Dags att tagga till?

Usch fan, det var längesen jag var så otaggad inför en träning, vart kom det här ifrån? Jag måste nog ta mig i kragen, snart händer ju det man väntat länge på. Så vad är ett bra taggningsknep? måste lite ut det nu känner jag...
Jag ska sova inatt känner jag, min bror är här så vi får väl göra någon mat och sen slå på en rulle. Imorgon ska vi klippa oss och käka kinabuffé. Men först, ett förjävla bra träningspass med fys och bollpass!
ps. bilder ifrån helgen kommer!

tagga till nurååååå!

hemma i hemtrakterna

Sitter på tåget nu med lillebror påväg ''hem'' (ja jag lev jag har börjat kalla stället för mitt hem nu, efter tio veckor. Han har internet på sin mobil så fick låna hans mobil, snäll pojke. Har inte kunnat bloggat ett dugg på evigheter, har varit i Tierp hela helgen, skulle ha följt med ner till Småland denna helg och sedan ha spelat svenska cupen-semifinal igår i Falkenberg men jag har haft lite problem med min fysiska hälsa som gjorde att jag inte riktigt kunde följa med. Jättetråkigt! Men fick ju trösta mig med att åka hem till min älskade familj och kurera mig. Har också fått träffat mina kära vänner, vilka jag mot alla odds inte trodde att jag skulle sakna så mycket. Haha! Har iallafall haft en bra helg och nu är jag redo att börja träna igen! Let's go!

I was there for you, remember that


Sjuklingen

ligger hemma i förskylning, OCH en fet knöl på halsen. Grymt läskigt! Måste gå ut en sväng, så tar vägen förbi sjuksyrran och ICA för att göra några ärenden. Kan inte ligga här inne längre, då blir jag tokig!
ha en bra torsdag!
kram

My 2012

Eftersom det visar sig att jag har ett gäng läsare på min blogg, så tycker jag att jag borde börja skriva något som intresserar er. MEN... Jag skriver sånt som handlar om mig, mitt liv och min framtid, så för er som är intresserade så har jag börjat skriva på en "what-to-do" -lista för mitt år 2012. Har börjat nämnt alla kommande högpunkter och så fram till sommaren och allt roligt som jag har att se fram emot.
Hittills har jag fått till det här:

  • Hannas 18 årsdag
  • MIN 18 årsdag (!!!!!)
  • (tatueringen)
  • Bryngans 18 årsdag!
  • Körkört för bryngan
  • Intensivkursen för mig
  • Ev Romresa
  • SM slutspelet
  • Carros 18 årsdag
  • All inclusive resan
  • Countryfestivalen
  • Tyskland
  • Peace and love
  • Flis 18 årsdag
  • Way out West

Don´t waste time of what could have been


Nattetid!

Teatern var rolig och träningen gick bra. Nu har jag varit ute och haft vattenkrig med några boys, lagat kyckling med Sara och haft det allmänt bra. Sedan att jag börjar 13.15 imorgon är också ett stort plus, så jag lägger mig nog efter detta avsnitt.
Pusshej!



p.s. Om någon ifrån elevhemmet läser detta så kan ni väl hjälpa mig att få reda på vem som har snott min kabel, riktigt förbannad är jag..

Örebro

Hääärlig tisdag!
Jag och Fia var ensamma på specialidrotten idag, för Maja följde med vår tränare och gjorde tester. Så vi var duktiga och göra allt vad vi skulle göra innan det var dags för frukost. Mums!
Sen fick jag reda på att jag inte har lektion förrän 13.15 imorgon bitti, så det blir sovmorgon för mig.Yey!
Nej nu ska jag och Rebecca gå till bussen som ska ta oss till Örebro, klassen och några fler på skolan ska på teater, så det betyder att jag slutade 09.40 idag.. wohoooooo, mitt liv äger.
Hörsrå!
pussss

Somebody´s always loving somebody they shouldn´t be loving


Maja Frödén, one of a kind!

