I love you but sometimes you hurt me so bad

Idag var vi och shoppade på Nordstan, Göteborgs största shoppingcenter. Det var awesome! Mycket folk och mycket pengar, det är livet! Tyvärr så tar ju pengarna slut en dag och då får man ju hitta på nått annat. Vi drog till Frölunda Torg efter att vi tröttnat på Nordstan. Allt blir så mycket enklare med spårvagn så vi hann till och med hem emellan och lämnade alla våra kassar som vi skaffat oss. I Frölunda hade vi bara ett mål, NEW YORKER. Min absoluta favoritaffär. Love! Ska köpa ett par jeans när jag får råd sen. Streetjeans. Fyfan va snyggt. peace

När är det min tur?

Vill också att det ska vara enkelt. Bara knäppa med fingrarna. Känns som om sånt hokus pokus funkar för alla utom mig. Fml.

Liseberg all day long

Hemkommen och nyduschade sitter vi nu på rummet och ser på Cheaters på tv11. Grymt skönt! Förresten så vann Erik en ballerina-ask idag på andra försöket medan jag försökte vinna en hundjävel i fyra timmar. Livet är bra orättvist ibland! Nu ska vi sova bort denna dag, som för övrigt var awesome! peace

I just don't know anymore

FÖRSTA MOBILINLÄGGET. Vaknade gjorde vi väl runt nio, duschade, klädde på oss och sen gick vi ner och åt frukostbuffé. Satt inte helt fel kan jag lova! Efter frukosten så packade vi ihop det sista innan vi for iväg med spårvagnen mot Liseberg. Nu kör vi!

sanning & konsekvens hotellrummet

Beskriv med ord hur du onanerar? - Ja ni, men man håller väl i lite och...kör på lite... - Vem/vilka är den slampigaste deltagaren? Hmm, Jonte.........och evve. VAFAN?! tack för den..haha! -Vart fantiserardu att ha sex? hm....på en spikmatta hahaha!

I want to try one more time

Jag saknar dig, men du får bevisa mer för att bli förlåten. Du krossade mig totalt, så nu får du kämpa dig tillbaka.

Göteborg!

Premiärbloggar med en s.k "Padda". (Erik har med sig sin IPad som jag har fått låna, snäll kille alltså!) Vi har precis kommit in på rummet igen, ett fembäddsrum på Slotsskogens vandrarhem i Göteborg. Bodde här med klassen i åttan och nu är vi här igen, grymt härligt! Var nyss ute på restaurangen Spagetti Western och åt den dyraste middagen jag ätit, eller iallafall den som jag själv betalat, vilket har fått mig att tänka efter innan jag beställer för mina föräldrars pengar! Haha! Var förbi 7eleven en snabbis och köpte lite godsaker, så nu ligger jag i sängen med en brownie och cola medan de andra dricker redbull, äter chips och spelar Monopol. Lata vi är ! Nej nu ska jag surfa runt lite till, kanske spela lite vad vet jag. Flyturen gick bra förresten, löste suduko hela vägen och hade bästa sällskapet. Mitt liv äger just nu! (Lönen kom igår också så varför inte unna sig lite lyx? Hellyeah!) sen tog vi flygbussen till centrum och spårvagnen hit. Fan det känns som om vi har koll på läget nu alltså! Nu kilar jag! Peace Frankie

vilken otur att hjärtat redan är förstört

Min reseoutfit!
Nya shorts, ny skjorta och ett par brillz . riktig semesterfirare!
Ska ta flyget utan päron för rförsta gången idag, känns otroligt bra! har dock inte börjat känna av resefebern än, lika bra de annars kommer jag väl inte ens in i bilen. Hatar att flyga! (höjdrädd, så nu vet ni det!)
ha en härlig torsdag!
Peace

