jag hade aldrig sett en volleybollmatch i hela mitt liv. Pappa satt såklart på sidan om, han fattade heller ingenting me  försökte också lära sig för att kunna förklara för elvaåring efter träningen. Vi började med lite inbollning och lekar för att lära känna varandra. Bollarna vi använde var mjuka, inte alls så hårda som de andra barnen sa att "de vuxna använde".
Andra träningen jag gick på, en vecka senare, innehöll mer bollkontakt. Nu fick vi prova på att spela lite. Fingerslag och bagger, jag visste nu precis vad det var. Sedan kom det nya orden, inspike. vad var det?! Jo, jag skulle helt enkelt döda boll. Jag kommer ihåg att det var en tjej som lärde mig. Hon hade spelat volleyboll ett tag och visste precis hur jag skulle göra. Hon höll den mjuka bollen strax ovanför nätet, och bad mig göra dessa steg som vi gått igenom några gånger för att ta mig fram till bollen. Jag gjorde som hon sa, men tappade balansen och slog bollen in i nätet. Hon tröstade mig genom att säga åt mig att ta det lugnt, och att jag skulle hoppa längre ifrån nätet. Nästa gång det var min tur så gjorde jag ännu en gång som hon sa, men att jag tog det lugnt. Jag kunde sjävklart inte hålla mig så när jag närmade mig bollen så slog jag på den med all min kraft och till min förvåning så gick den över på andra sidan. Tjejen skrattade och sa: "shit vad du slår hårt!" Jag log och tänkte att visst fan kan jag slå hårdare.
Precis som jag trodde så slog jag hårdare gången därefter, och tillslut så sa tjejen och skrattade: "jag törs inte hålla kvar min hand, du får slå den i luften."
Efter ett halvår så dog mitt intresse, vad var det som var roligt att slå en boll över nätet egentligen? Jag la av och tänkte att det fanns nog vettigare saker att göra på min fritid.

Ett år senare, hösten 2007, så drogs jag tillbaka av en vän som bad mig att följa med på träningen. Jag hade träffat henne på en beachvolleybollträning den sommaren och jag tänkte: "varför inte? jag spelade ju i vintras". Så jag provade på, till en början var det bara att springa ute i skogen och det var så sjukt tråkigt. Volleyboll är ingen sport där man ska springa, det är en hoppsport! trodde jag ja...
Men, när vi gick in i hallen igen, fyfan vilken känsla. Jag kände på de mjuka bollarna och en av mina lagkamrater säger, nej ta inte fram dem där, vi ska använda de här!" och så tar hon fram de hårdare bollarna.
Vi började med inbollning, fingerslag och bagger, det vanliga liksom. Men när coacher ber oss att börja med inspike så fylls jag av glädje, blir påmind av fjolårets bravader. Jag ställer mig vid tremeterslinjen och får självkasta bollen till en lagkamrat som gör fingerslag tillbaka och PANG, jag slår bollen över nätet. Vilken känsla!!
Detta var den träning som fick mig att stanna..

För tre år sedan, med endast några enstaka turneringar i bakfickan, så kom en av de mest rutinerade spelarna fram till mig på en träning och frågade mig om jag ville börja träna med dem. Och visst ville jag det! Lite avundsjuka ifrån mina lagkamrater fick jag stå ut med, för nu skulle det tränas med de "stora" tjejerna.
Efter fler och fler träningar så lärde jag mig de olika positionerna, skillnaden på en center och vänsterspiker och. Jag lärde mig olika termer som side-out och transition och jag lärde mig lite av hur spelet fungerade. Hallå jag var 14 år gammal! Jag lärde mig ganska fort.
Jag kommer inte ihåg min första match, men jag kommer ihåg några enstaka matcher och artiklar som förknippade mig med volleybollen. "Nytt sjärnskott", "ung talang". Damlaget spelade då i allsvenskan och jag fick göra några inhopp då och då. Det var så sjukt kul alltihop!

