be yourself, just make sure you fit in

livet är kaos just nu. Skolan, körkort, ekonomin, volleybollen, sommarjobb, bokningar... usch vill bara släppa allting. Så SJUKT mycket press! jag orkar inte.
Universitetdagen nästa vecka, palla? nej. Ännu mer att tänka på!
På psykologin diskuterar vi ordet flow, med andra ord att man har något som kallas för flyt. När allting känns lätt och att man svävar på moln. Man känner sig oslagbar och oövervinnerlig. Man känner sig ha koll på livet och att allting känns rätt. Ingenting i livet känns längre svårt.
så när är det min tur att få uppleva "flow"?...

girls like me don't get boys like him

har haft en superduper bra dag idag. Inte direkt uppnått det "flow" som jag vill, men nästan iallafall.
Min första lediga fredag på hur länge som helst. Morgonträningen var helt okej, var totalt i fokus hela tiden eftersom jag var den enda där. Sen under svenskan får jag reda på att min skoldag tar slut efter den (hur najs?!) så jag tog Emmy i handen och vi valde att spendera resten av dagen tillsammans.
Gick hem till mig och slötittade lite på tv medan vi gjorde oss iordning, sen bar det av till Wok House för att äta kinabuffé. Kanoners! Sen tog vi tåget till Örebro, strosade runt lite och shoppade lite smått. Tog en dricka på en bar sen stack vi till tatueringsstudion lite random. Bilder kommer!
Efter det gick vi till donken, fikade och sen till bion. Kollade på This means war. Den var bra, fast slutet var dåligt då hon valde fel kille. Hehe. As usual.
Kom hem typ för en halvtimme sen, och nu ska jag ringa farfar min.

Dagens outfit fick ni också. Top ifrån H&M för 149 riksdalar. Pusshej!


I don´t care if it´s not going anywhere, I really like wasting my time on you


When I said to myself, what da fuck?







Lite bilder från gårdagen,så nu har man fått prova på att vara modell också. Har hört att det är bra att vara lång när man håller på med det yrket, så nu fick jag se om det stämde.Så väl kanske det inte gör det men det var kul iallafall :)
Idag hade vi hemmamatch mot Svedala, och även lilla jag fick spela. Satans kul! Gjorde ett block och ett anfallspoäng. Ding ding. Vinst med 3-0 och nu väntas en bortamatch innan slutspelet drar igång. Mycket spännande!
Nu ska jag se lite One Tree Hill, sen slagga. Imorgon har jag körlektion och teori hela förmiddagen, sen börjar det verkliga livet igen.
Godnatt gott folk!
puss

Stockholm

Sitter på tåget påväg in till Stockholm. Ska umgås lite med mina småkusiner och agera modell för en dag tillsammans. Ska bli satans kul kan jag säga er! Blir väl att möta upp dem på stationen och gå och fika en sväng innan fyra då vi ska vara på The Studio. Ser verkligen fram emot det här!
Nu ska jag fortsätta se på One Tree Hill och invänta ankomsttiden. Ha en fin och solig lördag och ni som inte har matcher imorgon: Ta det lugnt!
Puss

I thought you were interested in another girl?

jag vet att när man är ung ska man ha roligt, göra misstag och prova på nya saker. Men när man väl gör det så är det plötsligt fel? De allra flesta säger att vi måste passa på när man är ung men när man väl provar på så är man inte gammal nog. Förstår ni vad jag säger? Jag menar, när vi är 18 och festar tycker de flesta att vi beter oss som idioter, slampor osv men när vi är 25-30 såska vi kunna prova på en sån helgalen hemmafest utan att bli sedda som omogna och oansvariga? Jag fattar ingenting...

Som i volleybollen är det samma sak. Hur ska jag veta när jag gör rätt och när jag gör fel, när det enda jag får höra är gnäll? jag fattar som sagt ingenting.

Men visst. Allt har sina ljuspunkter men det var längesen jag såg någon nu. PLEASE GOD HELP ME!

Halkan idag var dock askul!! Som Robin sa så skulle jag gärna betala för att göra den igen. Och imorgon drar jag till huvudstaden.


