två pass- check! motgångar medför medgångar

Ligger i sängen just nu inne hos Nellie och vilar. Har överlevt två pass för tillfället och små snart iväg på det tredje. Vi gymmade imorse när vi kom till hallen, och efter fot var benen ganska slappa. Just nu känns det bra, lite förvirrande bara. Dessa tjejer blockar helt annorlunda och slår vid ett helt annat tempo än vad jag är van vid. Visst är det bra att det funkar anfallsmässigt eftersom det är ett lite långsammare tempo än hemma i Linde, men alltså det med blocket oroar mig lite. Tänk om jag bli bedömd utifrån att jag inte svingblockar? Jag menar, jag vet att när man svingblockar så kommer man högre, iallafall när jag gjorde det i Tierp. Men nu har jag helt glömt bort tekniken för att kunna lära mig det BÄTTRE än de tjejer som redan är med. Åh detta fick mig att inse hur mycket jag gärna vill åka till Montenegro nästa vecka där EM kvalet spelas. TAGGA NU FRANKIE!!!

Falköping

Imorgon far jag till Falköping på uttagning till J-landslaget igen, denna gång om en plats att få åka med till Montenegro och få spela EM-kval. Vill ju inte missa det liksom! Och medan så ska Lindevolley spela GP (OCH spela träningsmatcher mot J-landslaget efter nyår som förberedning för båda lagen) så får se vilken sida jag kommer stå på. :)
Nu måste jag sova, tyvärr.
Godnatt gott folk!

Uppsala med en underbar vän!

Var i Uppsala idag med Ellenor. Längesen jag såg den bruden så det var skönt att äntligen få prata av sig om alla minnen vi haft. Riktigt kul! Pratade lite om saker vi även inte vågat talat med varandra om. Kändes bra.
Vi shoppade loss, åt på subway (gjorde en fuling och köpte drickan på donken så vi kunde sitta inne i centrum istället, heheh) och shoppade lite till. Eftersom vårat 16.19 tåg vart inställt (det enda som går till Mähädäby innan åtta) så var vi tvungna att åka en timme senare då jag bara kom till Tierp, och det sög ju lite. MEN fick ju träffa en underbar vän på stationen och vi pratade också lite minnen och sådär, och planerade lite nyårsfiranden förstås! Kommer bli fint det där och jag insåg att jag faktiskt saknat filuren en hel del!
Vi alla skildes åt på tåget och sen for jag hem och åt kinamat med familjen. Mums
Hejssvejs! kram

sopslut!

var in till Tierp en sväng nu på kvällskvisten och träffade en liten söt filur, nu ska jag slagga för imorgon bär det av mot Uppsala med bästa Elle! kram på er! ♥
snyggingen på sin grundskoleavslutning! :) puss

Lite bilder såhär i juletiden! ♥


fler bilder finns på facebook!
kram och god fortsättning!♥

God jul!

Årets julafton hos farmor och farfar var mysig som alltid. Åt gott och hade roliga pratstunder. Såg på Kalle Anka och Svensson Svensson och öppnade massvis med julklappar. Fick i princip allt jag önskat mig, helt underbart! Ska inviga toastmaskinen när jag kommer hem till Linde igen, eller kanske redan imorgon, hihi. Fick massvis med pengar också och jag fick ett smycketräd att hänga alla mina smycken i, yeey! Nej nu ska vi åka härifrån, hörs imorgon med lite bilder och allt. Godnatt!

Gävle

Sitter och väntar på Fredrik på stan, vi blev dissade av sebbe så det blev bara vi på våran brunch. Blev ju först bortglömd av båda, men bryngan tar sig hit iallafall. Lite ledsen blir jag när jag har så lite tid hemma och dessa människor liksom slösar min tid genom att strunta i mig. Känns inte riktigt okej. Fick reda på av en vän att jag hade kunnat åkt dit istället, och nu ångrar jag att jag inte åkte dit istället. Bryngan träffade jag igår och stan har jag redan klarat av, så att vänta i en och en halv timme ensam på stan är enligt mig slöseri med tid. Tyvärr. Nu är iallafall bryngan här så ska gå och beställa mat, hejsvejs!