För två år sedan, sommaren 2009 åkte jag och en kompis ner till falköping och tränade (där riksidrottsgymnasiet låg, med informationen i bakhuvudet om att vi kunde få chansen att få återkomma och vara med på en uttagning till juniorlandslaget. Jovisst tänkte jag, som varit där ytterligare två gånger, Det kommer ju knappast att hända, för jag visste att jag hade många bra konkurrenter.
Men visst, jag och min kompis åkte ner den hösten igen, på höstlovet, för att få träna lite extra. Vi kämpade på och trodde att vi båda skulle få åka med. Men så blev tyvärr inte fallet.
Men tro mig fan att jag är den som får ett samtal i november, av en man ifrån gymnasiet, som ber mig att följa med mig den vintern till Danmark för att få vara med och spela Juniorernas nordiska mästerskap. Allt var så stort! jag kommer ihåg att jag skrek av glädje och att mina föräldrar kom upp till mitt rum och frågade vad som hade hänt. De blev lika glada som mig och min mamma var med på mitt gråtkalas.
Den vintern åkte jag alltså med ner till Danmark, med Sveriges bästa 15 och 16 åringar, och tog hem guldet. Det var en mäktig känsla kan jag lova när man kom hem igen!

Drömmen om utlandsspel har funnits inuti mig sedan jag slog den där första bollen över nätet efter min s.k comeback hösten 2007. Tänk vad jag gått igenom sen dess? Men nej där är inte min berättelse slut!
Samma år som jag blev uttagen för första gången till juniorlandslaget så började jag och några jämnåriga tjejer spela tillsammans med några få rutinerade spelare i division ett. Vi var väldigt få personer så alla juniorer fick spela. En match året innan så hade ett misstag gjorts emot motståndarlaget Bromma så vi var fyra juniorer ute på planen samtidigt, och vår coach insåg att efter att vi vunnit en match så kunde hon inte byta ut oss utan tillät oss spela matchen ut, och vi vann med 3-0 på hemmaplan. En match jag aldrig kommer att glömma!
Iallafall så spelade vi så bra vi kunde med fem juniorer på planen, men det gick inte så bra för oss. Vi förlorade alla matcher på hösten, men vann fyra på våren för att sedan förlora resten igen.
Inte så som jag ville avsluta en säsong men så vart det iallafall.

I januari 2010 sökte jag till volleybollgymasiet på skoj, bara för att bekräfta om jag var så bra som jag trodde eller om jag bara haft tur. Uttagningen varade i två dagar. Tester gjordes, matcherspelades och intervjuver gjordes. Efter dag två åkte jag hem.
I mars det året fick jag reda på att jag kommit in på Sveriges riksidrottsgymnasie för volleyboll via ett brev på posten, och jag fick ett samtal av en "framtida" lagkamrat som tjöt av glädje och frågade om jag också blev antagen. Mitt svar blev ja.
Men mitt svar tillbaka till gymnasiet vart inte ett "ja", utan jag tackade nej. Det fanns många skjäl till det och de tänker jag inte skriva nu. Men så blev det iallafall.
Jag trodde att jag aldrig skulle få spela med landslaget igen eftersom det var denna skola som höll i antagningarna, så basically så trodde jag att jag var körd, men nej så vart det ju inte heller.

Sommaren samma år så fick jag en kallelse till Falköping igen, där det stod att jag var med och tampades om en plats till årets U19 NM i december. Och jag kan inte beskriva känslan som kom när jag läste det, berättade för mina föräldrar och sa ja, jag skulle allt visa vad jag gick för!
En kompis och jag åkte ner, till två olika läger, och tränade den sport vi älskar mest.
Och även denna gång så fick jag belöning för mitt slit. Jag fick följa med till Danmark och vi tog en bronsmedalj. Även denna gång kom jag hem till mina stolta föräldrar. Jag antog att detta var början på en riktigt rolig karriär som spelare.