det är svårt att leva när man vet vad hjärtat vill

förlåt för den taskiga uppdateringen, men jag är en väldigt busy kvinna at the moment!
i tisdags satte jag mig som sagt bakom ratten (ni som är mina "vänner" på facebook vet ju redan detta) och min familj och en annan hamnade tillslut på Leksands Sommarland. Var roligt att även Oscar badade så jag slapp vara ensam med lillebror och emil. Har ju fått värsta blåmärket på ena skinkan men nu kan jag äntligen gå ordentligt och att åka ringar och alla andra attraktioner som fanns där. Efteråt så åkte vi till Borlänge där vi skulle sova på Scandic. Var mys och så, hade ju bästa sovsällskapet haha!
.
Igår så åkte vi till Aqua Nova som ligger i Borlänge och åkte massa rutchkanor och grejer (riktigt kul för bror som aldrig slappnade av!) . Vi var där massor av timmar och spelade lite beach, åt hamburgare och badade såklart. Efter en del timmar så for min familj till Kupolen (bara jag och mamma gick in!) och jag blev lite bortskämd av snygga kläder för några hundralappar. Love to you mami! Jag som inte köpt kläder på hur länge som helst var såklart överlycklig!
.
Sedan satte jag mig återigen bakom ratten och körde till Gävle där vi handlade lite mat att fylla kylskåpet med och sen körde jag hem oss till säkerheten :)
.
Tre dagar av mitt fullspäckade sommarlov har nni nu fått läsa! får se om jag uppdaterar med lite bilder efter helgen, för om två timmar drar jag och fyra andra underbara människor till Göteborg! (!!!!) GAAAAAAAH FETT AWESOME. Längtat galet hur länge som helst!
.
Kram
Frankie

Folkracefestivalen dag 3

Idag vart det en del strul med bilar, någon la sig och massor av svartflagg delades ut. Men det var intressant. Lovis somnade i slutet så gulligt i min famn och sen var det dags att åka hem. Känner att jag lärt mig en hel del nytt idag!
Det var inte våra fans, men alltid lika kul åh se :) Patrik Frank hette föraren förresten ;)
ser ut som om jag trycker henne emot mig, men jag håller för stackarens öron, kan säga att hon slockade direkt när jag gjorde det :)
stannade vid Gutegrillen och åt lite hjärtformade nuggets :) Förlåt för den sjaskiga kvalitén!

Vattenlandet och havet

Vaknade runt 10, sen åkte allihopa till badlandet i kneippbyn (haha) och roade oss lite. Efter ungefär 30 minuter hände en liten incident, men det gick bra och det är tur att det finns snygga badvakter. (kunde ha varit min drömprins om han inte bott så långt ifrån haha).
På kvällen följde jag med Lina och barnen ner till havet för att låta ungarna bada av sig lite till. Snäck hette stranden och det var jättefint. Någon kväll tidigare hade jag och tobbe redan varit där och sett solnedgången :)




I'm scared to know I'm always on your mind

I'm quiet you know
You make a frist impression


I´ll decide if you´re the one or not
but I won´t be there on your side as much as you want me to be.
I want us to take a shoot
to see if you really truly love me



Upptäcksfärd!

på kvällen så drog jag och bror ut på upptäcksfärd på kusten, fick några riktigt fina bilder!

Folkracefestivalen på Gotland!

Inledningen av festivalen var idag. det gick bra för släkten. De kom som sämst trea (en gång) resten 1:a och 2:a i alla hit. (förutom farmors gubbe då hans bil pajja, min och felices målarbil, hehe)
vädret stekte på bra och jag tror att jag fick en del färg på kroppen, stort plus!
Kommer lite bilder här:

Helfestligt!

Min bror somnade på toan inatt. Han sa att han skulle hjälpa till att packa in i bilen, men såhär bra gick det..
(klockan var tre men ändå)

Basshunter

Bilder från sommarkväll den 13 Juli!

Gotland!

har precis lagt mig på soffan i en stuga på Gotland, mycket trevligt! Imorgon taggar vi för Gotlands årliga folkracefestival, kommer bli GRYMT!
runt halv fyra imorse
frukost halv sex
en liten del av banan
Amanda provkör
Snyggast bilen lätt
de andra bilarna från klubben
tog en chillish i bilen runt 9
lunchtime!
Lovis och jag
Amandra provar en aning för stora underkläder
gangster
sötjesper busar lite
vill absolut inte ha någon tröja

Bilder från dag 1!

rackartyg!

kör en "kvällens" outfit innan vi drar ut och röjer litt på stan, hejrå!

Din mamma har nog lärt dig litegranna

drar till valbo nu och skaffar mig lite nödvändigheter!
ikväll blir det bio, Harry Potter och Dödrelikerna del II, hört att den är bra :)
så får vi se hur kvällen slutar
hörsrå!
pusshej



blev en snabb frågestund

TRE FAVORITFÄRGER:
Färg 1:
Mörklila
Färg 2: mörkblå
Färg 3: orange

I ÅR HAR DU:
Lärt känna en ny vän: Massor av goa människor!
Fått ditt hjärta krossat: ja
Träffat någon som förändrat ditt liv: kan man säga
Fått reda på att någon har pratat om dig: Kan säga att just nu känns det som om de allra flesta gör det
Kysst en kompis: tyvärr ja

BLANDAT:
Vill du ändra ditt namn:
Vad gjorde du under din förra födelsedag: Hängde loss med mycket bra människor :)
Vilken tid vaknade du idag: 10.46
Vad gjorde du igår runt midnatt: hängde med mycket roliga människor haha!
Någonting som du längtar till: Gotland, Gtbg och att inomhussäsongen kommer igång!
Senaste gången du träffade din pappa: Idag
En sak du skulle vilja ändra om ditt liv: privat
Har du någonsin pratat med en person vid namn Jens: japp
Vad gör dig irriterad just nu: svek åh lögner  
Långt eller kort: beror på vad haha
Vad gillar du gällande dig själv: mina ben kanske? 

