Mitt Kinesiska Tecken

Tupp/Stenbock

1994-01-13

Värdig och oklanderlig, Tupp/Stenbocken är en stilig figur. Han klär sig bra, har starka åsikter och är ärlig till det yttersta. Stenbockens reservation matchar den konservativa sidan av Tuppen på ett bra sätt. Det är inte många konflikter och massor av återhållsamhet. Tupp/Stenbocken har integritet och är självständig. Han klarar sig bra på egen hand om han måste. Men han föredrar att vara omgiven av folk.

Lita på att Tupp/Stenbocken gör det "passande". Denna persons charm växer genom hans utmärkta sätt, hans försiktiga användande av ord och hans förmåga att hitta det bästa i varje situation. Tupp/Stenbockar oroar sig över hur andra uppfattar dem och anstränger sig tappert för att behaga dem som bedömer deras uppförande. Dessa människor bryr sig väldigt mycket om skenet, men gör sig aldrig skyldig till anspråksfullhet.

Tupp/Stenbocken är född till resenär. Hans vakna sinne och intensiva nyfikenhet skickar alltid iväg honom bort någonstans för att prova på nya erfarenheter. Han är sorglöst och öppet intresserad av att möta nya människor, höra om olika seder och lära om nya kulturer. Eftersom han eller hon är oerhört presentabel så är Tupp/Stenbocken en ofta förekommande gäst. Folk bjuder in honom eller henne för att äta på de finaste restaurangerna och försöker övertala Tupp/Stenbocken att följa med till spa i Medelhavet och karibiska vattenhål för att ha lite skoj. Hans eller hennes passion för nyheter garanterar värden ett villigt och glatt deltagande i alla aktiviteter - speciellt måltider!

 

Kärlek

Konsten att älska är emellertid inget som är lätt för Tupp/Stenbocken. Det finns en egenart med dessa själar som eggar dem att bibehålla ett visst avstånd från känslor. De är inte galna i att visa tillgivenhet på allmänna platser och trots att de känner djupt så är de tveksamma till att visa det.

Om du skulle vara kär i en Tupp/Stenbock så är det bäst att du först lär dig att hantera den flock av nära vänner som denna sällskapliga person alltid har till hands. Det finns ingen anledning till svartsjuka när det gäller dem. Din Tupp/Stenbock älskar verkligen dig mest. Men genom rökridåerna av hans eller hennes glädje i att vara omringad så kan du ha vissa problem med att urskilja den där speciella ömheten. Håll dig sysselsatt och kräv inte för mycket uppmärksamhet. Bättre ändå, lär dig hur man beskär vinrankor.


Dag 6: Min Dag

vaknade sex, gick upp halv sju och packade innan jag åkte med pappa till bussen.
Hade teori på specialidrotten. Såg på våran första match mot Malmö och det känns som om jag utvecklas..lite iallafall!
Efter det hade man håltimme, så jag satte mig och tog en macka och en festis till frukost, mums. he he.
Hade idrott sen, handboll, och det var skitkul! Jämfört när jag gick på engelska så var detta liiite mer seriöst.
Synd bara att en kille i klassen kasta bollen rakt på mitt finger, så det fick man kyla ner sen och tejpa efter lunchen. Typiskt.
Sista lektionen var spanska, och då var det dags att säga hejdå till vår lärare som ska pensionera sig efter 38 år. Jättetråkigt!
Vi får en ny till onsdag, kan ju inte säga att man längtar, men hoppas den är lika bra som Eva var!

Efter skolan åkte jag hem och fixade med mobilen på datorn, och nu ska jag ner och fixa disken och plugga och äta innan träning!
Hejssvejs :)
Puss

dagens outfit. Svart, svart, svart och vita strumpor. orginellt tjejen.
det turkosa linnet under syntes knappt. hah.

I was blind and you cheated on me from behind. I know its true, but I am still in love with you

I need a miracle
I wanna be your girl
Give me a chance to see
That you are made for me


Hejdå Eva Söderberg!

Vår fina spanskalärare slutade som lärare idag efter 38 år. We will miss you!
puss

I don´t know were we stand. Take it easy. Relax.

mitt horoskop verkar visa sig stämma. Helt okej för min del :)

Hade det bra i falun. Badade både pool och bastu, bowlade, åt god mat och umgicks med familjen en hel kväll. bra jobbat där!
Nån bild sådär:
¨
Hittade en jättefin ring på glitter för 69kr! Jättesöt! men shoppaholic som man är så drog jag mig undan. Ville inte slösa bort ännu mer pengar.. suck.

pratade i telefon i 4 timmar inatt också, så bäst att jag somnar tidigt ikväll så man kommer upp tills imorgon. Skulle ta med mig en skiva med vår första match så vi kanske kunde ha teori. Men ska ta med mig kläder iallafall! ;)
Iallafall så åkte vi hem idag på ca en timme (!!!) från Falun.
Hemma runt ett, så jag städade rummet, dammade och såg lite på one tree hill och sen åt man lite lunch också innan man drog mot Tierp. Åt
... har aldrig ätit nått så konstigt i hela mitt liv tror jag :o
Sen drog man till hallen, det var menat att man skulle sitta med victor och madde, men det vart nå krångel med sek för felicé inte kom dit så man trodde att jag skulle skriva. Ganska irriterande när man inte visste om det tidigare -.-
Iallafall så slapp man sen när hon dök upp, så jag satte mig med bästa Elle och pratade och skrattade. Hade riktigt kul och vi drog våra gamla superdåliga skämt. ha-ha.
Drog ut på promenad i en och en halv timme också, kallt men väldigt skönt. Gick tillbaka sen så man hann se två ytterligare set. Tierp torskade från 2-0 till 2-3... inte den bästa statistiken kanske.
Nej nu ska jag se klart Wallander på fyran, godnatt på er därute!
puss

Dag 5: Vad är kärlek?