Säsongen 2010/11 kom några rutinerade spelare tillbaka och vi fick en ny coach/passare, eller ny var hon ju inte men en gammal tierpsspelare som gjort comeback ifrån elitseriespel i Elverket (vallentuna). Detta år vart det lite förändring. Nya positioner, några nygamla spelare och en helt ny taktik.
Jag blev starter som centerspelare detta år, något som några av mina yngre såkallade lagkamrater ansåg som tur. Men nej det var inte bara tur, eftersom vi inte hade någon annan som kunde spela center och jag var liksom längst och hade lite erfarenhet ifrån juniorlandslaget, så om man kan uttrycka det såhär så drog jag det kortaste strået. (hmm? haha)
När vi vunnit fyra matcher på rad så var det dags för mig att dra iväg med juniorlandslaget, där mest stöd kom ifrån mina äldre lagkamrater i Tierp, och vi tog en bronsmedalj efter en förlust mot Finland i semin. Det var rolig ändå fast denna gång hade jag inte varit starter 4/6 matcher som jag varit året innan.
Höstens seriespel fortsatte med endast vinster ifrån höstsäsongen. Efter 18 vinster irad så kommer förlusterna, men ingen fara, vi hade ju gjort en kanonsäsong rakt igenom!

I somras (sommaren 2011 alltså) så är jag på uttagning i Falköping igen fast denna gång till 8 nationers i Holland när en av coacherna kommer fram till mig på en av luncherna och vi för denna dialog:
"- Hej Evelina, du känner Lisa Westby va?
- Ja det gör jag, svarade jag lite osäkert.
- Pratar ni mycket?
- Jo vi pratar väl när vi måste, vi spelar ju liksom i samma lag, svarar jag och ler.
- Jaha okej, sa tränaren och skrattade. Jo för att vi skulle ju vilja värva Lisa.
Jag, som då inte visste vad jag skulle säga, sa lite skämtsamt:
- Men nej det får ni inte, vi behöver ju henne i vårt lag!
Jag skrattade och coachen log:
- Jo men nu är det ju såhär, började han. Vi vill ju värva dig också.
Vi villl ju värva dig också, orden satt fast i mitt huvud. Jag frågade om han skämtade, men han började prata på om hur bra de tyckte att jag var för min ålder och att de ville fortsätta få mig att utvecklas i den nya föreningen. Jag hade ingen aning om vilken klubb han var ifrån och allt han sa lät så mäktigt. Typ overkligt och proffsigt på samma gång. Det går inte att förklara hur jag kände mig. Han sa åt mig att jag skulle få smälta allt och sedan mejla tillbaka mitt svar, så fick jag hans nummer och gick tillbaka och satte mig vid bordet.

Nu, sex år senare sen första gången jag rörde vid en volleyboll, sitter jag vid ett skrivbord i ett elevhem i Lindesberg, och tränar med ett av Sveriges topplag i elitserievolley. 17 år gammal och har hunnit med rätt så många tävlingar i både beach och inomhusvolleyboll. Jag är glad, spänd och förväntansfull inför det kommande året. Jag har inte ens hälften så mycket erfarenhet som alla dessa tjejer jag spelar med nu (bl.a Sofie Lindberg, Anna Rönnbäck och Tina Johansson, som alla har spelat i landslaget och har flera år bakom sig som elitseriespelare.) och vi har en amerikans coach som har tränat USA´s landslagstjejer som är i min ålder.
Jag går på ett idrottscollege där jag har ca 9 stycken idrottsträningar i veckan där 6 stycken av dem är volleybollträningar. Alla i elevboendet är sportintrsserade och kommer ifrån hela Sverige. Detta kan nog vara första steget i min framtidsriktning som volleybollspelare, och vem vet, jag kanske är utomlands inom några år?
Hoppas ni hade en trevlig läsning och nu vet ni hur jag blev den jag är som volleybollspelare idag, hoppas ni följer mig min blogg!
Kram Frankie

the things that don´t kill me can only make me stronger

skulle ju vara skönt om ni trogna läsare gav en kommentar då och då så att man vet att det är värt att skriva av sig lite här :) men det är ju inget måste, säger bara att det skulle vara kul :)


Nu gick strömmen, ett tecken på att jag ska sova!
godnatt på er!