Intensivkurs

snart klar, grymt kul! Allt ni behöver veta för stunden. Snart träning också, efter tre dagars vila skiter jag i hur jag mår, det kliar i fingrarna. måste få röra lite bollar snart ;)
Hejssvejs!


sol, värme och bilkörande. Våren 2012 börjar bra!

It´s hard to overcome your fear. Sometimes you just need some help

.

Fett(is)dagen!

lyfte min feta röv ur sängen och tog en välbehövlig, lång dusch som fick till ma litt len och fin, och sen gjorde jag mig ett par semlor. Nu ska febern bort!
Och One tree hill börjar vi om att se på också, bra fint det.
Körskolan går bra den med, blir vän uppskrivning snart iallafall :)
Some update iallafall!


Hoppas ni andra är friska och krya och har haft en dag fyllt med grädde och mandelmassa (gjorde mina utan det sistnämnda, ingen personlig favorit direkt!) och jag hälsar er en god natt. nu ska det vilas :)
kram


I´m still here but it was not easy, I´m sure that you had your reasons

Tagga körskola idag då! Lite stadskörning och teori, kulkul! Jag SKA ha det "damn" körkortet :D

Bilder från matchen i lördags!











Ville bara skriva att jag tyckte att min vän Linnéa var grym denna match. Puss på dig #10! ♥

Katrineholmsmatcherna

Jag glömde ju att skriva om helgen!!
Vi förlorade tyvärr i lördags mot Katrineholms div 1 lag. Vi vann första set med sen så förlorade vi tyvärr de andra tre. Inte kul så men helt okej. Jag kämpade på med min feber och kunde bidra med en del så det kändes kul. Gjorde trots allt 18 poäng och hade en anfallseffektivitet på 54.5%. Inte illa pinkat!

och igår mot Katrineholms Elit VANN VI. WOHO!!!!! Så helt jävla awesome! Sjukt kul! Nu gäller det bara att kämpa på och inleda starkt i slutspelet. Nu kör vi!!!

Här kommer en intervjuv med Tina ifrån matchen:


Forever and ever, right?

Det är helt sjukt intressant hur folk reagerar på ens blogginlägg. Samtal och hot, gör inte det ens dag? haha
Iallafall så är det lite kul hur två kan vara starkare än en, när den som är ensam trots allt har rätt att känna som den gör.
Jag ska fortsätta vad jag tycker, absolut, no doubts.
Varför ska de få påverka mig nu, när de inte brytt sig hittills?


Nu struntar vi i mitt tråkiga förflutna, you guys know what?! I´VE BECOME A GINGER!! ;)
Nu ska jag återgå till min sjukstuga, och beundra min hårfärg (eller ja, inte direkt, men se filmt iallafall.)
puss och godnatt!

I just wonder, if I was in a coma, who would visit me?


Vår lördagshumor! så kul!!


Never take me down

Håret är numera rött! ska fixa till det ikväll dock för det vart ju några missöden. Men jag är nöjd :)
Nu ska jag iväg till hallen och tagga, match i Katrineholm med B-laget. Let´s go!!


ser ni färgskiftningarna? det är dem jag ska fixa ikväll! ;) önska oss lycka till! kram

I´m your friend and I don´t want to hurt you.


hahah

En blondin var på ett gym och iakttog en bodybuilder som tränade. - Booom!!! sa bodybuildern och slet av sig tröjan! - Vad är det där? frågade blondinen. - DET ÄR 70 KILO DYNAMIT, BABY!!! - Boom!!! sa bodybuildern och slet av sig sina byxor. - Vad är det där på dina ben? frågade blondinen. - DET ÄR 70 KILO DYNAMIT, BABY!!! - Boom!!! sa bodybuildern och slet av sig sina kalsonger. Då gav blondinen ifrån sig ett skri och sprang i panik ut ur gymmet. Bodybuildern sprang ikapp henne och frågade varför hon sprungit sin väg. - Jag ville inte vara i närheten av all den där dynamiten när jag såg att stubinen var så kort

Hello my brother from the same mother

 

Dag 15: Bild på dig och dina syskon
Dag 16: En bild som för mig betyder kärlek







Bilder från vår trerättersmiddag!