Hm..
tog mig en riktigt funderare. Denna fråga är svår, eftersom det är så olika från person till person.
Men för mig ser kärlek ungefär ut såhär

Kärlek handlar för det mesta om känslor och tillit. Att känna personens närhet som en mycket varm känsla eller att kunna prata oavbrutet i telefonen i flera timmar utan att tröttna är två saker som för mig är ganska övertygande. det visar att man inte tröttnar på varandra.
Att bli smickrad och uppskattad för den man är och bli accepterad av personen gör att man lättare får upp ögonen för den vilket i slutändan kan resultera till ett förhållande.
En person för mig ska vara snäll, rolig, omtänksam och kunna vara sig själv i alla lägen, oavsett om det finns kompisar i närheten eller inte. För mig är det en bra egenskap hos killar för det visar att personen är modig och klarar sig på egen hand, alltså också en fin syn på mognad.
En kille som gömmer sig bland sina kompisar blir oftast inte sedd, och blir därför inte lika attraktiv tycker jag.
Kärlek för mig är också att visa sin uppskattning i form av smycken eller nått annat litet, bara för att visa att man bryr sig.

jag har varit kär en gång i hela mitt liv, men han är borta nu. Men såhär kände jag då, så ingen tror att jag är nån poet eller så.
Det rimma, ha-ha.
puss

This is me and I won´t change. Accept or move on

Åker till Falun idag med familjen, är tillbaka imorgon!
Ska äta frukost nu sen åker vi.
See ya lajter!

lek med webbisen!
puss

Dagens horoskop 29 januari 2011

Det lönar sig att ägna sig åt en del efterforskningar i dag. Det kan underlätta för framtida projekt.

Dag 4: Det här åt jag idag

bra inlägg precis efter det förra, men men.
Detta är dock mycket för min del
Frukost (åt jag i skolan idag): en hallonsoda, en macka
Lunch: en macka
Middag: nudelwok på wokiwoki klockan 16 och en taco efter träningen vid 22.

Slut :)

självömkan i detta inlägg

Denna ständiga tjockisnojja. . . .
Jag har verkligen försökt allt. Tränat/tränar som en idiot (tre ggr i veckan), äter mycket mindre än förr (äter väldigt få gånger mer än en potion), skippat lunchen, slutat med lösgodis, tagit promenader och struntat i läsken i veckorna (nu på senaste tiden har jag tagit en-två läsk i veckan, inräknad helg!).
känns som om jag bara försöker men ingenting hjälper... vad ska jag ta mig till?
Usch vad jag hatar denna tjockisnojja. Det är liksom inte meningen att jag ska tänka så, och folk säger åt mig hela tiden, men det är så svårt att låta bli när man kan grabba tag i hur mycket fett som helst som hänger vid midjan. Modet liksom sjunker och man känner sig så jävla ful.

orkar inte med folk som säger att jag är smal, det hjälper inte. jag vet att jag är knubbig och det räcker.
hjälp mig!

förlåt för ett värdelöst inlägg, men jag blir bara så less.

Dagens horoskop, fredag

Det här är ett utmärkt tillfälle att göra affärer. Du jobbar hårt, men pengarna rinner genom fingrarna.
stämmer ju ganska bra, typ. ha-ha.

All I need is you, take my hand and never let go. For as long I got you. Take a stand and let your feelings show

Har nyss haft specialidrott, gick lite haffligt nu när inte Victor var där och peppa... krya vännen!
Känns som om man är den enda vettiga människa på denna jord ibland, haha!
sitter i skolan med felice och väntar på att madde ska komma med en femtiolapp så vi kan äta frukost! (A) Blir att träna ikväll, tänk att det aldrig blir som man planerat.
Victor sjuk, Sara sjuk och Erikas mamma är sjuk så har ingenstans att ta vägen! :(
Ska iallafall få sällskap till bussen hem, så åker man hem och pluggar innan träningen. Skönt att göra nått vettigt iallafall!
Tror jag vill äta pizza ikväll, hmm..
Imorgon drar man till Falun iallafall, är spelledig så min familj fick nå knas och ville dra iväg och bada och bo på hotell. Kan bli skönt att komma iväg en helg.
Frågan är när jag ska dra in och köpa en bikini med felice först?? Om pappa hämtar min väska så gör jag nog det, om hon fortfarande tänker åka vill säga!
Nu ska jag sluta och blogga och ta en macka tror jag, så see ya later!
PussWhat if someone just believed in me?

lycka? jo tjena..