DIN FÖRSTA:
Operation: aldrig blive opererad
Piercing: riktiga var väl övre örat men har också piercat naveln
Tatuering: ska bli en i höst eller vinter!
Bästa vän: Ellenor Lindfors
Sport: Fotboll skulle jag tro att det var
Husdjur: Kanin
Vaccination: Stelkramp
Förälskelse: kommer inte ihåg
Alkohol du drack: öl

VAD ÄR BÄST MED MOTSATTA KÖNET?
Läppar eller ögon: ögon
Kramar eller pussar: både och
Kortare eller längre: LÄNGRE
Romantisk eller spontan: Både och!
Tatueringar eller piercingar: Beror väl på mängden, men tatuering passar nog bättre på killar, eller piercing i ögonbrynet

Gårdagen

benet gör förjävla ont så att säga, men jag vet inte riktigt hur jag ska få det bättre heller så det är bara att stå ut!
Hade skitkul igår kväll. Träffade Rickard och hans två kompisar Niklas och Marcus hemma hos Niklas, spelade Ölspelet (jag var inte med utan var domare), snackade lite fotboll, chillade och sen drog vi ut. Jag och felice stack hem till henne medan grabbarna gick åh träffade några kompisar på Harry´s.
Stack till donken och medan vi väntade så spelade jag och felice air-hockey med pappret från hamburgarna. Några killar satsade pengar på vem som skulle vinna, vilket blev oavgjort, och sen började de spela kronan med flisan.


Rickard och Niklas dök upp efter en timme ungefär, och de blev nå tjafs där ett tag så vi drog innan det blev något mer :)
Hade trevligt hos Niklas och jag åh felice drog hem och var hemma runt 3.30 ungefär.
Mycket roligt iallafall.
Hoppas ni hade en trevlig fredagskväll :)
pusshej



I don´t know how to do it, but I promise this won´t work

Skönt minne


I´ll be there on the other side

Just do what you gotta do
see what you wanna see
be who you wanna be
leave if you gotta leave



Tre datum ♥
18 Juli - Gotland
28 Juli - Göteborg
8 Augusti - "info återkommer jag med"
sen om det blir bra det visar sig!

så kan det gå

åkte lite bil igår och se vad som hände, långa ben och trånga utrymmen är definitivt ingen bra kombination!
snart kilar jag ner på stan för att träffa bryngis. Ska skramla ihop lite pengar och följa med på Harry Potter imorgon. Kommer bli najs!
ikväll får vi se hur det blir, kanske drar iväg till borgis men blev tvek på det nu, kanske sticker hem och grillar istället.
Nu ska jag kila!
hejssvejs

Someday

jahapp, det blir dålig uppdaterande nu framåt eftersom jag är en ganska upptagen kvinna atm.
Igår var jag ner med flisan och bryngan som planerat och kollade på Basshunter. Missade Sean Banan och det tog ett tag för mig att smälta det men men, inte mycket att göra åt. :)
Basshunter är en barndomsidol så det var inget fel att se på honom inte! (bilder kommer snart!)
Stack ut där på kvällen en stund också för att träffa en kompis och sen bar det hem till flisan på dirren vid ett.

Nyss smällt i mig en kycklingkebab och ikväll vet jag inte vad som händer, flisan drar iväg för att träffa en "kompis" så jag får se vart jag tar vägen. Lutar mot valbo men vi får se :)
"d visar saj!" som en viss person säger.
nu kom våran skjuts så vi drar till hille en sväng.
Ha det bra!
pusshej

what are words if you really don't mean them when you say them?

gårdagen var händelserik. detta kommer bli toppen. känner det i hjärtat. Blir som fisken i vattnet ungefär.
kommer skratta åt alla idioter som jag lämnar kvar, men jag kommer att sakna alla som jag älskar...





bilder från min familjs och min "roadtrip" igår! mer info kommer inom kort!