Dan före dopparedagen

Hejsan alla glada!
Vid nio imorse vaknade jag av att mamma kom in och ropade att hennes fritidsbarn hade kommit, så det var bara att kliva upp då alltså. Vi drack lite kaffe (jag och mamma) och pratade lite medan ungarna såg på tecknat. Sen började vi baka pepparkakor. Blev lite misslyckat och så, men det var kul. Lite tråkigt att jag har börjat tappat julstämningen men det är bara att hålla ut, julafton är det ju inte förrän imorgon. Vi knäppte lite kort och posade, sen stack vi upp till tobbes rum och busade lite till. De är ju så söta de små liven! Lite roligt är det att den lilla killen som heter Eddie är så lätt att lyfta att han skulle kunna vara min "Vikt" nu när jag inte har något gym att vara i, haha. Nej nu ska jag fara in till gävle (igen), byta skorna som jag köpte igår till en storlek större och träffa Humle och Dumle. Hör av mig senare!
Kram

Nytt i garderoben!

skorna och leggings är nya, skorna bytes imorgon tack vare att personalen bytte storlek mitt upp i alltihopa. less man blir!
Men vad tycks?

We are all winners in the end

Har varit och fikat med mina gamla lagkamrater Erika och Marina. Kan väl säga att vi pratade om allt mellan himmel och jord. Eller ja, de fick stå för pratet, jag lyssnade gärna på. Skönt att träffa lite folk när man är hemma såhär, roligt värre! Nu är jag och mina päron påväg till valbo där vi ska handla julklappar. Ska träffa bryggan också, kommer bli najs! Hörs nog senare, kram

You think you love me, but you don't love me. I want to be free, cause you hurt me

Dagen igår var amazing, shoppade galet mycket till mig själv men någon julklapp blev det iallafall. Både jag och flis somnade på både dit och hemvägen. Helt sopslut var vi när vi åkte hem, men roligt var det. Kul tradition det där! Åt på subway också, mums!

Uppe med tuppen!

Nu har dagen som jag längtat så mycket efter i flera veckor äntligen kommit, nu far jag och Flis till STOCKHOLM!! :D ♥

Vilken härlig dag!

Idag har varit en riktigt bra dag! Simning imorse vilket var skitkul med specialidrottsklassen, sedan hade vi spanska vilket suger, men det är slut nu för iår iallafall. Sen hade jag ryskatal vilket jag fick bra beröm för och jag är nöjd, efter det gjorde jag mitt latinprov som jag kunde ALLA frågor på, fett awesome!
Sen jag hittade de sista julklapparna på stan idag, plus att vi såg film på bilden. Låter bra hittills va? ;) Inget mer kvar i skolan för detta året, DING DING!
Har en till grej att skriva som jag fick reda på idag, men det tar jag efter träningen, för nu ska jag iväg och göra tester, håll tummarna!


specialidrott

Ska nog vara i badhuset idag, men först teori och då ska vi få tillbaka proven vi gjorde innan höstlovet. Bättre sent än aldrig, heheh. Har slagit vad med en av hockeykillarna om sammanlagt 30 spänn. Om vi är i badhuset eller ej och den som får sämst på provet, får se hur mycket jag får ;) Nu ska jag kila, hejs! Puss <3

Imorgon gäller det!

Imorse for jag och ett gäng goa människor i div två laget till Linköping för att spela en ganska viktig match. Vi vann ;) Så nu ska de spela vårettan som det heter och det är jag riktigt lycklig över att ha varit till hjälp med, så nu önskar jag dessa brudar ett jättestort lycka till! ♥
Jag och Emelie i bilen, snyggingar!

Btw, angående rubriken, imorgon gäller det fan!
Vi håller ju på med testerna igen på träningen, och imorgon är det dags för späsnt-och snabbhetstesterna typ. Förra veckan vra det styrketesterna. Och imorgon ska jag tydligen klara av 3 metersstrecket. Jag hoppas så in i h*lvete, för jag vill VERKLIGEN klara av det. Har längtat efter att säga meningen "jag når 3 meter" hur länge som helst, och imorgon gäller det. Min andretränare tror knivstarkt på att jag kommer klara det, och det skulle även göra min far så stolt.
Jag måste, verkligen måste klara av det imorgon. fan nu kör jag!
godnatt!

On the road!

