I took a chance, maybe I´m crazy but I´ll never regret

Trots mitt ointresse denna vecka för bloggen så har jag några trogna läsare, och det är för er som jag sätter mig ner och nu gör denna uppdatering. För ärligt talat så orkar jag inte, men men!
I helgen for jag iväg till Arvika med U 19 laget. Vi vann endast en match och det var emot arrangörerna (ändå något!) så vi gick tyvärr inte vidare vilket sög. MItt sista u19kval. Dock så hade jag mycket roligt eftersom nätet var på 2.18, och för er som spelar volleyboll och vet att 10 cm gör ganska mycket så förstår ni hur kul jag hade. Hihihih. Vi hade som sagt väldigt roligt ändå och det är bara att tagga om tills nästa år i u21 då förhoppningsvis även Sara är tillfrisknad och spelbar ;)







Och i söndag for vi iväg med halva laget sjukt och spöade Katrineholm i första semifinalen med 1-3. Awesome?!
Låg hemma sjuk igår, troligen smittad, och fortfarande inte helt frisk, men ska ju till la Polen idag. hihihi
På tal om det så måste jag börja avsluta packningen :)
hörs!
kram


Someone said "semifinals"!?

Första säsongen i elitserien för lilla mig, och vi har tagit oss ända till semifinal!! Hur awesome är inte vi?? Nu ska vi möta serietvåan Katrineholm och det kan nog bli en mycket spännande fight om finalplats.
Dessutom så vann även Gidslaved vilket var en skräll eftersom serieettorna Engelholm har gjort en väldigt bra säsong. Tror verkligen på att Gidslaved tar sig till final och jag hoppas ännu mer på att vi kommer stå på andra sidan nätet.
OCH även Brynäs tog sig till semifinal och Tierp vann mot de obesegrade Linköping. Vilken onsdag!!
Nu ska jag packa det sista och göra iordning lite frukost tills imorgon då jag far tidigt. Ska hem förstår ni. Köra lite bil vetni, awesome! :D
Nu ska jag kila, och även försöka ge er fler uppdateringar med bilder. Får ta mig en sån när jag kommer hem imorgon. Ska träffa fina vänner förhoppningsvis. Hihi.
Ha det bra och godnatt på er, puss ♥


Gameday again!

Vinst i alla tre matcher i helgen. #-0 mot västra ämtervik, 3-1 mot Sollentuna och 3-1 mot Hallsberg. Och nu har jag precis packat klart för att åka till Sollentuna inför kvartsfinal 4. Hoppas verkligen på vinst! Skulle göra hela min vecka underbar!
Min fot var tyvärr med om en liten olycka igår, men fighter som jag är så tejpade min tränare bara om den och sen vart det utpå plan igen. Vinst vart det iallafall, awesome. Och jag blev även matchens lirare, vilket också är helt awesome och roligt! Jättekul! :D
Nej nu måste jag gå, håll tummarna för oss ikväll!

Min fot blev omhändertagen av div2 laets maskot Roger igår, värt!


mys!

Vinst i båda matcherna idag. Så grymt! Inför måndagen så gäller det en vinst så vi går vidare till semin. Skulle vara så sjukt kul! :) Ikväll blir det att dricka lite cider och äta kladdkaka tillsammans med Sara. Min bror är också är så han hjälper till med bakningen, och mina päron ligger inne på mitt rum och myser vid tv:n :) riktig myslördag alltså! Var även till hemköp ikväll och körde dit med Sara, Tobbe, Jacob och Jesper, gud vad alla ska krångla! Haha Nej nu ska jag kolla till kladdkakan. Hejsvejs!

Matchdax!

Igår fick pappa sitta i baksätet med mamma för första gången, rätt så kul reaktion: ''hmm detta känn konstigt! Kör försiktigt. '' haha. Ska nog ut och köra bussen lite mer imorgon med lillebror. Kulkul! De är förresten i vingåker idag och spelar turnering bror och fader min. Hoppas att de gör mig stolta! Har förresten funderat länge på sistone angående tatueringar, och jag tror jag vill ha en till. Vad för något tror jag att jag redan vet. Men ska fundera ytterligare lite till, denna lär bli lite större än den förra. Aja, nu ska jag tagga match tillsammans med Sean banan och resten av laget. Linde-Sollet 16.00 i Linde arena, nu kör vi!!!

Kompis det går bra nu!