Maja:"Ni vet när man vaknar upp och känner någonting vid sig och tror att man ska bli mördad, men känner sen efter med ena foten och känner att den andra är borta? Då man vet att det är sin andra fot som man har i ansiktet? Det är en mycket lättad känsla!"
Hanna:"....Nej, Maja... det brukar jag inte vara med om...."
Jag:"Nej inte jag heller faktiskt...."




haha Maja är för söt!
Ska ha myskväll med grey´s och sötsaker nu, så har inte tid att blogga mer!
pusshej!

Seriepremiärvinst!!

Tjollahoppsan! Vi satte stockholmarna på plats här hemma så nu bär de av med 3-1 hem i bakfickan, suck on that! Dock så spelade vi inte på den nivå vi kunde ha spelat, men det gick ju bra ändå! :)
Och en sak som jag måste jobba vidare på utanför volleybollen måste vara min autograf alltså, skrev mina ca 10 första idag efter matchen men kan ju inte säga att det såg vackert ut. Något att jobba på! Men det var ju självklart en härlig upplevelse i sig, att få skriva autografer till de små barnen. :)

Mamma och pappa har åkt hem också, de lämnade mig direkt efter matchen och lämnade efter sig ett nystädat rum. Tack för det!
Nu ska jag göra mig iordning, ska till Stadshotellet för middag med laget, woop woop!
Efter det blir det filmmys här hemma hos mig med Maja och Hanna.
hörs rå!
//Frankie #15

I act like I don´t care, but deep inside it hurts


You don´t know what you´ve got until you lost it

damn it..

Gymnasiefesten 19 oktober

jag hade en skitrolig kväll igår, så nu är livet på topp igen!
Dansade, skrattade och träffade mycket folk. Dock så blev jag lite irriterad på den
blinkade belysningen för när som helst skulle jag väl få något epilepsi-anfall. Uscha.
Kom väl hem runt tio i två, hade lektion tjugo i nio och sen film på engelskan. Helt okej torsdag!
Nu ska jag ta tag i pluggandet och se på Andra Avenyn.
Pusshej!

Plugg!

Har suttit med svenskan ett bra tag ikväll, sedan kom Sara och jag fick spexa lite och visa upp de olika stilarna som jag hade valt ut inför imorgon. Har inte en aning vad jag ska ha på mig än så länge. Suck! Äh, ska köpa biljetten imorgon så får vi se.
Jag ska till Erikshjälpen imorgon med Sara igen, hoppas inte på att fyrahundra kronor försvinner denna gång, haha!
nej, nu ska jag se klart andra avenyn, sen vankas sängen.
godnatt gott folk!
bild ifrån i lördags, snygga brudar!

Erika Johansson, en stjärna som aldrig slutar skina!

GRATTIS TILL KÖRKORTET ERIKA!! ♥


Åh nu är jag tjatig, har skrivit precis överallt där man kan nå kvinnan om hur bra och duktig hon är, och nu skriver jag det även här på bloggen så hela världen kan se.
Så himla stolt över henne, hon har farit ut och in i Gävle flera dagar i veckan i flera månader nu och slitit som ett djur, trots att allt inte verkade vara så svårt för någon med hennes hjärna (tyckte jag då). Åh nu har hon skaffat sig det förbannade körkortet. Så j*vla stolt! GAAAH!


Bra bildval också tyckte jag, men hon är ju förjävla snygg på morgonen! (sorry för alla svordomar men har hört att orden får en liten extra kick om man använder starka ord)
Och hon ska snart komma och hälsa på mig, längtar galet!! :D
puss och hej, körkortsgalej!
rakt in i idolkategorin ba!

I´ll never forget anything about my friends like they are forgetting everything about me

nu är jag less, nu fokuserar jag framåt istället.
En sjukt bra vän, kastar mig bland soporna, där jag tydligen hör hemma.
Volleybollen och skolan, resten betyder nothing. Fyfan så less man blir.
BLÄÄÄÄ

Har annars fått en hel del bra nyheter, så får ligga i med träning och kost nu. jag ska nå mitt mål!

Deppig

ja men tack då. Jag fick nyss reda på en av de tråkigaste nyheterna i mitt 17 åriga liv. Vad det är får ni nollor inte reda på, men tyckte väl bara att någon ska tycka synd om mig så jag skrev det här på bloggen. Alla som läser måste ju intressera sig på något sätt. fett arg.
godnatt.