Lite bilder från igår, detta måste göras om!















I hear you screaming out your name

Har precis kommit hem. Detta är nog veckans mest onödiga dag, och det har jag troligen sagt förut. Hade film på spanskan, gymmade på håltimmen med Sara och skrev sen ryskaprov. Jag menar, kunde lika gärna ha sovit imorse, mer värt! ;) Eftersom jag smsar nu hela nätterna så måste jag börja lägga mig i tid, blir ju så sent annars! Men nu ska jag iallafall få garderoben rensad och ska väl tigga lite snällt om lite hjälp också ;) bloggar lite senare och lägger in bilderna från igår! Hejdå

I wann(a) change


Jag vill verkligen våga färga mitt hår lite rödare. Jag tycker om nyansen mellan rött och brunt, men har aldrig vågat testa. UNdra om jag ska göra det? känns som om jag härmar ett tiotal personer, men jag måste väl få prova? Ska ädå färga det blont senare. vad tror ni? :)


Här har ni lite av en röd nyans, detta fick mig och fundera. Kommentera gärna!


förintelsen

Sitter i aulan och ska lyssna på en man i 85 årsåldern. Han var med under förintelsen och klarade sig, vilket är ganska fantastiskt. Nu ska han börja, skriver sen!

jag plus du blir vi

Tack för de värmande kommentarerna och den positiva kritiken som jag fick efter gårdagens "straight from my heart"- inlägg. Det värmde och stärkte mig något grymt. Och ni andra: Sluta fjanta er! Ni känner inte mig och ni som gör vet ju att jag annars aldrig brukar säga vad jag annars riktigt tycker. Jag tyckte det var bäst att vara ärlig.


Igår kände jag mig inte alls på topp på träningen. Hade ont konstant i magen. Trots det så gjorde jag en rätt bra träning. Känner att distanspassen börjar sitta nu. Great! 
Nu måste jag kila till skolan. Har specialidrottsprov och annat kul på schemat. Adiós!


förlåt!

Jag ber om ursäkt för att jag är så negativ idag, men att ligga hemma är väldigt tråkigt. Jag tror faktiskt inte att jag någonsin varit glad på just denna dag? Varje år har det varit någonting. Aja, det struntar vi i nu!
Hoppas ni får en rolig Alla hjärtans Dag ni som har någon att fira den med. Ni andra som inte har det så önskar jag att ni har en bättre dag än mig. Krama om alla ni tycker om, dock så borde ni alltid göra det men gör det lite extra idag. Kram på er alla!


Live your life EVERY day, fick jag höra idag och tyckte det lät bra :)


Alla hjärtans dag

Detta måste vara den enda dagen på året som singlar önskar att de hade en partner. Sluta fjanta er! Jag menar, vem har sagt att det ska vara något dåligt? På världens fjantigaste dag har jag ju en anledning att köpa godsaker till mig själv utan att de i kassan ska ha tankar om varför jag köper två bakelser istället för en. Hihi. Nej men seriöst, alla hjärtans dag är väl mysig i sig, men jag har aldrig känt att det as något speciellt just med den dagen, visa uppskattning ska man ju göra varje dag till de man tycker om. :) åsikt från Frankie! Ha en bra dag :)

läs inte om ni inte bryr er

Kan inte sova. Magen gör alldeles för ont. Fml

namnsdag!

Torsk mot Falköping idag, men vi fick med oss en poäng iallafall. Nästa helg står Katrineholm för motståndet på deras hemmaplan, tufft men kul. Ikväll har jag mest slappat och sett på film med Jacob. Sara dök upp en sväng men hon försvann lika fort igen. Nu ser vi på Wallander och sen får vi se, blir hemma ifrån skolan imorgon, mår så illa. Ska försöka boka tid hos läkaren så jag får ta en massa tester. Kul måndag! Träningsledig iallafall så jag får chansen att vila upp mig, spydde ju efter matchen så de kan ju icke bli värre. Btw, grattis till mig själv! Nu ska jag kika vidare. Godnatt ni glada!

time to recover!

