As if I haven´t got enough problems already

When I was too sad to cry, you were their by my side.
my love to you can no one describe.
I will never regret the things that once made me smile,
You of anyone is a kind of my style.
What if I said to you that my heart was to you, would you take it and give me yours?
or would you laugh at me and slam all the careless doors.

Coming from the lips of an angel, hearing those words. They make me weak


en natt!!

Kan inte fatta att jag åker hem i flera dagar imorgon!! Kommer bli awesome och jag hoppas jag blir varmt välkomnad därborta i tierpo!
haha, nu ska jag packa och göra mig iordning, ska med 6.08 tåget. Shiiiho!
godnatt på er, puss ♥
bild från gotland i somras, gud så söt ungen må vara! ♥

If I dont have your love then I dont want love

Taggar inför träningen om ca en timme. Har tagit helg nu, ska åka "hemhem" imorgon. ska bli så roligt att träffa alla igen! Ska få träffa gamla klasskompisar och riktigt bra vänner och vi har planerat bowling, fikastunder och shopping, sen kanske de blir en grym ferre i helgen men det kan jag bara hoppas på. Denna helg kommer att bli grym, det ska jag se till! Jag ska nog göra mig iordning nu, sista träningen sen blir det gymmet i Tierp som gäller resten av veckan. Wohooo jag vill nästan åka direkt på en gång! Ha en bra torsdag, kram på er! Puss

Jag vill se dig tappa kontrollen, så kom och flyg med mig nu

Jag är som sagt ganska dålig på att uppdatera. Kan ju säga att jag var rätt så död igår efter att hela natten innan varit uppe och stökat omkring. Haha riktigt sköna människor det där!
Igår hände inte så mycket, kändes att de var en ritkigt skön träning iallafall, fick köra mycket försvar och började på ett träningsprogram som kändes bra för min del.

Idag åkte jag med Agnes och Jessica till Örebro för att inhandla lite saker inför hemresan min som sker på fredag.
Handlade en tröja och en topp, sedan köpte jag min älskade ansiktskräm igen så min hy ska bli fin, I wish.
käkade en macka och sedan fikade vi lite på ett supermysig café som hette "Bara vara". Jättefint!
Kom hem runt halv åtta och sedan dess har jag hängt lite i köket med martin, matthias och Jonas, diskat och sedan vart de lite skratt inne hos mig. Har börjat packat lite smått också, yey!
ska bli så roligt att se alla igen, hoppas helgen blir lyckad!
ha det bra alla och godnatt!
puss



Nattekul med webbisen, godnatt!

får två sovkompisar inatt, hörsrå!




I´m a big girl in a big world

kom nyss in efter att ha fikat lite i köket med Tilda och ha sett på Andra Avenyn med henne och Kristoffer. Jag och Tilda bar våra OnePiece och var riktigt snygga. Tack vare dessa två apelsiner så har jag fått reda på en del av slutet i serien och det suger. Haha!
Nej jag ska se ett sista avsnitt nu sen så lägger jag nog mig och sover.
Godnatt på er därute!
puss


sugen? ohyes


Söndagsmys

Idag står hushållssysslor på schemat. Fick sova ut imorse och det kändes jätteskönt, speciellt när man vaknade automatiskt runt kvart i åtta och sen bara kunde somna om. Otroligt skönt!
blir att städa medans tvätten går och sen gör jag iordning lite tacos till brunch, bra fint det.
Funderar på att baka bananbröd sen och prova på det. Verka hur gott som helst!
Jag måste kila nu, känner hur hungern är på väg och snart är tvätten klar.
Ska plugga med.
Rolig uppdatring va?
ha det bra!
pusshej


Glöm dina bekymmer, imorgon kommer nya

Vinster!

Yesss! Endast vinster idag och Örebro och Sollentuna! Och bättre ändå var att min två inhopp blev riktigt lyckade (enligt mig iallafall). Känns iallafall jättekul och jag är grymt taggad inför säsongen :D


ny mobil?

jag tror faktiskt att detta är mobilen jag vill ha. och på fredag går abonnemanget ut så tur för mig som får en ny mobil istället för denna hackiga. Muy fintdä!