Har nyss kommit hem från matchen mellan Tierp och Sollentuna. Sollet åkte hem och lämnade 1-3 bakom sig så tre poäng till dem. grattis då, ass. -.- haha! :)
nej men seriöst, tycker verkligen sollet behöver nya matchshort! Fan dem åker ju in i rumpan och sitter jättetight, precis som våra matchtight. ha-ha.
Nu ska jag sova!
godnatt! ♥

Don´t lose this thing we´ve got, cause then I will stab you in your sleep

det kommer aldrig att bli nått vi... förstå.

Dag 3: Mina föräldrar

Jahapp, hade det ganska tråkigt så det vart att skriva lite på bloggen. :)
Mina föräldrar heter Thomas och Susanne och är båda snart 48 år gamla. Jag älskar mig föräldrar!
Trots mammas nyfikenhet och pappas dåliga humor (vilket båda kan bli riktigt jobbiga!) så älskar jag dem över hela mitt hjärta. Kan inte tänka mig ett liv utan dem.

Min mamma är underbar. Liten och rund och mysig på alla sätt. Hon är dem som fixar det mesta i huset när det gäller sysslor, och det är hon som för det mesta tar hand om all sorts snack när jag och Tobbe behöver prata ut. Så fort det är nått problem i skolorna så är det mamma vi skickar dit för att lösa det. Hon jobbar på fritids här i mehedeby och har gjort det ända sen jag själv gick där.
Min mamma står nog inte jättenära varandra, men vi det är ganska mycket som jag ärvt av henne. Vi har båda kort temperament och blir lätt irriterade, vi grinar till sorgliga scener på filmer eller ens när andra gråter (jättepinsamt!), vi vill båda hjälpa andra om dem vill prata ut och vi är nog båda bra lyssnare.
Min mamma är omtänksam, snäll, hjälpsam och helt underbar. Jag älskar henne!♥

Min pappa och jag står nog varandra närmast i familjen.
Vi älskar båda volleyboll och han är jätteengagerad i princip allt. Han skjutsar laget och mig överallt så fort han kan och han har till och med hjälpt till att skaffa nya tider till folk som vill spela volleyboll på kul, motionsvolley som det heter.
Utan honom hade jag aldrig börjat med volleybollen, sporten som jag älskar, och åstadkommit det jag gjort, så det står jag i stor skuld till!
Jag tror att jag ärvt det mesta från hans sida. Han är lång, näst intill 2.03 m, blyg inför nya människor (lite komiskt att en sån lång snubbe är blyg men så äre) och han har jättekass humor. det är den jag lovar!
Pappa är snickare och äger ett eget småföretag. Han är ganska händig (det är nått som jag INTE fått från honom!), så det är han som fixar med huset och gården.
Eftersom han är snickare så får han också långtråkigt ibland tror jag när han gör samma sak, så då börjar han oftast vissla.. det låter inte bra, haha!
Älskar min pappa nått otroligt! ♥

Ingen bild på mamma tyvärr, men en på pappa och mig har jag :) ♥
puss på er!

Dag 2: Min första kärlek

Jag kan börja och säga såhär, att jag har nog aldrig varit kär på riktigt. Det var en kille som jag träffade för några år sedan, men han flyttade väldigt långt bort och vi tappade kontakten. Det är synd, men vi hade aldrig connectat iallafall. :)
fanns inte så mycket att säga mer om det, kärlek har aldrig riktigt varit nått för mig, eftersom jag blivit sviken av andras kärlekar.. hehe. :)
det var allt!
puss

person of the year ♥

kusin Norah ♥
Min farbror Lars och hans flickvän fick i måndags en liten dotter som heter Norah. :) <3 Jättesöt!
Detta låter konstigt, men jag är verkligen jätteglad, trots att jag aldrig har träffat min farbror . han har varit/är journalist så kanske från honom jag fått inspiration. (?)
Tycker också att pappa och Lars liknar varandra lite grann, hihi!
Puss på er och jag hoppas verkligen Norah allt gott i livet!
kram!♥

Dag 1: Presentera mig själv

Jag heter Evelina Frank. Men som man brukar säga "kärt barn har många namn" så brukar jag kallas för frankie, frank, franken, Evve, Evvsing (mycket få som får kalla mig det!), Evvis, Evelinus och Biffen...  :) Föredrar dem framför Evelina faktiskt hehe.
Jag har nyss fyllt 17 år och bor i en liten by som heter Mehedeby tillsammans med min familj. Jag trivs rätt bra där, lugnt och stillsamt och skönt att ta promenader runt i byn när man har lust och orken.

Personlighet:

Bra saker (försöker vara allt detta iaf): snäll, omtänksam, hjälpsam, pratglad och flummig (Jag tål inte folk som konstant ska vara allvarliga, för det klarar jag verkligen inte av!)
Jobbiga saker: Har svårt att hålla mig för skratt (t.ex. i lekar som "arga minen".), jag kan vara dryg och jobbig också och inte kunna hålla tyst.
Dåliga saker: det är något fel på min mun, för tydligen när jag känner mig "uttryckslös" och "konsentrerad" ut så ser jag enligt folk väldigt arg och sur ut. t.ex under träning eller när jag går mot bussen. Men det är inte meningen! (!!).


jag går på Högbergsskolan i Tierp där jag går Samhällsvetenskapliga programmet.
Favoritämnena i skolan är nog språk och idrott.