Ska snart sätta mig i bilen och fara till Linköping. Ska hjälpa division 2 laget att vinna sista matchen så de kan åka och spela superettan i vår (tror jag att det var?). Ska bli kul att få lite matchning, vi får se hur det går!
Hoppas ni andra får en skön söndag.
Kram!

Dag 28: Det här saknar jag

- att skriva.
Jag brukade skriva jättemycket förut men det har liksom inte blivit av nu.
- att festa med mina polare
det finns så otroligt många minnen ifrån sommaren som var, så den sommar som kommer ska bli min allra bästa!
- att vara duktig i skolan
jag är så otroligt lat utanför volleybollen..

Gameday!

Sitter i bilen påväg hem vill Linde, vi har varit i Örebro och handlat, mest åt mig hehe. Handlade lite till julfesten ikvält och så vidare. Fick ganska mycket av mina föräldrar och det får jag lite dåligt samvete över, men visst är jag jättetacksam! Nu ska jag möta upp laget på stadshotellet för lite lunch, sen ska vi ta ett 20 minuters pass innan matchen som börjar 16 i arenan, vi möter Hylte/Halmstad igen. Vi mötte dem i svenska cupen då vi vann guld, hoppas de går lika bra igen. Nu ska jag byta om i bilen, hehe. Hörs! Tagga Linde!!!!

fredagsmys!!

Min familj är här över natten, vilket betyder att mysfaktorn är på hög nivå med tv:n påslagen. Film, chips och Cola, mums! Firar helt enkelt dagens framgångar! Ha en mysig fredag allihopa, kram :)

jag är så jävla bra, och ja jag säger det på ett egoistiskt sätt, för det är jag värd!!!

Jag lovade mig själv att jag skulle plugga arslet av mig idag, och tro mig fan att jag gjorde det. Från att ha haft sju grejer att göra där fem av dem var uppsatser, så skrev jag klart tre argumentationsuppsatser på engelska och en svenskauppsats om Shakespeare på åtta sidor (började på en) och sedan hade jag bara en halvtimme på mig innan jag tvungen att äta för att hinna det innan träningen, och då skrev jag klart mitt ryskatal som ska vara klart på måndag. Fyfan vad jag är bra!! Har bara latinorden kvar nu, sen är det så chill som det kan bli. Åh jag har sett fram emot denna dag i flera månader, nu ligger jag inte efter med något längre! Åh ni förstår inte min lycka just nu, yeey!! Puss på er!

saknar er

mina b-rudan ifrån hålan söderfors som förgyllde mina dagar på Högbergsskolan. ♥

saknar sommaren

sommaren 2012, det ska bli min sommar det!

Don´t stop believing in yourself!

Idag hade vi fystester, och eftersom jag inte har ett så stabilt s.k socialt liv för tillfället på grund av en del saker så har jag varit lite nere på sistone (anledning till dålig uppdatering kanske?). Jag var helt slut idag efter skolan och hade inte all lust att träna. MEN, detta tog jag som min motivation konstigt nog och det gick ju vägen kan jag minst säga er! Fyfan vad jag kände mig grym efteråt.
Höjde mig i alla testerna:
  • Knäböj +30kg (!!!!)
  • Kast med Medicinboll +2dm
  • Kickstöt +15kg
  • Brutalbänken +1
Så jävla stolt över mig själv!! På måndag är det snabbheten och spänsten som troligen ska testas, ännu mer taggad. Över 3 meter nu? hoppas hoppas!
Fick till en smäll idag på bollpasset som fortfarande sitter i skallen på mig, nästan en dunk och vissa ropade att jag nog var vid 3 metersstrecket, tänk vad glad jag hade blivit! har ju bara 3 cm kvar :)
Åh idag var en bra träningsdag, man ska aldrig sluta tro på sig själv!
hörs

It's now or never, I ain't gonna live forever

Förlåt för den taskiga uppdateringen, men mitt liv har varit lite ur kurs på senaste tid. Skolan går åt helvete snart om jag inte gör något åt det och volleybollen har känts som om den också gått åt pipan ett tag. Som tur nog kom dagens träning och lyste upp min tillvaro, och imorgon har jag bara morgonträningen (teori, matching väldigt spännande faktiskt!) och svenska där vi ska se på film. Sen JÄVLAR, ska jag hem och städa undan allt plugg som jag har. Ska ta någon paus och städa också men that´s it, nu har jag bestämt mig! Är ju så dålig på att bestämma mig för saker och verkligen göra dem, men nu så.
Jag måste verkligen få tag i svenskan och engelskan annars är jag körd.
Aja, nog snack om det!
hare
puss

EN VECKA!