Mina kära föräldrar tog med massor av små och användbara prylar. Bok, handkräm, skor, vetekudde osv. Så nu ligger jag i sängen och kurerar mig med kudden på magen och ett glas Cola på nattduksbordet. Har inte skrivit något här på bloggen så detaljerat, men var till akuten igår med magen och lider av något slags magvirus, låter hemskt jag vet. Men tuff som jag är (eller dum som andra säger) så tränar jag ändå. Och jag menar om jag ändå inte smittar så vad har jag för anledning att inte spela volleyboll? Just det. Och eftersom min envishet lönade sig då jag fick hoppa in under matchen idag så tänker jag inte ge upp. Fan heller! Så nu ska jag lägga mig under täcket, se en film, dricka ett glas Cola och värma magen litt. godnatt ni andra! Kram

Just like seasons, people change


The one that got away

Sitter här vid datan nu och gör mig redo för att dra till arenan för att möta upp laget. Vi ska vinna idag! Det har jag bestämt. Sjätte raka. ohyes!
ska få träffa mina kära föräldrar också, de har med sig matlådor till mig. Hihi. Och en massa andra saker som intresserar mig.
nu måste jag äta lite yoghurt och lägga ner ett par jeans i väskan. Ciao!



GO GO!

Dubbelmatch i helgen. Bortamatch mot Sollet imorgon. GO LINDE!

long time, no seen

Ska ha lunchdejt med Ginta så sitter på Bellas och filosoferar lite. hon borde vara här när som helst nu. Ska catcha upp lite missad tid. Riktigt kul tjej att prata med, och nu kom hon. Hejssvejs!

If your dreams don´t scare you, they are not big enough


Hej bloggen!

Synd att man inte kan lita på de allra närmaste längre, men gråter jag för det ? Nu har jag bara ännu en anledning till att hålla min hemlis hemlig ;) hihih
Jo, ni förstår, det bästa i livet kan ha hänt mig denna vecka, men vad det är får vi se längre fram. Känner mig lite skadeglad idag, som typ alltid då jag har rätt! mohaha
Nu ska jag storstäda min lägenhet, sen ska jag troligen äta lite innan jag får besök. Mycket roligt!
puss på er fina i världen

Grattis Pojkar!

Grattis bästaste Fredrik på din 18 årsdag, hoppas den blir awesome! Jag önskar jag kunde vara i närheten nu och ge dig en stor bamsegrattiskram! Hoppas vi ses snart och kanske kan dra en krogrunda? Kram på dig återigen och GRATTIS! ♥

Och Grattis till Jonas-pojken som brakade sönde en milstolpe ur livet igår genom att klara körkortet. Nu får du åka bil (och skjutsa mig!) när du vill! Så glad för din skull, snart är det min tur!
kramiz

Han med de rätta svaren

Kom inte försent till det om du vill komma i tid till
- Nalle Puh






Om du alltid säger "vi får se" så händer det aldrig någonsin någonting
- Nalle Puh






Om du talar med en person som inte tycks lyssna, var tålmodig! Det kan helt enkelt vara så att han har lite ludd i ena örat
- Nalle Puh

Asking your friend what to text back


They always say like it is

Dag 14: Favorit citat
Dag 15: Bild på dig och dina syskon
Dag 16: En bild som för mig betyder kärlek

Utsidan ger insidan en chans, insidan ger utsidan sin glans♥

It´s us against the world

I will make you stay

sommar♥

You´re always there, you´re everywhere

All those crazy things you said
you left them running through my head
you´re always there, you´re everywhere
but right now I wish you were here