När det gäller fritiden så tar volleybollen upp en hel del av den. Jag har spelat i snart 5 år och jag älskar det fortfarande. Leder Allsvenskan just nu med mitt lag Tierp VBK. Awsome!
På min fritid spelar jag också gitarr, eftersom musik är en stor del av mitt liv. Så fort jag inte spelar volleyboll, sitter på lektion eller äter så lyssnar jag på musik. Favoritmusik är nog punk/rock, men lyssnar också på techno och hiphop. Min mobil och min ipod är det bästa jag har, så muckar ni med dem så muckar ni med mig!
Är också mycket med vänner och shoppar på min fritid :)
Min framtid ser ungefär ut såhär i kort version:
- skaffa körkort och ta studenten och söka stupendium
- Spela utomlands 1-2 år medan jag pluggar någon kurs
- Komma hem och gå en skrivarkurs 1 år
- Börja plugga på universitetet

Det var lite om mig, hehe!
Puss

I will tell you and I will do it, as soon as I am ready

Dagens horoskop: 25 Januari 2011

Dagens:
Du kanske försöker övertala en auktoritet att ha överseende med någons fel och brister. Du lyckas nog.

Veckans:
Du har en del känslomässigt arbete att uträtta, och du är på precis rätt humör för att ta dig an det nu. Det är bra att du har väntat med det här. Hade du börjat tidigare, hade det blivit en utdragen och seg process. Nu säger du det du känner att du måste säga och hör det du känner att du behöver höra, och i slutet av veckan har du uppnått ditt mål.
Det är läskigt det här med horoskop, det stämmer så grymt ofta!
hoppas bara nu på att det sista slår in!
puss och godnatt!

shoppaholic, jajjamen!

Bild 1: Svarta tröjan: skönt att spela beach i när det blåser och är ruggigt!
Bild 2: Gråa byxor: slappa och sköna byxor att ha när man inte spelar utan bara går runt i linne eller så
Bild 3: purpurlila sportbh: snyggt att ha och spela i
Bild 4: Mingrön top: Spela beach i när det är mycket varmt ute. den är luftig och tunn som gör det lätt att spela

men alla kläder är så otroligt snygga! vill ha dem allihop!
kostar dock 700 kr sammanlagt :/
Haha, bloggen is back!
puss

Eftersom alla andra tydligen gör det, så gör jag det med ;-)

☻Dag 1 – Presentera mig själv.
☻Dag 2 – Min första kärlek.
☻Dag 3 – Mina föräldrar.
☻Dag 4 – Det här åt jag idag.
☻Dag 5 – Vad är kärlek.
☻Dag 6 – Min dag.
☻ Dag 7 – Min bästa vän.
☻Dag 8 – Ett ögonblick.
☻Dag 9 – Min tro.
☻Dag 10 – Det här hade jag på mig idag.
☻Dag 11 – Mina syskon.
☻Dag 12 – I min handväska.
☻Dag 13 – Den här veckan.
☻Dag 14 – Nått jag längtar till
☻Dag 15 – Mina drömmar.
☻Dag 16 – Min första kyss.
☻Dag 17 – Mitt favoritminne.
☻Dag 18 – Min favoritfödelsedag.
☻Dag 19 – Detta ångrar jag.
☻Dag 20 – Den här månaden.
☻Dag 21 – Ett annat ögonblick.
☻Dag 22 – Det här upprör mig.
☻Dag 23 – Det här får mig att må bättre.
☻Dag 24 – Det här får mig att gråta.
☻Dag 25 – En första. 
☻Dag 26 – Mina rädslor.
☻Dag 27 – Min favoritplats. 
☻Dag 28 – Det här saknar jag.
☻Dag 29 – Mina ambitioner.
☻Dag 30 – Ett sista ögonblick

VINST!

18:e vinsten togs idag! Helt sjukt va vi är bra!!
Matchen spelades mot Falköping hemma, och vi vann med 3-1 (första setet vi förlorat också).
Jag känner mig ganska stolt över mig själv, det måste jag få göra en match och denna är nog just den! Jag tog 20 (!!) poäng varav sju block! fett awsome!
Fick bra respons också av publik och motståndare, så känner verkligen att jag åstadkom nått riktigt bra denna match!!!
åhhhhh vad glad jag blir! :D
tjohoo!
efter matchen åt vi lite tacos, sen åkte min familj hem och vi myste och såg på film och hade det allmänt bra.
älskar denna söndag!♥
bild från Norsjö :)

puss!

kung!

middagen var helt okej, åt tacos med herrlag(en) och damlaget. mums!♥
Efter middagen drog jag, madde, marina och erika till hemköp, där jag köpte energidricka och de andra köpte lite annat mojs :)
När vi kom hem till Mia på en liten "efterfest" så var Mia och jenny redan där. Vi satte oss och skulle spela, och då dyker både Jocke och Mange upp och spelar med oss. Kan ju säga att jag sänkte ner mitt lag ordentligt, men jag kunde några ord, haha!
Vi pratade och gjorde några sanning- och konsekvenskort, sen runt halv tolv blev jag hämtad av farmor och bror. Sen åkte vi hem och jag la mig och började kolla på one tree hill från början, haha!