Duktig tjej!


jag har varit grymt duktig idag!
har gymmat, städat, diskat, tvättat, tagit ut soporna, pluggat och ska nu cykla iväg och inhandla lite mat så man överlever detta slit!
Annars har jag det faktiskt rätt bra, börjar få igång lite vardagsrutiner och har även vidgat mina vyer lite grann (mer om det kommer senare)!
är dödshungrig så tror att jag kilar min kos nu!
ha det bra
hejs
puss

you are kind of a cute boy

Sorry people for not being updated! I have been very busy trying to find out everything with school, my training and everything else, but now it seems to be under control. I need to get started with the exercises that I've got from training and from school. But I'll do that later, now it's time for english class (that is why I wrote this in english, haha!) so I have to get back to work. have a nice day! Regards, Frankie

Lindesberg igen

sitter hemma igen och imorgon börjar skolan. Så nu går jag och lägger mig. Godnatt!

stop saying you love me, it won't work honey

Hänger lite med älskade flisan på donken. Åh jag har saknat denna flicka, min mupp!! <3 Snart drar jag vidare hemåt mot Linde. Ska bli skönt att få komma hem och sova. Har haft en grym helg med underbart folk!Träning imorgon, kommer bli najs! :) Nu ska jag va social innan tåget går :) Hejssvejs!

Sometimes I wonder, why didn´t I try?var ute med ett skönt gäng igår/inatt, och dessa brudar var några som gjorde min kväll. Det vart inte en så misslyckad kväll igår trots allt som jag trodde att det skulle bli. Precis då jag skrev inlägget igår så ringer sami och felice och frågar om jag ska med dem och ett gäng ut. Visst ville jag det!
Nu sitter jag med småkusinerna i famnen och ska väl få något att äta snart. Klockan 16 tar jag tåget till Gävle för att träffa min älskade b-rud. Fyfan vad jag har saknat henne! ♥
Söta kusiner :)
kram på er mina trogna läsare!
puss

Mehedeby

hemma över helgen! Har firat lillebror som fyllde år idag tillsammans med släkten. Älskar att överraska folk så det fanns ett gäng oslagbara miner när jag dök upp. just gotta love it!
Ätit grillad mat och tårta så nu är man bra nöjd! Tillbaka till allvaret imorgon :)

synd att man tillbringar kvällen ensam, suger ju när man bara har en helg ledig !
skitsamma, nu går jag och lägger mig vid tvn. Tråk. fml.
kram på er! Hoppas ni har en rolig lördag iallafall!
pusshej

Bättre och bättre dag för dag

Nu mår jag prima!
Skolan idag var väl okej, 2/3 lärare som vi hade idag pratar lustigt, ehee. Kommer nog bli störande!
Det bästa är att jag har sovmorgon tills tolv på onsdagar, hihi.
varit in och handlat mat med sara och använde mig av köket för första gången. Vilken miss! Har träffat riktigt sköna människor, både några tjejer och killar. Känns grymt skönt! :) Såg några som lagade tacos och gud så sugen man blev! Så fort jag har ätit upp mina matlådor som jag fick av min kära farmor så ska jag iväg och köpa tacogrejer, kanske till och med kycklingkebab?
Oj detta lät inte nyttigt för att vara idrottare, men kan ju lova att jag kommer äta massvis med grönsaker!
Sedan känner jag att jag börjar få lite av en dialekt, har ju lätt för att ta efter såna, så vi får se om jag slutar med "gnällbältsdialekten" som folk kallar den, haha!
Nu ska jag slå på tv, sopslut det är vad jag är.
Kram på er alla därute!
Pusshej

Kilar iväg till skolan, hejssvejs!