Team buildning!

jag och farmor gick upp tidigt imorse och packade inför hennes hemresa. Min älskade farmor är bäst, saknar henne och hennes man något enormt, hoppas han också kommer hit snart!
Vid 10 hade vi träning och efter det for vi till Örebro och blev ompysslade. Fick manikyr, massage, hairstyling och makeup. Sedan bar det iväg mot Tina, där vi umgicks nästan hela laget och sen några till. Efter ett tag for fem av oss hem till Linde igen. Det är ju en dag imorgon också och tydligen så ska jag spela match, så det är lika bra de.
Nu ska jag sätta mig ner med en kopp och se andra avenyn. Godnatt på er andra!
pusshej
p.s. bilder kommer!

TV sändningen

för er som har missat, här kommer repotaget från SVT från i tisdags! tryck HÄR
seriepremiären sker på hemmaplan om 8 dagar mot Sollentuna, kom och kolla!

Farmor på besök!

farmor är på besök och jag är jättelycklig!
Igår när hon först dök upp så var vi till studievägledaren och fixade en ganska viktig grej . Sen gick vi hem så jag fick duscha och greja innan vi gick ner till centrum och åt middag på Jalla Jalla, då jag ändå inte hade träning. Vi pratade och diskuterade lite och sen gick vi hem och myste. Jag pluggade även lite spanska, extra poäng till mig!
Somnade runt tio och det är rekord för mig, tjoho!
Idag så hade vi en helt okej skoldag. Spanskaförhöret gick super och ryskaprovet klarade jag med god marginal, ding ding.
Fick visa upp lite grymma skills på idrotten idag också, efter all specialidrott om vi har övat så kunde jag nu göra volter och handvolter och landade faktiskt några gånger på fötterna, yey!
Sen gick jag hem och fick se golvet för första gången på länge (inte bokstavligt där, jag städar faktiskt!) men tänk ändå farmor!
Nu ska vi se klart Supernanny innan vi gör iordning lite mat innan träningen.
ha en bra dag!
kram

finish, done, finito!

TV var på träningen idag och filmade oss, hur spännande som helst! Hoppas man hinner med att se den på fredag då tydligen sändningen ska vara.
träningen gick inte så jättebra idag kan jag ju säga, så jag ska bre mig själv några mackor och krypa ner i sängen till Andra Avenyn. Godnatt!

I can describe you with two words, but I can´t write that stuff on my blog. Asshole.

mums!



sitter på engelska/svenska lektion och ska nog snart kila hem. Måste plugga lite spanska tills läxan imorgon och sen skriva lite på svenskan. Dessutom ska jag hinna laga mat innan mötet med Mats vid 17.30. Det betyder att jag måste gå hem nu... gör det tror jag!
pusshej!

P.s angående bilden så kommer Farmor hit imorgon, och jag är grymt sugen på mina chips som ligger kvar hemma hos Hanna... hmm.. bra känsla alltså! Och ikväll på träningen så kommer SVT och ska intervjuva Matt. Spännande!
hejdå!

People always leave

Jag tror det är dags att bryta kontakten med dem hemifrån.
Börja om på nytt liksom.
Det verkar som om det ändå inte finns någon nytta i att ha kvar
vännerna hemifrån när dem ändå slutar beter sig som några.
Ska nog ta och klippa banden, ta fram saxen och bara klippa av.
Då försvinner allt som sårar på en gång.
Två flugor i en smäll.
så hur gör jag?
hur bryter jag kontakten med folk som jag har känt i hela mitt liv?
Tar jag bort vänförfrågningarna på facebook?
Ellerkontakterna i mobilen?
Slutar svara i mobilen?
Skriver ett brev?
Ringer och säger det till dem?
skulle bli en lång lista, dyr räkning...
för det är många jag helst vill slippa.


We will always be family

Jag gråter av tanken att det är här och nu som vi kommer att bryta kontakten... Jag kommer alltid att älska dig, du kommer alltid att vara välkommen hem till mig när du vill, jag saknar dig och det vet du om. Åh...... nu ska jag sova, fundera och grubbla. Hoppas du vet om att jag finns härborta om du behöver hjälp i framtiden. Puss och hej så länge

busy day today!