puss på er alla volleybollare! :D

Have to start thinking about myself instead for others

fredag idag, vilket betydde kladdkaksbak, glass, saft, film, lägenhetscheckning och middag för min del!
Var med Carro och Jenny hela dagen, jättemysigt!
Var ju i princip ledig hela dagen, åkte in och hade specialidrott. Resten av lektionerna var inställda eller hemmastudier. Väntade på att Carro skulle sluta sin specialidrott, sen tog vi elvatåget hem till mig.
Jenny har aldrig varit i Mehedeby tidigare så jag fick visa vart lite folk bodde och så.
Vi stack hem till mig och jag hade rundvisning för flickorna. Vi gjorde en gryta med nudlar och åt framför Jerry Springer som var på tv. Älskar den snubben, men ett sånt konstigt program det är!
Tog sedan en liten promenad upp till macken och köpte glass, dock inte laktosfri som jenny skulle ha behövt!
Vi bakade sedan kladdkaka och åt glass till, måste ha varit den godaste kladdkaka jag någonsin ätit, helt perfa!
Drack lite saft till också. Jenny sa till oss "Fan efter det här kommer jag skita på mig". Garva nästan ihjäl mig ! haha.


Efter ett tag stack vi upp till garaget och kollade in min lägenhet som jag kanske ska få flytta in i, kommer bli awsome isf! dock så är den inte färdigrenoverad men där har jag och jenny en massa planer! Haha.
har lovat carro som första huvudgäst, så vill ni sova hos mig får ni döda henne först, för hon är först i kön, haha!

nu ska vi snart till station, hörs sen!
puss

jag siktar mot toppen så lång jag kan nå

drog iväg till Norsjö denna helg, vi åkte först 72 mil uppåt vilket var väääldigt drygt. Laget åt på max på vägen dit i Sundsvall. Klantig som bror är så hade han inte skruvat åt korken ordentligt på min flaska full med MERfestis, så allt hamnade på golvet! fick snabbt torka upp allting så man kunde åka vidare! :)
När vi var framme i Skellefteå där vi skulle bo på Scandic var det mörkt, så vi checka in och tog sedan bilen till en restaurang (grymt dyr!). Åt Vezuvio såklart! mums ♥
Sen badade vi lite på hotellet och vissa badade bastu. det var jättekul och vi spelade vattenvolley och skrattade asmycket, perfekt uppladdning! Efter att poolen stängt så spelade jag, lisa, marina och erika kort utanför våra rum. Lisa var oövervinnlig, haha!
Det var väl kväller runt elva kanske, men några gick nog inte åh la sig förrän sent. haha!
OBS: SÄNGEN VAR INTE SKÖN! hade så jävla ont den natten!

Dagen efter så packade vi oss iväg mot Norsjö. Oväder på vägen dit, haha!
Det roliga med resan var att vi såg en snubbe ute i SHORTS när det var -25 grader! tror vi var uppe i -29 däruppe faktiskt. (!!!!!)

När vi var framme så tog det ett tag innan matchen började, det vart presentation (som var grymt bra faktiskt, kändes riktigt internationellt hihi!)
Vi spelade bra och det var tufft, men vi tog hem 3 nya poäng vilket kändes grymt bra!

Resan hem var dryg, stannade och tog en pizza och stannade för att tanka några gånger, var hemma runt halv två och då BUMS i säng, för dagen efter var det skola för hela slanten! Tack vare micke så slapp vi specen den dagen, tack!

17 också, my birthday today!

Fick en massa fina presenter av kompisar och släkten idag! Mycket mycket behövliga grejer.
Rik blev man oxå, gr8!♥
Här kommer lite bilder från dagen/kvällen :)
Min tårta! :)
tack för en jättefin kväll alla, ni är så bra allihopa! ♥
puss

De dagar som gått

det vart endast vinster i helgen, vi vann med 3-0 mot både Malmö och Ljungby och herrarna vann mot Örkelljunga med 3-1!
Nästa helg så drar vi till Norsjö, kommer bli najs! :)
Har en dundrande träningsvärk efter dessa två dagar som varit då vi gjort mycket fys på träningarna, kan ju säga att "kissande hunden" är min nya fiende ;)

Idag har vi bara två lektioner och går i skolan mellan 10.25 - 13.00. Efter skolan så drar jag och Félice hem till mig och bakar inför imorgon, för att imorgon är dagen med stort D! :)
Nu måste jag kila till bussen, hejdå!
pussTAGGAD TILL 1000!

Idag börjar Allsvenskan och vi möter Malmö på hemmaplan klockan 19.30!
Jag hoppas på att se er alla där för att stötta oss!
NU KÖR VI!!!