En flicka som gör allt för att göra mig lycklig

Åh jag blir så glad när folk visar att de bryr sig och verkligen önskar en lycka till på bästa sätt. Jag önskar att jag hade fått tagit med mig denna lilla solstråle till Linde bara för att ha någon som hjälper mig att se positivt hela tiden. Åh Marina Blom, du är en kvinna värd att älska! ♥ tror inte att jag är den enda som tycker det!
Och vart jag läst detta står här

redo to go!

idag känns det faktiskt mycket bättre, febern har gått ner lite men jag tror att jag sticker iväg till skolan ändå. Har Matte B första lektionen på onsdagar (då jag faktiskt börjar 12) sen har jag språk och specialidrott. Jag tror inte att jag kommer att kunna vara med på specialidrotten, vilket är synd, men får tagga igång rejält till måndagen isåfall! :)
Nu ska jag äta brunch innan jag tar ut soporna och går till skolan.
Hejssvejs!

Make it or break it

sicken va dåligt man mår. Småkramper i hela kroppen. Mjukisbyxor (ett par alldeles för stora ehee) och en tjocktröja verkar inte hjälpa. Fyfan jag måste nog lägga mig igen. En hel flaska vatten verkar inte heller hjälpa.
Damn!
nu går jag och lägger mig
puss och godnatt på er gott folk!

vaknar i helvetet men somnar i himlen

varför ska jag alltid förstora upp saker och ting? Jag vaknade imorse men värsta klumpen i magen (visst jag hade feber och så men jag visste ju att det låg mer bakom mina tankar än så) och jag vet inte varför. Egentligen så var det nog bara nervositeten inför första skoldagen och så, men det kändes ju hemskt imorse. Men men..
Skolan är faktiskt helt okej, klassen likaså och jag har nog ett av de bättre scheman som går att få. Jag mår nog helt okej nu :)
Dagens outfit här då! webbkameran är inte den bästa men ni ser nog vad det ska föreställa
har ju dragit på mig feber nu också, så ska sätta in farmors kyckling i mikron och sen fixa lite kläder. Har ju trots allt fixat tvätten och hängt osv för första gången, riktigt bra gick det trots att jag var hängig av värmen.
Förresten så är det inte direkt roligt att missa en träning, men det vet nog ni idrottare därute!
Dags för käk
Hörs!
Lyckan är gjord!! Såg ju att jag hade glass i frysen, nu ska febern ner ! :D
puss

Skolan börjar

börjar nya skolan idag, Lindeskolan. Nu ska vi få se hur det går :)
ha en bra dag alla!
kram

bryt ihop och kom igen

jag vet inte om jag kommer klara det här. Psyket förstör för mig.
konstig känsla i mig hela tiden
fyfan få mig att må bättre tack..

You have always been like a sister to me and that means that you´ve always been here for me but now you are miles away from me and I hate it

kom nyss hem från första riktiga inomhusträningen. Den var jätterolig men det känns som om jag fortfarande inte kan visa vad jag går för eftersom min jävla axel is killing me... Fyfan vad jag ska kötta när jag blir frisk i den!
Nej nu ska jag hoppa in i duschan, ta en kvällsfika och sen straight to bed. För imorgon börjar jag skolan, det ni!
godnatt gott folk!