Sometimes the hardest thing and the right thing are the same

förlåt för den sjaskiga uppdateringen den senaste veckan, har helt enkelt inte haft tid. Har börjat skaffat mig lite komtakter här borta så det har blivit rätt många sena kvällar. Hahaha my bad Sara!
Har också börjat baka en hel del, och vi slösar inte på ingredienserna direkt eftersom det bor en hel del hungriga och fikasugna sportsmän och sportskvinnor i detta hus. Otroligt kul!
Har också lärt mig en del i detta hus också och det är att inte bråka med folk som har svart bälte i judo, gör ganska ont det kan jag lova!
Ska nog vara lite social nu med familjen som är på besök, imorgon är det dags för turnering på hemmaplan, så börjar tagga redan nu tror jag! (dvs inget pluggande till halv tre inatt inte!)
godnatt på er!
pusshej
p.s fler bilder kommer upp senare!

Borås

Helgen gick superbra för oss!
På lördagen spelade vi första matchen mot Ljungby, andra mot ett lag ifrån danmark (tror jag) och sista mot Hylte/Halmstad. På söndagen hade vi bara en förslust mot Hylte/Halmstad i bakfickan vilket gjorde oss som nummer två i gruppen, och vi spelade alltså semifinal mot Gislaved som vi vann med 2-0 och sen vankades det final mot Oslo, Norges bästa lag. Även denna match vann vi, så otroligt stolt över mitt lag, och vi fick alltså med oss en varsin guldis (guldmedalj) hem till Linde.
Jag är så otroligt stolt över mitt lag, jag hoppas verkligen att detta blir en superkul säsong!

On the road again

Sitter i bilen nu påväg till Borås. Känner mig lite mer förberedd idag än vad jag gjorde förra helgen. Kommer bli skitkul! Ska nog få träffa Evelina och Lisa därnere också, wihoo! En annan sak som hände mig idag var att mamma och pappa rinde ifrån Turkiet när vi stannade för lite snacks. Jag har saknat deras röster så det kändes otroligt bra! saknar dem, hoppas de kommer till Linde nästa helg :) Nu ska jag spara batteri, ha det bra allihopa! Puss

Knallecupen

I helgen ska vi till Borås och spela Knallecupen. Ska bli skitkul som sagt. Har gjort min snabbaste insats någonsin och packat på totalt 10-15 min, inte illa pinkat där inte!
Kommer hem på söndag, men kommer förmodligen att uppdatera lite via mobilen! :)
bilder ska ni få också, men det återkommer jag om senare.
ska iväg och handla ipren nu, ha det bra!
tjarå puss

5 VECKOR!

firar mina 5 veckor hemifrån med mat och träning, som vanligt! :)
haha, i helgen vankas knallecupen, så nu ska jag skriva packlista nr 2 på en vecka, kram på er!
puss

I will make this shit come true

Plugga, äta och Johan Falk står på schemat, så det är bara att sätta igång! Ikväll så far man ut i skogen så innan det ska jag hinna röra ihop en kladdiz (kladdkaka). Så jävla fint den kommer att sitta, ska ta med den hem till Sara också. Hihi
Som sagt, bara att sätta igång, bråttom bråttom. Hejssvejs!
puss



Sådan är jag

Stenbocken är tillbakadragen och blyg men lyckas han eller hon erövra detta så är han en fantastisk partner. De kan ha svårt för att acceptera förändring och har en tendens att ha en pessimistisk syn på saker och ting. I takt med att de blir äldre så blir det bättre, styrda av Saturnus så kan de även komma att se bättre ut ju äldre de blir.

Stenbocken är symbolen för presteraren och som sådan så kan karriär och framgång hamna före kärlek. Har kärleken gjort för ont så kan de stänga av den och istället fokusera sin tid helt på något annat. De vill inte slösa någon tid på något som inte fungerar. De vet värdet av tid och de vet värdet av den kärlek de ger andra. De vet hur det känns att bli avvisad och är inte rädda att avvisa andra om så krävs. Stenbocken är försiktig och inåtvänd men när de väl öppnat sitt hjärta för någon så är den en av de mest lojala man kan tänka sig. De kan vara väldigt trogna när de är i ett förhållande. De behöver verkligen en partner som stödjer dem emotionellt med respekt, vilket samtidigt välbehövligt förstärker deras självförtroende

Styrka: Pliktkänsla, organisatör, ihärdig, tålmodig

Innersta behov: Styra och organisera

Svaghet: Negativa tankar, depression, opassande materialism

Zodiaksymbol Stenbock
Latinskt och engelskt namn Capricorn
Tidsperiod 22:a December- 19:e Januari
Konstellation Stenbocken
Element Jord
Kvalitet Kardinal
Planet Uranus (natt), Saturnus (dag)
Färg Brun
Bästa veckodag Lördag
Turnummer 1, 20, 23

Facebook

Evelina Frank
UNBELIEVABLE!! My total profile views are: 2444.
Boy views: 1686.
Girl views: 758.