How can I make this more poetic when there´s nothing more pathetic?

sitter på tåget hem nu från Stockholm. Har varit en riktigt bra vecka och har fått träffat massor av släktingar! Jättegulliga var dem också:)
Tobbe blev en ny förebild för vår 3 åriga kusin Jesper.. jättesöt!
Var till Skärholmen också som sagt, sen har vi mest umgåtts och åkt och träffat människor. Mysigt värre!
3 åriga Jesper som stod för underhållningen för kvällen, med sina roliga kommentarer och fraser. PUSS!

Ikväll blire tydligen ett party hemma hos oss med god mat och ännu bättre sällskap! NICE!
Men plikten kallar och man måste klämma in en träning mitt upp i allt. Vad gör man inte för en serieprämiär i allsvenskan liksom?! ;)
Ändrad tid till 18-20 istället för 19-21. Helt okej antar jag eftersom jag vill hem så fort som möjligt!
Nu blir det att tagga och göra den bästa träningen soo far! TAGGA!

Imorgon (Lördag 8 Januari): Tierp - Malmö 19.30, BE THERE! :D


Ni får ha det så bra ni andra och jag önskar er ett riktigt trevlig fredagsmys! ♥
För det kommer jag ha! hihihi
Puss

Släkten på nattekvisten!

Nyss sagt godnatt till denna sötnos och Linnéa :)
Gullungen Jesper! ♥
han ramlade sekunden innan hann sprang in i rummet, och jag fick det på kort, hihi!
Och min knäppis till bror :) alltid lika snygg!

nu slår jag och brorsan på en film.
Godnatt världen!
puss♥

EN VECKA KVAR!

kom på att det var torsdag nyss.... betyder med andra ord "Vampire Dairies". kom på den försent och nu är det slut... ska fika med alla kusiner och resten av släkten nu och deppa.
buhu...

Btw: Tycker ni läsare ska veta, att det är exakt en vecka kvar tills jag fyller 17!
Kanske ska nämna att jag har hållit räkningen i tre månader! haha!
Nått att tänka på!

MIN ÖNSKELISTA:
 • Navelsmycken
 • bra böcker
 • linnen från Gina Tricot (99kr)- i färgerna turkos, marin, grå, vanilj, rosa, gul och lila :) (har bara dem kvar nu sen har jag alla färger, hih(A)
 • Presentkort: New yorker, ginatricot
 • 8 gb minneskort till htc:n


folk frågar, detta är vad jag önskar mig av familj och vänner! ;)
så nu vet ni det mesta!
puss

Happiness is not a destination, it´s a mood or a condition

tjabba tjena hallå på er!
Var ett tag sen, dagar iallafall :)
tänkte bara berätta att just nu ligger jag i ett hemtrevligt hus utanför huvudstaden och umgås med släkten. Underbart att få vara hemifrån lite grann!
Nu har det löst sig med de allra flesta problemen också så nu inviger man året på ett bra sätt genom att inte va osams med någon, alltid något ju!

Idag var vi också shoppade lite i Skärholmen jag, farmor, farfar, bror och kusin. Jättemysigt!
Jag och Linnéa (9år) sprang runt som galningar i varuhuset och kollade på kläder, smycken, parfymer och smink (sistnämnda för hennes skull, hehe)
Bytte också skärpet på gina, så skaffade mig ett nytt skärp! Ganska snyggt tycker jag själv :)
Sedan gick man in på New Yorker, åhhh jag skulle vilja vara miljonär! Hittade jättemycket snygga saker som jag bara skulle vilja ta med mig hem.. ! Fyller år snart så då kanske man får presentkort, hihi(A)
Presentkorten som jag fick i julklapp är alla uppbrända, förutom all bio då men det tar vi senare!
Iallafall köpte jag två snygga bh:ar ;)
Nu gör jag och linnéa en video! Så får vi se om det dyker upp sen! ^^
hejdå!
pussShopping!
trötta tjejer


en aning piggare :)


THE END!:D ♥

Spelschema Allsvenskan 2011

Omgång 1
Lör 08/01 19:30 VBK Tierp - Malmö KFUK-KFUM IA
Omgång 2
Sön 09/01 13:00 VBK Tierp - Ljungby VBK
Omgång 3
Lör 15/01 14:00 Norsjö VBK - VBK Tierp
Omgång 5
Lör 22/01 19:30 VBK Tierp - KFUM Örebro Volley
Omgång 6
Sön 23/01 15:00 VBK Tierp - RIG Falköping B
Omgång 7
Sön 06/02 15:00 Jomala IK - VBK Tierp
Omgång 8
Lör 12/02 KFUM Örebro Volley - VBK Tierp
Omgång 9
Sön 13/02 12:00 RIG Falköping B - VBK Tierp
Omgång 10
Lör 19/02 VBK Tierp - Norsjö VBK
Omgång 12
Lör 26/02 17:00 Ljungby VBK - VBK Tierp
Omgång 13
Sön 27/02 Malmö KFUK-KFUM IA - VBK Tierp
Omgång 14
Sön 06/03 13:00 VBK Tierp - Jomala IK


Två snygga brudar i byn!

var i väg och kollde lite i lägenheten idag med Carro som för första gången är på besök hos mig. Just nu sitter hon och slösar på mitt batteri och mumlar för sig själv.. så jag vette fan :)
Ska på träning snart! Och äntligen så är det jag som kör!!
Sedan får vi se hur det går förstås ;) Ute och köra på hal snö har jag ju liksom inte testat än !
Puss på er!