En vecka EN VECKA tills jag far hem till Uppland igen, längtar så otroligt mycket! Bästa tiden blir förhoppningsvis i stockholm, men jag ska se till att hela mitt lov blir awesome.
Åh vad jag längtar, kan inte veckan gå snabbare?!

Vakna i skräck

Inatt vaknade jag av en ruskligt läskig mardröm. Inte ofta som jag har såna, faktiskt så var det ett tag sen. Och jag har nog skrivit förr vilka som är mina fobier, och en av de största är ju då ormar, speciellt de i vattnet. Varje sommar har typ varit så att vare gång jag ser en orm i vattnet så har jag slutat bada den veckan, helt sjukt. Inatt vr en sån dröm som jag vaknade av med ett ryck och började skaka. Ni får tycka att jag är hur töntig som helst, men detta är något som verkligen skrämmer mig, och själklart så var min familj inblandad. Hualigen!



Nu ska jag fara iväg till skolan, ska ha morgonträning i cirka en halvtimme sen måste jag gå för det är lucia vid niotiden. Idag blir nog en rätt trög dag så jag får hoppas att jag håller mig vaken.
Nu knackar det på dörren, hejdå!

jag önskar mig en chans i julklapp, tomten

Tur att jag har en stjärna i laget som hjälper mig på fötter igen. Det är såna här dagar som jag önskar att mitt gamla lag skulle peppa mig som de alltid gjorde förr, eller ja iallafall vissa av dem. De andra kan jag verkligen förstå mycket bättre nu.

Im just that kind of girl who thinks she got a chance

Sitter i bilen och försöker skriva lite men Klaudia och Margie sitter och knapprar på mitt tangentbord så det går lite trögt. Fortfarande inte hemma och förväntas inte vara det förrän ett heller, men nu ska vi iaf stanna och ta en paus, så jag måste avsluta detta och kissa. Puss hej alla!

Dag 27: Min favoritplats

sängen med ett glas cola och lite popcorn med fint sällskap. Eller på en fest med ett gäng riktigt härligt gäng polare. Men den absoluta favoritplatsen måste vara volleybollplanen.

vinst!

Vinst idag mot Svedala med 0-3, kan ju inte beskriva den som en supermatch, men det är väl de sköna tre poängen som räknas. Ding ding! Nu far vi vidare mot Ängelholm för imorgon är det en match igen, ha en riktig myslördag gott folk! Kram

vilken härlig dag nananana nanananananananana

Idag är jag på ett ganska bra humör, så jag hoppas att detta håller i sig. Ikväll bär det av söderut för match mot både Svedala och Engelholm, så det är väl snart dags att börja tagga till. Ha en bra helg ni med! Kram

111208

Hejsan alla! Har nyss klivit upp. Såå skönt med sovmorgon. Så skönt att vara ledig!
Ska göra mig själv en fin lunch sen efter två avsnitt av Glee, sen ska jag plugga. Fick ett erbjunande att följa med till Örebro och vara julklappstipsare, men jag avstår för skolans skull. Jag är fan bra jag! Men jag tror jag håller mobilen tätt för säkerhets skull så Mattias eller någon av dem kan ringa i nödfall. Haha.
I övrigt hade jag roligt igår. Sara var borta så det var bara jag och boysen. Bakade kladdkaka med ett gäng och diskade med ett nytt. Haha lite komiskt.


Det hände en grej inatt, jag vaknade av ett förjävligt bankande på fönstret och det hoppade till i hjärtat på mig. Jag blev faktiskt riktigt rädd fast det kanske var någon som ville skämt. Det läskiga var att sen började det banka hårdare och hårdare och plötsligt så är det dörren som gjorde oväsen. Sjukt läskigt!
Som den fegis jag var låg jag kvar i sängen och försökte hålla för öronen när jag tillslut kunde höra skillnaden på vart det skulle banka någonstans. Det pågick väl mellan halv tre och halv fyra. Sen fick jag sova igen.
Därefter så upplevde jag en av mina konstigaste drömmar.
Det var min natt. jesus

Oh why´d you have to be so cute? It´s impossible to ignore you


Lediga, igen!