Damn damn damn, what should I do to have you near? I really want you here

så trött på att höra alla prata om beach 2012 och slimmade kroppar osv. det är så orättvist! Jag har kämpat sedan september, och inte blir jag nå fastare inte trots att jag tränar 10 gånger i veckan. FAN FAN FAN. Jag får köra slutspurten i maj då men min egna taktik, då säsongen är över.
Ha en bra onsdag alla! Nu ska jag ha psykologiprov. BLÄ
puss

bowling-tisdag

Vår grupp vann bowlingen (såklart, hehe) så nu väntas det ett pris nästa möte. Spännande!
Gick hem och som vanligt när jag ska lägga mig och plugga så somnar jag en timme, så nu sitter jag här i panik när provet är imorgon. Jag har läst igenom allting om och om igen men det känns som om inget fastnar. Aja, det löser sig på papperet imorgon. Vill ha ett MVG förstås, skulle sitta bra att äntligen få ett sånt också.
Har umgåtts med piff och puff nu på kvällningen och försökt plugga, men det gick inte så bra (inget fastnar som sagt), så snart ska jag sova och hoppas att allt lägger sig då.
Här komme rlite bilder, så får vi se om jag uppdaterar något imorgon med.
godnatt

I wanna see you. I wanna meet you. I wanna feel your hands on my body

Sitter med Emma, Bella, Hanna, Maja och märran i bowlinghallen och väntar på resten av gänget. Mår tyvärr fortfarande illa sen igår, men detta är kul så förhoppningsvis så kan jag försöka förtränga smärtan. Fattar inte att illamående håller i sig såhär länge, snart tre dagar!! Aja, efter bowlingen så ska vi fika (om jag får i mig något) sen ska jag hem och ta det lugnt, städa och plugga. Fin tisdag. Hehu. Kram på er!

jobbigt idag...

Jag gillar inte måndagar... Jag får fortfarande små hemlängtan-känslor just efter helgerna och det känns i hela kroppen. Usch. Och eftersom smkvalet denna helg Inte gick som planerat så är jag ganska seg idag. Ringde pappa imorse innan specialidrotten och när han frågade vad jag ville egentligen så kunde jag inte svara. Finns det någon självklar anledning till att sakna sin familj? Jag bara gör det och ibland förvånar det mig att jag fortfarande känner såhär efter 7 månader. Helt sjukt. Jag är otroligt sällskapssjuk också har jag märkt, tur att jag har Sara i elevhemmet som är densamma. Nästa vecka hade jag verkligen velat ha besök, men tyvärr så kunde inte min släkt, så får helt enkelt klara mig. Har match i Sollentuna i i helgen däremot så jag kommer få träffa dem ganska snart. Nu ska jag genomlida ryskan, psykologin och bilden, innan jag går till träningen. Ikväll tar jag det lugnt, och förhoppningsvis så blir morgondagen bättre. Har hört rykten om bowling, och jag hoppas att ryktena stämmer. Kram på er!

Längtar tills sommaren!


Prove to me that you´re not like the rest


just say ''I do'', cause I want a season to love you

Idag var det en kort dag för mig. Hade morgonträning som vanligt, sedan svenska och halva psykologin. Åkte med Sara in till Örebro vid tio i tolv och shoppade loss. Det är grymt kul med presentkort! Fick med mig en massa hem, bla en kjol (?!) men bilder får ni troligen på söndag om jag orkar. Är nöjd med inköpen iallafall. Nu sitter lagti bilen påväg mot Falköping. Har precis stannat och käkat på ett ställe som heter nattugglan. Kan säga er att det fanns en affär med flera hundra sorters godis i som vi var tvungna att passera innan vi kom in till restaurangen, och jag köpte nothing. Woho! Ska slagga i Falköping inatt för imorgon så ska vi spela u21 smkval. Ska bli jättekul!! Jag kör förstås på att bli all star i år, men det blir nog tveksamt. Satsa kan man alltid! Vi är iallafall vidare hur det än går för ett lag drog sig ur, så jag ska få spela mitt allra första SM. Wiiiieee!! Aja nu ska jag vara social i bilen, bloggar kanske sen, hejssvejs!