Check yours @: http://apps.facebook.com/opticalistc/?find-stalkers

lagfoto!

Hade tydligen en fotografering med laget idag också, haha! Ska iallafall ut i skogen nu med Sara, så bloggar mer imorgon!
pusshej
you know I am thinking about you..

naturkunskap A kommer aldrig att bli en B kurs, ehee.

Naturkunskap nu. Ekologi just nu. Det är ämne som jag absolut tänker avsluta denna vinter. Tänker aldrig läsa Naturkunskap igen. Haha. Imorse hade vi fotografering med idrottscolleget. Blev lite teori, armbrytning, brottning och spex i väntan på vår tur, vi volleybollspelare är ett gäng sköna lirare kan jag lova! Håller på att somna nu, ekologi och dioxider ar inte riktigt min grej. Fyfan. Ha en bra tisdag, kramiz!

plugg plugg!

kör lite på plugg dag idag! har städat, diskat, tvättat och ska dra en snabb matlagning sen. Har som mål att göra klart ryskan och engelskan först, sen efteråt fixar jag nog idrottsuppsatsen! uscha, det blev mycket nu ser jag.
För er som inte vet om min nuvarande hårfärg så är det inget speciellt med det heller, har bara fixat utväxten heh :) Alltså ännu mer blond färg!
Har nu skypat med fredrik i snart en timme så ska snart gå och göra lite mat. Tror att jag och Sara ska joina varandra och sen kanske jag ska be om att få sovsällskap, skulle vara trevlans :)
Får se om jag bloggar nått mer ikväll, pusshej!

Do you wanna run away togheter, will you love me forever?

Stupid ass, just believe that I have a crush on you!

Hemresa!!

Vi är påväg ut ifrån Helsingborg nu. Danmark gick finfint och vi tog bara vinster med oss hem. Kan man ju inte direkt klaga på eller hur? Har fortfarande lite svårt att anpassa mig för rollen som avbytare, men det kommer jag nog snart in i. Vart ju lite bortskämd i Tierp då jag var starter nästintill varje match även fast jag hafe ont och var skada, men that's life. Ändå så måste jag nog säga att bästa känslan hittills har varit att få komma in ifrån bänken och få göra ett nästintill omöjligt anfallspoäng ifrån högerkanten rakt ner i mitten av banan på andra sidan. Satt fint i mitt självförtroende tycker jag! Känns skönt att få beröm för sånt också för det gör iaf mig ännu mer taggad att få visa mitt allra bästa någon dag. Sitter ju med någon slags stimulatior på axeln nu som jag fått låna av Margie för att prova ifall det hjälper mot smärtan, känns bara wierd. Haha! Men nu ska jag sluta skriva, uppdaterar mer imorgon då vi inte har någon träning :) kram på er! puss

Påväg

Nu sitter vi i bilen påväg till Göteborg där vi ska hämta upp sista lagmedlemmen innan vi får vidare mot båten.(och förhoppningsvis äta lite, haha) Känner faktiskt ingen stor nervositet inför turneringen än, men det kan ju bero på att jag vet vad som väntar för min del. Tycker att helgen ska bli mycket rolig och lärorik och jag ser fram emot att se hur laget funkar och hur matcher spelas på denna nivå. När jag tänker efter så tror jag inte att jag har sett en elitseriematch på damsidan. Hm.. aja denna helg ska nog bli väldigt bra iallafall. Hoppas ni med får en asbra helg. C ya! Bye

Danmark!!

Hejsan alla!
Sitter hemma nu och skriver en packlista, har bara skrivit upp mobilladdare och pengar än så länge, usch så dåligt..
Snart ska jag gå och äta med bl.a Sara och då måste listan vara klar, för när vi kommer tillbaka ska jag färga håret och sen packa under tiden. Min planering än så länge.
Drar till Danmark om tre timmar, så det är bäst att jag sätter fart, har ingen aning om vad jag behöver så det får bli en chansning. Pass är nog bra att ha.
nu kom sara!
hejdå!