idag blir det att dra in till Gävle och hänga lite mä flisan åh bryngan. ska använda mina nya högklackade skor också, 186 cm here I come!
Vi ska iallafall käka och sen blir det väl sommarkväll för hela slanten, vafan sean banan kommer ju!
blir lite diskussion om lördag också troligtvis. Är busy ända fram till skolan börjar ser jag nu i almenackan. bra där!
Ha det bra alla små fåglar!
puss

Klippning, stan och sen solarium bestod denna måndag av

vaknade runt ett och gick upp två timmar senare, strosade runt på stan, klippte av oss några centimeter på håret och stack sedan till solariet en sväng. Klockan 20.30 tog jag mig hem med tåget :)
idag var awesome, måste göra om de någongång, men hör inte av na på flera dagar :)
Mycket bra helg har man haft mä sköna människor, roliga stunder, blod, svett och tårar och nu ska jag se på ett avsnitt av Andra Avenyn
hare fint!
pusshej


"Det är tur att du har lite skinn på näsan Evelina"
jovars, denna helg var det nog så

I had a dream I was king, the I woke up and realized I was still king

kom hem till felice, stack på dirren iväg till maxi och köpte lite gott som vi skulle ha till kvällen. Min mobil hade 4% batteri kvar när vi lämnade brynäs och tro mig fan att jag klarade mig att åka på samma biljett hem en timme senare. Fan va bra vi är!
kom hem och började med maten. Mycket facebbokande blev de och sen var de dags med att ta bort hårväxten. Blev helt okej och flis var självklart min frisör!
Nu ska vi väl snart slå på jersey shore om flisan behagar vakna, detta är det negativa med att låta henne lägga sig och "vila" ..
Men ni får ha det så bra ni alla goda läsare :)
godnatt!
puss

de två godaste parfymerna som finns. Köpte Fizzyn denna gång, men Vanilla luktar precis lika gott! my ♥
billiga var de också, 169:- och inte 199:- som på nian !


detta var det som vart inhandlat utifrån godiset.
Mycket skönhetsprodukter ehe. kanske ska ta och bli vacker någon gång ;)

matlagning
före-och-efterbild. Från flottigt och mycket hårväxt till ljust och rent
sådärja! nu är utväxten borta. Vart lite för blont men det löser sig sen :) Blev fint för att vara första blonderingen som flis gjorde, tack gumman! ♥
resten av dagen har bestått av skön musik, roliga människor och trevligt sms-sällskap hehe :)
nu kryper jag nog ner i sängen igen
godnatt!
puss

Senaste dagarna i bilder!

Lite bilder tyckte jag behövdes, så här kommer lite från de senaste dagarna!
träffat lillkusinen för första gången och min farbror för första gången på 16 år
sommarkväll med Elle och lite annat roligt folk :)
pizzabak med flisan ♥
loangboard med fredrik och flisan!
beachvolleybollturneringen!
biltur in till gävle med några riktigt sköna snubbar ;)
Dagen efter, alltså imorse :) Helt sopslut!

Baby hit me one more time

känner att det börjar bli dags för en liten uppdatering. Har ju gått en hel vecka sen sist!
Har ju som sagt vart i Stockholm, jag och flisan hade det jättebra därborta! Lyssnade på musik, käka mat (mest ute ehe) målande en folkracebil som min farfar ska köra sen på gotland, gick på countryfestival (där vissa minnen aldrig ska komma på tal igen, haha!) och vi badade såklart. Älskar att vara hos min farmor, bästa stället på hela jorden! ♥

Resten av veckan bestod av jobb, i onsdags var jag på sommarkväll mä Elle, mycket trevlans! Snackade skit, gick runt mä folk och åt kladdkaka.
Däremellan åkte jag och tobbe dock till vår farfar för att äta middag, och jag fick träffa min farbror för första gången sen jag var 1 år (tobbe har aldrig träffat honom tidigare). Fick också träffa Nora, min 5 månader gamla kusin. Jättesöt!
Idag, fredag, var min sista dag på jobbet. Sa hejdå till gamlingarna och personalen och stack direkt hem för att åka till flisan. Nu ska det planeras! ska hinna med göteborg, gotland, fest(er) och massor av bad förstås!
kommer upp bilder snart :)
imorgon är det den årliga beachvolleybollturneringen så ska lägga mig tidigt inatt, ehee. Igen.

får se om felice följer med hem till mig, hoppas!
hejssvejs
puss

Life is good, but sometimes bad. But you´re the chica that always makes me glad

om ca 20 min drar jag till sthlm mä världens bästa tjej och stannar där tills söndag. Vi ska på festival, bada, sola, måla och röja. Fyfan, längtat efter denna helg!
pusshej!

RSS 2.0