Lång skoldag idag, 8.40-17.00. Vi hade inget prov idag på specialidrotten, skönt! Efter skolan blir det gymmet med Sara och sen har jag tvättid. Om inte detta vore nog så ska jag försöka klämma in lite ryskaplugg inför provet imorgon. Bara att kämpa på! Nu börjar spanskan, hejssvejs!

I believed in you. The only one that I could trust

Det fanns en tid då det var bara du och jag. När jag skulle flytta skulle det fortfarande vara du och jag, där jag självklart var den som skulle komma i första hand. Men så fort jag flyttade och behövde ditt stöd allra mest, så tog du inte ens upp telefonen och ringde mig, utan jag fick ringa dig. Jag ber dig fortfarande att komma hit, men inte fan tar du dig i kragen och masar dig hit. Fyfan va ledsen jag blir. Du kallade dig för min bästa vän. Besviken är ordet.

Vinst(er)!!

Igår vann vi division 2 matchen med 3-0 över Valla, sa jag inte att vi skulle vinna den?! Laget behöver nog en rejäl dos självförtroende för de är ju grymma om de bara vill!
Det var en rolig men inte så händelserik match, vi ledde hela tiden nästan ända fram till tredje set där vi tappade lite och låg under med 6-12. Men efter en time-out som gjorde utav Erika så kom vi ifatt och ledde sedan med 16-12 (!!!)
Tio poäng tog vi alltså in, och jag vill bara understryka att de var moi som servade in tio på rad (inte alla blev ess men ändå?! och axeln höll!!) skitkul match!
Och idag så fick jag reda på att elitlaget som for ner till Lund igår, vann idag med (tydligen) tre lätta set, vad jag hörde iallafall. Grymt jobbat tjejer!!
Nu ska jag och Sara gå till Jalla Jalla eller nått för att fira dessa två sköna vinster, jiiha!
puss och hej!

Gameday!!

Tjena alla mina glada läsare! Idag är det division 2 match i arenan klockan 17 mot Team Valla (Linköping). Så kom och kolla ni som läser detta, vi i laget börjar tagga redan nu! Tjohej! Puss

ICA baby!

har varit och stohandlat på ICA. Har också hunnit med tvätten och dammsugningen. Nu ska jag göra engelskauppsatsen som är tills imorgon sen ska jag nog sova :)
hörsrå

I just wanna make you sweat

tvätta, städa, tvätta, plugga, tvätta, HANDLA MAT.
Så ser mitt närmsta schema ut. Så det är väl bara att sätta igång!
Ha en bra onsdag ni andra, ikväll ska jag sova tidigt!
pusshej
skolklar imorse!

svacka!!

En grej som hände i helgen fick mig att börja fundera lite. Tänk om jag aldrig lyckas härborta? Tänk om jag inte blir bättre i axeln så jag inte får chansen att visa vad jag kan? Varje gång jag blockade, gjorde ett serveess, dunkade ner en boll eller gjorde ett superförsvar, så fick jag en sorts kick varje gång. Tänk om jag aldrig får chansen att uppleva det igen? Det var ju liksom det som fick mig att komma hit från början, så hur ska jag då göra om allting skiter sig med axeln? Kanske aldrig kommer utvecklas så mycket som jag vill? eller det som människorna som följer mig därhemma tror att jag kommer klara av? tänk om jag inte kan stå emot utan faller ner till marken utan att ha uppnå något av värde?
Det kommer kanske sluta med att jag kommer hem, krypandes på alla fyra och säger att jag har misslyckas. Gett upp?
Jag vet att folk brukar säga något om att hamna i en svacka, och om det nu är en sådan som jag har hamnat i så är det en stor jävel.. trots den superroliga träningen igår. Det känns som om jag inte gör något nu, så kommer det ta en väldigt lång tid innan jag kommer upp igen. Det är väl bara att kämpa vidare antar jag..
Hörs.