Har min andra lediga dag för veckan imorgon, så efter att ha umgåtts lite med piff och puff och bakat kladdkaka så kilar jag nog upp och umgås med Kristoffer och Mattias.
Mattias och jag slåss förresten om ett särskilt rum på övervåningen, ett slag som jag vill och måste vinna!
Hoppas ni har en rolig dag i skolan imorgon! själv ska jag plugga och kanske åka med in till Örebro med boysen men vi får se. Plugg i första hand!
Ha det bra, puss

Min önskelista för jul!

Jag skrev ju att jag skulle skriva ut en liten del av min önskelista förut och här kommer den i som sagt en liten del. Sedan finns det ju en del hushållsapparater som skulle vara bra att ha men de pallar jag inte att skriva här som en och en annan pensionär, haha!
  • Smyckehållare (en handliknande som jag letat som en tok efter!)
  • Pengar (massvis!!), Presentkort
  • P&L och WOW biljetter
  • Navelsmycken


Örebro shopping!


- Dagens klädsel, tröjan är ifrån NewYorker. Äntligen fick jag mig en USA-tröja som jag tyckte var både bekväm och lagomt snygg.
Blusen som ni ser på bilden nedan är någon som jag köpte för att ha på julafton hade jag tänkt.
Vad tycker ni? ♥

biffarna!

Hänger med Sara i gymmet och ser på när hon gymmar, har själv haft mitt träningspass. Det var lite frustrerande men samtidigt kul idag. Lite börjar sitta nu träning för träning. Hoppas på att få spela lite i helgen mot Svedala, annars kommer jag börja träna tre ggr om dagen istället för två. Kanske därför jag inte spelar. Är för dålig helt enkelt. Har inte skött mig ordentligt i varken block eller transition, inte okej! Jobba mer som ett djur får jag göra. Hade en bra tid i Örebro för övrigt, gjorde av med en del pengar men det var det värt! Ni ska få se min julutstyrsel inom snar framtid det lovar jag. Åh vad jag ser fram emot julafton! Ska till Stockholm snart oxå med bästa babe, kommer bli awesome!! Hihi. Nu ska vi fara hem, bloggar kanske ikväll! Pusshej!

lediga!

Blir så less på vissa människor. Hatar folk som ljuger och inte håller vad de lovar. Aja, jag stör mig på det men jag bryr mig egentligen inte. Usch! Men jag är glad idag iallafall och nu vet jag vilka jag kan lita på. Dingding! Idag är vi lediga iallafall och det firas med att åka till Örebro och handla julklappar med bästaste Sara. Underbara människa! Älskar våra kvällar, haha. Love! Längtar tills jul, ska få träffa flisan, min baby! Vi ska fara till Stockholm och ha våran årliga tradition, mycket mysigt. har pratat med en kompis hemifrån, Alex, och han fick mig att må bra igår. Han är lite underbar den killen. Ska bli kul och se om vi kan få någon tid att ses på lovet. Nej nu sitter jag på bussen, för nu ska jag ut på äventyr!! Kram

Once upon a time I was falling in love But now I'm only falling apart

pluggat satan ikväll, så det firar jag med lite socker och saft. Jag vet men jag ska träna imorgon så vill inte äta socker då. Nu ska jag sova, morgonträning imorgon och sen bär jag och Sara av mot Örebro så jag kan köpa alla julklappar. Snart kommer min önskelista ut också! ;) 
vi hörs
pusshej

söndagsmys

Tjenare! Nyss hemkommen och sitter nu i Saras rum för att förbereda lite bakning. Förlust idag, första för säsongen, mot Katrineholm med 0-3. Från den matchen så det enda som satt ordentligt var Kvks hejarklack. Vilket jävla oljud! Sån vill jag också ha har jag bestämt. Mamma och pappa åkte hem direkt efter matchen och lämnade ett väldigt städat rum efter sig. Tack för det mina älskade päron! Nästa helg står Svedala och Engelholm borta på schemat, satt det är bara att tagga om. Blir en förjävlig resa men jag är ju en Sverigetraveller satte.. Och snart är det julafton, skoj!! Nej nu ska vi baka, godnatt gott folk! Kram

3 veckor kvar!