What goes around comes around

kollar lite på O.C innan jag far iväg till skolan. Blir att färga håret efter skolan för att få bort utväxten och sen ska jag fara iväg på en biltur med Sara. Kommer nog bli roligt och vi får se om jag stannar där inatt igen.
Men ni kan ju få föreslå vad jag ska färga.
Brunt, rödbrunt, blont eller mörkrött (ser svart ut).
Är grymt sugen på att prova rödbrunt!
Kommentera, TACK!
pusshej

jag tror du söker mer än det du ser

Vart bor du: Lindesberg
Husdjur: en jävla massa rumskompisar
När är du född: 13 januari 1994
Klass: SP10B
Något jobb: Halvtid
När ska du sova: Ikväll
.
Duschat idag: faktiskt inte, men det händer nog snart
Kramat någon idag: ja
Pussat någon idag: fundera på den du!
Vad har du ätit idag: mackor ;)
Dagens klädsel: Träningskläder
Dagens smink: körde på den naturliga stilen idag
Dagens roligaste: killarnas gymnastikskills på specen!
Har du många vänner: hahaha vilken rolig fråga. Men ja, tydligen så har jag det! Underbara såna!
Hur många har du kysst: är frågan negativ eller positiv?
Vem kramade du senast: en vän
Vem saknar du: massor av folk hemifrån!

Hur många har varit otrogna mot dig: 2
Har du pojk-/flickvän: let me think....
Vem pratade du med i telefon senast: pappsen

FAVORITE..

Film: många!
Låt: just nu diggar jag denna och denna väldigt mycket!
Mat: måste nog förbli grillat, var längesen man åt det nu..

Dryck: cola och vatten
Färg: svart & mörklila
Stad: Göteborg
Land: vill så gärna till England och USA!
Ämne i skolan: Ryskan kanske, annars idrotterna!!
Tv program: har inga kanaler, men får bli Idol på tv4play då ;)

SENASTE..

Personen du pussade: ...
Gången du spydde: bra fråga, nästa tack!
Gången du grät: söndags
Pizzan du åt: kebabpizza (en vän tog strips på sin halva haha)
Gången du var i Göteborg: ska dit en sväng i helgen!
Personen som såg dig gråta: bra fråga..

ANTINGEN ELLER

Svart eller vitt: beror på!
Hund eller katt: katt
Tvspel eller datorspel: dator
Singel eller upptagen: singel
Pussas eller kramas: beror på vem
Lunarstorm eller helgon eller Playahead: alla tre suger
Ragga eller bli uppraggad: bli uppraggad (kan inte ragga myself)
Big Brother eller Paradise Hotel: Big Brother
. Svart hår eller blont
: blont :)
. Blåa ögon eller bruna: bruna på tjejer och blå på killar 
Choklad eller lakrits: lakrits
Göteborg eller Stockholm: Göteborg
Högerhänt eller vänsterhänt: höger
Coca cola eller fanta: Cola 
Pizza eller kebab: oftast pizza men kebab passar med
Randigt eller prickigt: Randigt

Älska eller älskas: älskas
Leva eller dö: leva

ANTAL:
Personer du älskar: finns de jag inte klarade mig utan, men de drog, så nu är det de närmaste som räknas!
Personer du hatar: hata är ett starkt ord, men finns dem som jag ogillar väldigt mycket
Pojk-/flickvänner du haft: 4½
Personer du sovit bredvid, både tjej och kille: det har varit alla möjliga
Glassar du ätit på en dag: 11 moahhaha
Nämn en festival du vill på nästa år: Peace & Love är bestämt redan! haha
Gånger du haft minnesluckor: tillräckligt nu tycker jag
Gånger du varit hög: det har jag faktiskt hållit mig ifrån! ;)
Personer du saknar just nu: 4
Gånger ditt hjärta brustit: ojojoj

VEM:
Vill du kyssa nu: hihi
Träffade du senast: Sara
. Sjöng du senast för: Sara
Hade du senast en msn-konversation med: slutade med msn för lääängesen
Spelade du tvspel med senast:
broder
Vill du kasta en sten i huvudet på: kom så ska jag kasta ett berg
Förtjänar att dö: ingen
Är söt: hihi
Vill du ta med på en romantisk resa nu: hihi


VAD:

Gör dig glad: musik, vänner och framsteg
Gör dig ledsen: lögner
Vill du helst göra nu: fortsätta på mitt hemliga projekt
Önskar du att du slapp göra: genomlida ännu en pinsamt dålig träning, städa och laga mat, haha!
Vill du ha nu: tid
Önskar du dig i födelsedagspresent: en Iphone tror jag, körlektioner, pengar 
Längtar du till: körkortet och 3:e året på gymnasiet

Tycker du om dina betyg: jag försöker så gott jag kan och det räcker så långt som det kan

Hur mycket är klockan: 18.49


Alexander Bard

jag gillar inte dej!
Usch vilken hemsk människa hahah
ska iallafall se reprisen nu av gårdagens idol medan jag pluggar lite svenska och spanska, hörs!
kraaaaam

Förlåt att jag aldrig har sagt förlåt

är på allmänt bra humör idag, så jag ska slänga i mig lite mat ur mitt proppfulla kylskåp nu innan bilden, sen vankas träning!
längtar efter något som kan rädda mig ♥

Veckohoroskop vecka 36

Stenbocken (22/12 - 19/1)

Problemet med ditt kärleksliv är att det inte händer så mycket. Men frågan är om du gör allt som du kan för att ändra på saken? I ett förhållande måste du föreslå en ny aktivitet för att få gnistan att tändas den här veckan. Om du är singel och letar ett nytt förhållande måste du röra dig mycket bland folk för att ge dig själv chansen – inte bara på helgen utan också någon veckodag.