hopelessly devoted to you

Gårdagskvällen blev lyckad! styrde bilen mot Tierpshallen med pappsen och fick träffa några gamla lagkamrater och sen en och annan saknad vän. (<3) Fick spela lite volleyboll också efter herrarnas träning, det var kul och så, men det fick mig att längta tills tisdagsträningen i Linde med det nya laget. Vistelsen i gamla hallen fick mig att inse att jag faktiskt har utvecklas lite grann på bara några veckor, tänk då om jag gör allt detta med mer fokus på axeln så jag snart är uppe i luften igen och dunkar lite boll? skulle kännas underbart! Just nu sitter jag på tåget och är i Borlänge. Är hemma cirkus en timme innan träningen så ska försöka få i mig lite energi tills dess :) nu ska jag kolla klart på Grease, bloggar mer ikväll! Pusshej

Oh no we are not alone!

Idag var jag och hälsade på min förra skola Högbergsskolan i Tierp. Satans kul det var att träffa alla igen! Speciellt roligt var det att träffa Jenny igen som det var år och dar sedan vi sågs sist. Liten rolig reaktion sådär. Längtar efter psykologi nu, verkar hur intressant som helst!
Aja, åkte in en sväng till Gävle med Larsson, Emil och Oscar sen efter skolan och sedan bar det av hemåt och städa undan lite.
Ska åka hem inom kort, och ikväll har jag faktiskt mer planerat än vad vissa tror.
Nu ska jag kila och sätta mig bakom ratten, vi hörs då!
pusshej


Sony Ericsson xperia ray


denna sötnos blir min denna vecka, åh vad jag är lycklig! ♥


Jag älskar dig

Jag älskar dig, men ibland är du den mest elakaste personen av dem alla. Jag tröttnar snart. Vi har känt varandra hela livet, så varför beter du dig som en skit nu? jag är den enda som alltid ställt upp för dig, i vått och torrt.
Saknar ju dig därborta.

Partyrockers in the house! Everybody just had a good time

Igår på eftermiddagen åkte vi till stan, jag och brudarna. Inhandlade lite smått och gott, bland annat en kjol som jag säkert kommer att använda ett stundtals gånger! Vi åt lite på donken och pratade ganska mycket skit, haha.
Trevligt att ta igen sex veckor liksom :)
Sedan stack vi hem och gjorde oss iordning lite inför kvällen. Jag och Carro kollade på Grease 2 också, men måste tillägga att jag tror att ettan är mycket bättre, hehe.

Igår kväll spårade det totalt, haha! Det var ferre at Alex place igår och det var massvis med människor som man tyckte om där. Dans (grymt med dans!), drinkar, fistpumps, massvis med toabesök och en hel del kramar. Det var en kort sammanfattning över hur vi välkomnade oktober. Fyfan vad skoj jag hade! Förstod inte riktigt hur kul vi hade förrän jag låg hemma i sängen, ville bara upp och studsa igen och släppa lös. Åh det var så roligt!
Jag och Carro vaknade nyss och ska snart kila iväg till tåget, hon ska hem och jag ska till Tierp för att träffa Erika som jag inte har träffat på år och dar! saknar den bruden ja.
Ska övningsköra nu, vi hörs!
puss



1 Oktober

Är som sagt "hemhemma" denna helg.Igår var jag på stan först en sväng med familjen och beställde ny mobil (yeey!), sen bar det av mot Sandviken för lite bowling och tacopizza med grabbarna grus, Fredrik och Sebbe. Kan ju säga det att de ska få lära sig av mästaren sen hur man bowlar på riktigt. haha! Vann ju med 60 poäng över Fredrik, hihih.
Var tvungen att ta bussen hem runt 10 för att hinna med sista tåget hem, och det sög ju. Kommer sakna dessa grabbar jättemycket. Älskar er killar! ♥
På kvällen var jag ute och lekte kurragömma med ett glatt gäng. Lite sura miner blir det alltid men det var roligt iallafall tyckte jag.
Jag och bror kom väl hem runt tre och då gick vi och la oss.
Nu ska jag äta frukost sen bär det av mot stan med Felice och Carro, yey!
pusshej

RSS 2.0