3 veckor kvar till julafton. Helt sinnes!
Mina föräldrar är här över helgen. Blir rätt bortskämd, hehe. Och pappa kom med alla matlådor som han lovat mig, så fatta glädjen att få äta sig mätt ända fram till jul. Yeey!
Har ätit på JallaJalla två gånger, och pappa ville fara dit igen men jag satte stopp för det. Nu fick det vara nog. Pasta igår, kebab till lunch och ikväll pizza. Vilken uppladdning man får inför morgondagens match!
Matchen är hemma mot Katrineholm, så ALLA som är lediga lyfter arslet och styr stegen mot hallen för att heja fram oss till fortsatt serieledning. Vi ska vinna mot Katrineholm, och vi vill ha publik som kan hjälpa oss att göra det möjlig :) Komsi komsi!
för övrigt så har jag lite i skolan kvar att jobba med, men annars är det lugnt. Ska hinna med två tvättar och två städningar innan jag far hem och firar jul, så får se när jag ska fixa med det. Julklapparna är klara, bara inte inhandlade riktigt än. Heheh
Om ni vill veta vad jag önskar mig så kommer det i nästa inlägg. Nu ska jag gå och diska innan vi hämtar pizzan och myser till det och ser på Så mycket bättre.
Kram på er! puss



respektlöst!

Min pappa är någon som jag respekterar och värderar jävligt högt.
Jag vet att han är en sån som gör allt han kan för att hjälpa andra och han respekterar varenda människa på denna jord. Han bryr sig och är alltid glad när han är kring andra människor.
Han har startat något som heter motionsvolley för alla övriga personer som gillar att spela på skoj. Han är en sån också. Jag började med volleyboll tack vare honom och jag skulle till och med sluta för hans skull.
Och nu får jag höra att andra människor i min närhet behandlar honom som skit, och då blir jag rent ut sagt förbannad. Svarar inte på sms, ljuger och snackar skit. Hallå?! Han är inte dum i huvudet! Om ni ljuger och säger att ni har ont ena dagen då han behöver hjälp, men dyker upp nästa dag för träning, så självklart blir han less. Och när han skickar sms och ni inte svarar fast ni är riktiga mobilnördar och jämt håller på med mobilerna, så blir han ju ganska arg och grymt less. Och jag förstår honom. Fyfan!
Om jag vore han skulle jag inte låta er komma på träningarna eller uppdatera er med någon slags information, men tur för er så är inte jag som honom. Han är helt enkelt för snäll för sitt bästa.

Jag har skrivit det i ett helt inlägg förr men jag skriver det igen.
''mess with me and I don't care, mess with my family and I'll crush you I swear.''

We all want someone we can´t have


Dag 26: mina rädslor

Kräldjur, skräckfilmer, insekter, trånga utrymmen, framtiden och döden. Det är väl några saker jag är rädd för, vissa mer än andra.

Låt mig presentera min man

Galet snyggt hår, underbart leende, sexiga ögon, snygg kropp (muskler och allt), bredaxlad, fin mun och lång, grymt lång!
SJUKT PERFEKT MAN!










Jag har tänkt på det där en hel del, det med längden, och nu när jag är äldre så har jag slutat med krångla ochklaga över det. Jag är rätt stolt över det nu, jag menar.. hur många brudar i världen har chansen att få vara 183 liksom? Visst har jag en del komplex kvar, men det är ju alltid skönt att beta av saker. Så nu vet ni både lite mer om mig, och min framtida man Cory Monteith.
Tack och adjö!

tjejer ska ha kurvor, bara hundar vill ha ben

Naturkunskap nu, sen idrott. Hoppas vi inte ska göra något jobbigt, för när idrotten slutar 15.45 så börjar min träning en kvart senare. Har ju stukat mitt lillfinger och det kändes riktigt mycket kan jag säga. Har inte insett hur mycket man är lite beroende av den, speciellt när vi kör anfallsövningar. Hualigen! Imorgon kommer min kära familj hit och myser. Vi får se vad vi hittar på, förhoppningsvis drar vi till Örebro, men vi får se. Har utvecklingssamtal också med min mentor kl 14.40. Hoppas ni andra får en bra helg ni med! Kram

RSS 2.0