Sorry gott folk
Har helt enkelt inte haft tid med bloggen på ett bra tag. Känns som om skuldkänslorna var påväg att välla över.
Iallafall, så har jag varit hemma hela veckan tills igår, för att plugga den satans körkortsteorin.
MEN, det var värt det. För igår åkte jag in till Örebro och skrev upp and guess what? JAG HAR KÖRKORT! :D Alltså den känslan, helt otrolig!
Fick köra hem en bit för Jonas (som varit min chaufför hittills) och det kändes så FEL. Precis som folk sagt att det ska kännas. Och jag glömde väl en del regler och så, och visst gick det fort ibland (inte över hastighetsbegränsningen dock!) men det var för att jag var nervös men det ska snart gå över.
Idag hade jag morgonträning och efter det så hade jag tydligen inga fler lektioner så jag gick hem.
Sov i tre/fyra timmar, så nu ska jag städa. Ikväll kommer familjen igen :)
Kram !

hemma idag!

Är hemma från skolan idag, ska plugga körkortsteori hela dagen så jag klarar provet denna vecka. För om bag gör det så lovar jag att ta tag i skolan sen igen. Jag ligger inte efter eller så, men ja satsa ordentligt, speciellt i idrottsämnena som verkar tro att jag inte orkar bara för att jag inte är där. Oj så fel dem har! Bästa som finns är motion. Men ska nog återgå till mitt nu, men först, lunch!

SLUTSPEL!

Dags för slutspel mina kära läsare! Idag tar vi emot stockholmarna på hemmaplan. Se till att vara i arenan klockan 16.00 för att heja fram oss till vinst i första kvartsfinalen. Fri entré så det finns ingen anledning till att inte dyka upp.
Heja Linde volley!



Underbara, soliga lördag!


Var på krogen igår (no worries, drack ingenting!) och dansade rumpan av mig tillsammans med ett gäng härliga brudar ifrån skolan. Så kul! Synd bara att det finns en massa äckliga typer som ska hålla på och kladda hela tin, vilket förstör stämningen lite. Iallafall för mig som var medveten om det, mina vänner var fulla och glada så dem brydde sig ju inte direkt, haha! ♥ Hamnade väl i säng vid halv fyra inatt, inte okej. men roligt hade vi!

Kom nyss hem ifrån ett möte på skolan iallafall(ja jag var i skolan på en lördag klockan tio!) angående polen-resan. Ska bli så kul!
Nu ska jag städa undan lite skit i lägenheten för min familj är påväg hit. Vill ju inte att det ska se lika hemskt ut som förra gången. Haha.
Måste skynda mig nu!
hejssvejs

har köpt vääärldens skönaste och snyggaste byxor åt min lillebror. Sån tur att han börjar växa nu så jag kan ha hans snygga kläder, hihi.
tur att jag älskar honom så mycket att jag köper snygga kläder till honom, orange och svart = Göööschnyyggt!


I know you are a little bit jealous

usch vad dåliga ni är på att blogga idag! Inget intressant heller, kom igen nu! Jag vet att jag inte har så mycket att komma med, men jag vill gärna att ni skriver något som kan motivera mig :D

Lyckan påväg tillbaka?

Klarade fucking uppkörningen på första försöket, hur awesome är inte det egentligen? Glad för min egen skull. Så otrolig lättnad!
nästa vecka taggar jag teorin, lär fixa körkortet nu alltså.
Frankie´s som sagt on fire!

firar lite!

there's never a ''I'' in a team

Som några av er förstått så har jag börjat tagit bort några vänner ifrån facebook. Ta det inte personligt.
Det kan bara vara för en sån ursäkt att vi inte träffats personligen. Jag har många s.k "vänner" som är mina vänners vänner, och det pallar jag inte. Så, no offense!

Idag är en ledig/arbetsfull dag, vi får hoppas att den för lycka med sig, puss och kram!


I´m mentally dating you


Let´s learn to put the past behind us

People ask me why I´ve got hard to trust people,
I ask them why is it so hard to keep promises?


I believe they call it, a dream comes true

Sen jag var liten har jag önskat det. Sen jag började spela volleyboll så har jag drömt om det. Sen jag flyttade till Lindesberg har jag velat det. Nu känns det för första gången som att det är nära. Som att det enda jag behöver göra är att ta tag i det, bokstavligen. Men frågan är då, om jag får chansen: kommer jag ta den?


Iallafall, volleybollen går bra, skolan går neråt. Men det är något ni läsare inte ska behöva läsa om. Men nu vet ni iallafall att jag är på g.
Frankie is on fire!


Min helg i bilder

Fredags:






Lördags:









Söndag:





Hade en awesome helg, nu back to reality.
sorry för den dåliga uppdateringen. Mitt liv är kaos...

Jag älskar er.


Ska hälsa på farmor och farmor imorgon med Sara. Till huvudstaden igen alltså, woop woop!

RSS 2.0