Ny header!

Ja då har man skapat sig en ny header, alldeles själv också vilket nog syns hehe. Lite amatörmässigt men det blev helt okej tills vidare :)
Så vad tyckts? kommentera gärna!
kram på er

Subway!!

Har varit på utflykt hela dagen med farmor, aje och lillebror. Har sett hur Aje växte upp och sen tog vi en sväng till Nora och åt på värdshuset där. Fy satan så gott det är med fläskfilé och rödvinsås! MUMS
Ännu bättre är att vi ska in till Örebro och kolla läget där, sedan blir det en kvällstrip till Subway som middag. Haha vi är en tjockissläkt, hihih. Men det är såå gott!
Nu måste vi kila, min bror studsar upp och ner, hörsrå!

En riktig man snart det här!

Lillebror stannar hos mig i helgen, och det första han fick göra var att hjälpa mig med mat och disk. Så söt och hjälper till, tror han får en liten chock när jag säger att jag inte har diskmaskin, han som är så van hemma hos sig (eller oss, vet inte riktigt hur jag ska säga det)
Iallafall så var Galan mycket trevlig, har några bilder som kommer upp lite senare här på bloggen. Jag och Fia dunkade sönder till Markoolios låt "Rocka på", haha vi är för sköna!
Hade orientering i två och en halv timme i morse, alltså hela förmiddagen, sen satt jag i en möte-liknande situation i två timmar så jag hade inga normala lektioner, mycket skönt! :)
Nu sover min bror så gott på överslafen så tror jag ska lägga mig jag också, blir en roadtrip imorgon.
pusshej

Man kan inte äta hela tårtan direkt. Man måste äta bit för bit, sked för sked

kilar snart iväg och äter middag med Fanny och Hanna, sen tillbaka till arenan och galakvällen. Måste snygga till mig lite först !
Om jag får tillåtelse att svära, så kommer detta bli en förjävligt rolig helg!
puss på er
p.s jag SKA få markoolios autograf, haha!

Life is a highway, I want to ride it all night long

Sitter och taggar lite smått inför friluftsdagen med Idrottscollaget. Ska göra någon orienteringsliknande samarbetsövning, mer har ingen sagt till oss. Drar på mig mina nya tights och kilar iväg nu då, lite extra sovmorgon vart det med men det är inget jag klagar på! :)
Hörs senare, tror jag hinner med ännu ett inlägg innan galan.
puss

I miss you !


snygg tjej va? Hon är en av mina roligaste vänner, en tjej man alltid kan skratta och ha roligt med. (Hon gav mig lite för mycket av det goda i Öregrund iår men man har väl förlåtit na, heheh) !
Åh jag saknar denna brud, hoppas hon tar sitt pick och pack och kommer hit snart, saknar mina tierpsbrudar!
puss på er!
Bild ifrån lagkvällen för snart två år sedan, känns inte som om det bara var två utan en evighet sen, me love big time... ♥

1 september

Har varit och tränat i Örebro med några av deras elitseriespelare ikväll (en del kända ansikten också vill säga), det kanske inte var bästa träningen men jag gör ju det jag kan iallafall :) Mitt bästa så att säga!
Käkade lite på Max med några i laget och våra coacher, sen for vi hemåt och var hemma runt nio. (Thereses bil krånglade lite annars hade vi varit hemma tidigare men jag hoppas hon får fart på den snart!)
jag vill ju inte förstöra nått, men som den nörd jag har blivit så har jag sett alla vampire dairies episoder (ettan och tvåan) och såg nyss det sista, eller förhoppningsvis näst sista, avsnittet och jag har nog fällt en och en annan tår. Damon Salvatore kommer dö, och jag går sönder inombords. Vart finns det botemedel när man behöver det!?
hoppas ingen av er är ett fan som inte redan sett alla avsnitt, men nu vet ni iallafall! heheh
Imorgon är det friluftsdag för skolan och sen så på kvällen bli det galakväll och släktmys. Kommer bli en rolig och mysig helg!
ha det bra
pusshej

RSS 2.0