I wanna hug you, I wanna kiss you because I love you

¨
Dag 13: En puss- och krambild
Dag 14: Favorit citat
Dag 15: Bild på dig och dina syskon
Dag 16: En bild som för mig betyder kärlek
Valde dessa bilder för de är underbara människor i dem som jag aldrig vill mista, och sedda bilder ger mig goda minnen. Puss på er mina älsklingar <3

sant? eh ja


Varför är jag så feg och vägrar att både inse och säga sanningen?


J a g  v i l l  b a r a   v å g a   s ä g a   j a . . .

Värd dag? Eller inte..

spanska, 2.40 timmars hål där jag hann både äta och sova, ryskaförhör och sen slutade jag för dagen. Va fan? Hade lika gärna kunnat sova hela dagen.
Jag tror jag ska ta en powernap igen, läsa lite, se på några avsnitt Gossip Girl (som förresten börjar bli helt skruvat) och sen har jag träning ikväll. Slipper dessutom att göra mat, så ikväll borde jag kunna göra ett bra jobb. hoppas jag.
detta är en totalt ovärd torsdag och jag ser fram emot träningen ikväll. Nu- SOVA
god eftermiddag!
bild ifrån gymnasiefesten, längtar redan tills nästa!

Blond eller brunett, det är frågan!

Åh jag har beslutsångest! Hjälp mig någon?! den blonda färgen ligger i badrummet och skriker på mig...

Du blundar och låtsas att du inte ser, att alla brister som jag har blir allt fler


Sex is always a question cause the answer is yes

Jag är inte den som har gjort fel i detta fall
du är den som vägrat inse sanningen.
Men vet du vad? Den kommer göra det iallafall.
För nu har du gjort såhär mot mig igen.
Tiden går och du kommer bli äldre och du lovar dig själv
att när rätt tid har kommit ska du härska över varje ö och älv.
Du ber mig att finnas vid din sida vilket du vet att jag alltid har gjort och alltid kommer att göra,
men när jag behövde dig så fanns inte du vid min som du borde göra.
Du ber mig att lita på mig och att sanningen är allt som duger
vilket jag alltid gör och alltid har gjort, men när allting brister så är du den enda som ljuger.
När ska du inse att jag alltid har älskat dig som en syster och att det är precis så jag ha det vill
och kommer att göra det föralltid, men när jag behövde min syster så vände du andra kinden till.


I.Still.Love.You.And.I.Miss.You


I'm gonna be a superstar, oh yes I will.

Dag 12: 5 mål i livet
Dag 13: En puss- eller krambild
Dag 14: Favorit citat
Dag 15: Bild på dig och dina syskon
Dag 16: En bild som för mig betyder kärlek

1. Nå 3 metersstrecket i volleyboll
2. spela/plugga/jobba utomlands
3. tjäna egna pengar
4. ångra ingenting
5. Leva livet till fullo, och lära mig av ev
konsekvenser istället för att undvika
upplevelserna som kommer med dem!

Februari- you came uninvited

Idag är det första dagen på februari, som i år får hela 29 dagar detta år. Grattis grattis. Själv så var jag på lite smått irriterat och grinigt humör idag (som vissa skulle säga: som vanligt). Äh håll tyst! Vi kvinnor får stå ut med en hemsk smärta bara för att kunna föda barn sen, och vilken smärta! Hade glömt varför jag sköt upp mensen en månad, men idag blev jag påmind. Tur att min specialidrottstränare är så förståelig (ironi på hög nivå, men denna gång är det sant) och tillät mig cykla som uppvärmning istället för att hoppa runt på basic-mattan. Och tur att jag har Jonas som först följde med mig till Ica och bytte hårfärg, och sedan följde med till jalla jalla och köpte mat. Nu ligger vi och degar i one piecen framför tv:n med ''Real Steal'' på skärmen med dricka och tilltugg. Vi har redan sett ''hangover 2'' och den var helt okej. Efter detta ska jag läsa har jag bestämt och sen sova. Så jäkla värd jag är av vila just nu! Vi får se om jag färgar håret idag, eller om jag ska göra det på fredag, i vilket fall som helst är jag ljusare i håret tills nästa vecka. Ding ding. Uppdaterar kanske senare, annars hörs vi imorgon. Pusshej

RSS 2.0