Tog från en kusin när jag fick tråkigt, vilket var nu... så nu kör vi :)

BORTSKÄMD? PROVA HÄR!

 

[x] egen tv

[x] egen dvd

[ ] egen video

[x] egen data

[x] bredband

[x] mobil

[ ] mp3

[x] ipod

[x] eget rum

summa:  7

 

[x] säng större än vanligt

[x] studsmatta

[] pool

[ ] basktetkorg

[ ] hockeyspel

[x] cykel

[ ] pokerbord

[ ] pingisbord

[x] bor i hus

[ ] två bilar i familjen

summa: 4

 

[ ] Wii

[x] X-box 360

[ ] X-box

[ ] PlayStation 1

[x]PlayStation 2

[ ] PlayStation 3

[ ] Nitendo DS

[ ] Game Cube

[x] GuitarHero

[x] Singstar

[x] Moped

[ ] Cross

[ ] Fyrhjuling (mini)

[ ] Band Hero

summa: 5 

[x] Mamma

[x] Pappa

[x] Bror

[ ] Syster

[x] Farmor

[x] Farfar

[x] Mormor

[ ] Morfar

summa: 6

[ ]  varit på skidsemester i utlandet

[x] varit på solsemester i utlandet

[ ] varit i Grekland

[ ] varit i USA

[ ] varit i Storbritanien

[ ] varit i Tyskland

[x] varit i Thailand

[ ] varit i Afrika

[x] varit i Asien

[ ] varit i Italien

[ ] varit på Cypern

[x] varit i något övrigt land i Europa

[x] varit i Stockholm

[x] varit i göteborg

[x] varit i malmö

summa: 7

[x] mer än 5 skor

[x] mer än 5 byxor

[x] mer än 10 tröjor

[x] har varit på konsert

[x] åkt båt

[x] åkt flygplan

[x] åkt tåg

[x] åkt spårvagn

[x] åkt tunnelbana

summa: 9

[x] du har sovit på hotell

[x] du har sovit i tält

[ ] du har sovit under bar himmel

[x] du har sovit i husvagn/husbil

[x] du har sovit över med någon

[x] du har tältat med dina kompisar

[x] du har åkt buss själv

[ ] du har åkt vasaloppet

[x] du har vunnit någon tävling

[x] du har varit ute efter klockan 02.00

summa: 8

[x] har något husdjur

[x] ditt rum är stort

[ ] du får alltid pengar när du ber om det

[x] du har en hel del vänner

[ ] du får oftast som du vill

[x] din mobil har kamera

[x] din mobil har Mp3

 

summa: 5

[x] Ni har hemma fler än 10 kanaler

[x] plattång

[x] laptop

[x] gitarr

[ ] elgitarr

[x] piano

[x] trummor

[ ] flöjt

[x] Stereo

summa: 7

 

[x] du har mer än 100 på msn

[x] du har mer än 200 på msn

[x] mer än 300 vänner på facebook

[x] du får ha MSN för dina föräldrar

[] på bdb har du mer än 50 vänner

[ ] du har pojk/flickvän

[x] du har en vän du kan lita på

[ ] ska snart på en konsert

[ ] du ska snart utomlands

[ ] du har allt man kan önska sig

summa: 5

 

63


Totalt:

0-10 Har du ingeting eller?

11-30 Ni har saker men ni kunde haft mer.

31- 100 Du är normal.

Låter ju bra??
tror den inte funka riktigt ^^

Nyårlöften 2011

 • Koncentrera mig mer i skolan
 • Få mer sömn
 • Sluta med godis till 18 februari
 • skaffa ett socialt liv (haha) = gå ut mer och va med vänner (annars så sitter jag bara inne och ruttnar, hah!)
 • våga mer när det gäller mina val
 • "More private stuff"
Sen har jag ju bestämt mig för att jag ska sluta bry mig mer om andra än om mig själv. det gjorde jag iår och det slutade med att jag blev besviken. Så det gör jag aldrig om.
Sedan ska jag sluta skriva dystra saker på bloggen, för detta kommer nog bli en fresh start för mig! :)
kram på er därute!
pussÅrshoroskop 2011

Ett viktigt år väntar. Årets generella tyngdpunkt och inriktning kommer att bli kända redan i slutet av januari. Det kommer att bli möjligt för stenbockar att vända sina liv på rätt spår igen och de vet att de har gjort sig förtjänta till detta för länge sedan. Inget kommer att hända av sig självt och utan viss motstånd, eftersom stenbockar inte söker den lätta vägen i livet. Hinder och problem gör de starka. Det blir lättare att flytta på bergen om du börjar göra detta i mitten av maj och fortsätter med det under resten av året. De bästa belönningarna kan dyka upp i slutet av augusti och i september. I början av året kommer vänner, släkt och bekanta att behöva din uppmärksamhet. Samtidigt kommer även ditt hem och din egen familj att behöva din uppmärksamhet. Trevliga förändringar kan äga rum. I slutet av året kommer stenbocken att lära sig att det inte är jobb allena som gör livet värt att leva. Att umgås med andra och festa loss kan också vara trevligt!