Flyttat hemifrån!

orkar inte uppdatera idag, ska nog göra det imorgon istället! Men jag och hela laget hade det iallafall bra i Rikkenstorp. Vi tränade lite och så. Kommer nog känna av det lite imorgon men det är bara skönt, visar att man försöker jobba på sin dåliga form ;)
Nu ska jag se klart på film innan jag ringer en vän. Hörsrå!
www.lindesbergvolley.se

I will not make this by myself, I need you baby

ligger och ser på Make it or break it hemma hos mig. Skulle sitta fint med sällskap, men det bor typ inga här nu för att alla har inte kommit tillbaka ifrån sommarlovet än. Vid halv fem så ska jag träffa laget vid stadshotellet och jag har ingen aning om vad jag ska packa och ha med mig, så det är bäst att jag börjar med en gång. Vi ska åka iväg och "lära" känna varandra på något ställe som jag inte minns namnet på. Nej nu ska jag sätta igång! men först, mat! Ha det fint Pusshej

nästa station, Lindesberg.

sitter på tåget påväg "hem" nu. Känns konstigt att säga så, men vad trodde jag egentligen? att det skulle kännas awesome så fort jag packade mina saker oh flyttade hemifrån för första gången?? Nej absolut inte. Det kommer nog att dröja länge innan jag kommer att känna mig "hemma". Eller vad vet jag? Uppdaterar med lite bilder senare, ska tydligen av nu. Hejssvejs!

I just came to say goodbye. You said you would be there for me

Sitter i brorsans rum med honom, emil och oscar. Måste hinna träffa dem innan jag drar imorgon. Fan jag FLYTTAR HEMIFRÅN imorgon.... helt otroligt! Jag är så nervös så att jag skakar. Kommer inte på långa vägar kunna sova inatt. Mår redan illa haha!
Imorgon går tåget ifrån Gävle kl. 10.20 så om någon vill säga hejdå är det väl bara att dyka upp, jag är där klockan 9.30 :)
Nu ska jag försöka ringa och få tag på en person  som lovade att han skulle ringa för ca 4 timmar sen. Haha!
Hörsrå
pusshej

Lick me like I´m ben & jerry´s

Låten från rubriken finner ni här!

Igår blev det packning för min del, sen for jag in med flisan till Gävle. Träffade  sebbzor och bryngan i Sandviken för sista gången innan jag flyttade och ätit på AGA. Jag fick fan i mig hela hamburgaren (150g!!!!!!!!). Kan vara för att jag hade ätit en kotlett på 32 timmar. Alltså jag måste sluta slarva med maten. Huvudvärk och mensvärk och vette fan allt vad jag vaknade upp med imorse. Har varit på ett ärende med flisan och snart är det dags för mig att kila hemåt. Måste fortsätta packningen som snart är avslutad!
hörsrå!
puss
love u girl, no matter what ♥


You´ll never find someone like me, so you better start acting like you want me to mean something for you before it´s too late.

I am a teenage girl and you´re a full grown man


Öregrund

Dans, musik, sköna människor, alkohol, karuseller, strul och poliser..... så slutade min sista lördag med kompisarna!


Det vart tamejfan Öregrund igår efter mycket om och men åh fyfan vilka roliga människor det finns. Träffa Erika och hennes kompis Emma och tog någon shot med dem, sen träffade jag resten av laget som kom lite senare. Fyfan va jag kommer att sakna dessa brudar alltså!
Sen vart det lite för mycket rajtan men jag träffade iallafall de människor jag ville träffa innan det var dags att åka hem. Mer detaljerat än såhär blir det inte! :)

Fråga..

..Hur stor får en ålderskillnad max vara mellan en sjuttonårig flicka och hennes äldre pojkvän? Jag blir snart knäpp på frågan i min skalle snart. En sjuttonåring var tillsammans med en trettioårig man läste jag för ett tag sen och det fick mig att börja fundera. Vart går gränsen?! Svar tack!

sandviken

Sitter på donken och väntar på flisan. drar "hem" till Gävle sen och ser film. mys! imorgon blir det eventuellt öregrund, trevlans! fyra dagar kvar, tagga extrem överlevnad!