1 Januari 2011

vaknade upp med världens jävla hosta, så jag tror att jag väckte hela huset. Tihii.
sov bort nästan hela dagen och sedan har man spelat spel. Har hunnit med att kolla på Step Up 3. Awsome!
Nej, snart blir det tacos, så ligger och kollar på när killarna spelar bilspel på kinect.
Ha en bra 1 januari! :D
puss på erSummering av år 2010 (inga bilder, men det är ett löfte att ha mer bilder i inläggen till 2011!)

Jag tog allt som allt på en gång, orkar inte skriva olika inlägg :)
Ja ni, vad ska man säga? Har hunnit med mycket detta år, även fast det gått så otroligt fort!
Förra vintern var det mycket känslomässigt.
Jag fyllde 16, och fick därför börja med övningskörningen (faktiskt så började jag inte förrän på sommaren, hehe)
och jag träffade mycket nytt folk.
Vi spelade mycket volleyboll detta år, och jag var på uttagning till RIG Falköping, volleybollgymnasiet den 11-12 januari. (jag kom in med valde att inte gå där) vilket var en stor känsla för mig.
Hade också en "juniorfest" hemma hos mig. Det blev tacos och singstar för hela slanten!
Den kvällen förändrade också en stor del av hur hela året skulle utvecklas.

Också på våren vart det mycket volleyboll och jag och tjejerna var iväg på sm för sista gången. Kommer dock inte ihåg vart eller hur det gick, men jag tror vi hade grymt kul iallafall!
Detta år blev jag också utnämnd till "Årets spelare" på damsidan i Tierp, vilket stärkte mitt självförtroende något grymt!
Denna vår gick jag också ut nian på Engelska Skolan i Gävle. Vi hade graduation och några tårar föll, men vi tog oss igenom det. Hade en klassfest hos Andrea, vilket också var helt okej! Spexfotot var också kul att ge sig in på, haha.
Och mina slutbetyg vill jag också skryta lite om, för det är ju liksom min blogg right? (a)
6 MVG, 9 VG och 1 G... 0 IG. :) Helt nöjd!

Sommaren kom och även där var det mycket känslomässigt. Mitt liv fick en helt ny mening och jag gav mig in på saker som jag inte borde ha gjort. Jag fick ta konsekvenser och jag lärde mig av mina misstag. Vilket ledde till att min självförtroende stärktes ett snäpp.
Jag umgicks mycket med kompisar denna sommar och fick nya bekantskaper och kollade på serier med några sköna människor. Kommer nog heller aldrig glömma natten vi spenderade på fotbollsplan, en riktigt härlig upplevelse. Haha.
det blev mycket moppe också, och även övningskörning. Jag tror det gick bra för mig i början, vilket kommer kännas lysande nästa sommar. Hihi.
Sommarjobbade också och tjänade mina första pengar, nästa sommar ska jag göra nått annat har jag iallafall bestämt mig för! Kanske på en tidning eller i furuvik? vi får se :)

Hösten kom och hösten gick.
Började i ny skola, Gymnasiet!
Det blev en del krångel med intagningen, men tillslut så valde jag Högbergsskolan i Tierp.
Jag trodde att gymnasiet skulle bli awsome, men efter några komplikationer så blev det ännu bättre! Lärde känna ett grymt skönt gäng och klassen var nästan perfekt.
Det tog inte så lång tid innan det halvåret tog slut heller, gjorde inte så mycket på halloween och det var mest skönt.
Höstterminen gick med andra ord grymt snabbt!
Inom volleybollen så förblev vi obesegrade genom hela serien. Vann alla 14 matcher och Allsvenskan var säkrad redan efter elfte matchen.
Så nu ska vi se hur det blir i Allsvenskan, om vi kan ta en bättre placering än förra gången jag hängde med.

Vintern kom och julavslutningen var här. det var grymt kul och det har jag många minnen ifrån.
Nattinnebandy var man också på, var och shoppa i stockholm med bästaste felice stenborg och sen hade man julmys med mysiga flickor.
Julafton firades hemma och jag fick nästa allt jag ville ha. Det var mer än önskat kan man säga.
Något annat hände typ inte.
I mellandagarna var man såklart och inhandlade en hel del reagrejer. Hihi.
Och näst sista dagen var man på hockey med erika, Brynäs- Modo. Brynäs torska tyvärr, men det var en rolig match att kolla på.
Nyårsafton kom och det spenderades med inga mindre än Jonte, Lisa och Bella, vilket var skitkul!
Tyvärr fick man dras med en sjuhimmelens hosta. Fett jobbigt...

Det var tyyyp min summering. Lite kortfattat.
Det gick alltså grymt fort.
Årets största förlust var en vän som jag kände i 8 år nära, vi var tighta och trodde att vi skulle vara det livet ut, men livet har sin gång och hon tog en annan väg. Så året kunde väl ha börjat bättre antar jag.
Kommer aldrig glömma denna flicka, men mitt liv har inte ens börjat än.
Så vi får se vad som händer :)
kärleken är på g, mer säger jag inte ;)

RSS 2.0