Veckohoroskop

Stenbocken (22/12 - 19/1)

Din tankeförmåga är särskilt bra för tillfället och det mesta som du gör blir positivt påverkat av detta. Under mitten av veckan kan du inte låta bli att tänka på arbete och studier men du kanske bör lyfta din horisont en aning och istället tänka lite mer långsiktigt. Gör lite efterforskningar på det här området nu när du är extra skarp. Du kan få idéer som du kan ha nytta av under lång tid framöver. 

Lindesberg!

BOOOOM! KRAASCH!
Nyheten bara faller ner utan förvarning. Men ni som inte läst det på facebook ska nu få veta. Jag flyttar till Lindesberg på tisdag. Vet inte om jag kommer hem emellan, men planen är iallafall att det är träning tisdag och torsdag som jag ska gå på och kommer därför inte tillbaka den veckan. pang på rödbetan bara!
Planen är att jag ska träffa några ur laget innan vi har Kick- Off nästa helg, sedan drar träningarna igång på riktigt på måndagen efter, dagen före skolan.
Usch ja, skolan. Har inte tänkt på att jag faktiskt ska byta klass och bli "den nya". Läskigt! Men ska iallafall få gå mitt program och den inriktning jag ville från början. Samhällsvetenskapliga programmet med inriktning språk. Den inriktningen stängdes i Tierp för att det bara var tre stycken (bland annat jag då) som sökte. Nu löste det sig ju riktigt bra! Ska läsa tyska, spanska, latin, svenska och engelska. Kommer få fullt upp! dessutom så ska jag träna med elitlaget och bara det blir en utmaning i sig. Men det är roligt med utmaningar så vi får väl se hur det går. Ska bli grymt spännande iallafall!!!
Jag vet inte hur jag kommer reagera på all fys- och konditionsträning. Kan ju erkänna att min kondition inte alls är på topp. Sjukt pinsamt bland massa rutinerade spelare, och då menar jag verkligen rutinerade! ska fan höja min spänst med minst 7 cm! jag SKA nå 3 meter inom en snar framtid och axeln ska också bli 100 när jag kommer ner! PUNKT

Jag kommer ju också att bo på ett elevhem med en massa andra sportintresserade, det kommer nog bli riktigt kul! åhh allt blir så nytt och spännande, känns sjukt bra!
Kommer sakna alla härhemma förstås, men jag kommer ju inte vara borta föralltid. Sedan har jag ju plats ifall jag skulle få besök :)
så nu har ni fått en riktig karamell att suga på, ni får gärna kommentera om vad ni tycker! :) 
ses och hörs, pusshej!

Bloglovin

känner att jag också vill "annonsera" ut mig, som jag fick höra att det hette ikväll.
FÖLJ MIG VIA BLOGLOVIN HÄR!
(Ifall ni inte gör det redan, hihi!)
puss på er! ♥

If tomorrow never comes you should know how much I love her

förlåt alla "trogna" läsare som jag ser fortsätter läser min blogg trots att den inte blivit uppdaterad på flera dagar. Jag känner att jag inte riktigt hinner med allt just nu. Har haft jätteroligt och har spenderat nästan varenda vaken minut tillsammans med flisan (sovandes med också ehe). I söndags så kommer jag inte ihåg vad jag gjorde faktiskt, jag tror det var då som jag kom hem från göteborg och drog sedan in till stan och levde lite rövare. Dagen efter myste man till lite och i onsdags så var jag in en sväng med mamma och pappa till stan och hälsade på mormor, åt glass, planerade lite och övningskörde.
Idag åkte jag dubbelring (humpabumpa) för första gången i mitt liv, fyfan va kul det var! Kommer lite sköna bilder också, men finns också på facebook för er som vill se mer :)
Det var väl allt för denna gång?
Ses och hörs!
hejssvejs
puss

Denna bild nedanför är ifrån Leksands sommarland. Lite efter men det är så det kan bli när man leker "busy woman". Tyckte att jag borde hedra bror lite för att han äntligen fått in snitsen på hoppservarna! :)
puss bror!♥RSS 2.0