I´m lost without it, but sometimes I just can´t live with it

något jsg verkligen behöver är sömn, så tack säger jag till sovmorgonen till 11 imorgon! dingding!
nu ska jag se ett avsnitt av Glee, sen tackar jag för mig. Godnatt!

Dag 25: En första

Min första tripp iväg utomlands inom volleybollen, var med juniorlandslaget år 2009 till Danmark. Som ett plus i kanten så vann vi guld. Woop woop!

Dag 24: Det här får mig att gråta

Förlorad vänskap och ledsamma filmer. Och att se på när andra gråter. Jag kan även fälla en tår om någon berättar något sorgligt. Glädjetårar finns också, men den listan är för lång.

Första advent

jag firade min första advent i falköping, där vi spelade match och vann med 0-3. Fin trepoängare där :D
Efter matchen fick jag en typ av adventspresent, alltså glada nyheter. Ser fram emot december nu alltså!
nu är jag hemma och pratar med mamma i telefon. Ska packa lite och sen sova.
har hört att det kommit snö i tierp, och här bara blåser det. Lite tråkig advent men that´s life.
godnatt nu folket :)
kraaam

Dag 23: Det här får mig att må bättre

kompisarna
volleybollen
och att vinna

Gameday!

Match idag mot Falköping klockan 17.00, följ oss på volleyboll.se! tagga nu LIF!!

Dag 22: det här upprör mig

Det som upprör mig mest nu är det här med vänner igen. Jag funderade senast imorse över vilken vän som jag skulle ta med mig till en öde ö, och svaret vart väldigt förvånande. Det är inte någon av dem som jag känt längst. Ingen "där hemifrån". Det är något som irriterar mig faktisk, att mina vänner kunde släppa taget om mig så lätt. Struntar fullständigt i att försöka komma hit för lut det är "dyrt". Ja men ändå så ska JAG komma hem?! Va är det för idioter som säger så? Kostar lika mycket för mig och det är inte rättvist mot mig att bli arg på mig då jag inte kan träffas när jag väl är hemma för jag har ju kommit hem av en anledning. Oftast vill jag träffa mina föräldrar oxå, är det så konstigt? Jag kan inte tänka på en vän som gjort mer för mig än vad jag har gjort för den. Det är inget jag skryter mig, gillar att finnas där för andra och göra andra glada, men varför inte ställa upp för mig nu? Ni är lata helt enkelt. Mina helger ser i princip likadana ut varje helg, och det är inget jag kan ändra på. Så antingen tar man det man haver eller drar sin kos. Vill inte bo kvar i det förflutna, jag kan oxå vara ett svin så säg till så trycker jag på knappen. Och om jag nu ska säga det sen verkligen upprör mig i ord, så säger jag: de som ljuger, de som inte håller sitt ord och de som är falska. Främst såna som kallar sig för mina vänner upprör mig på de viset. Ni ska veta att jag inte har haft det så lätt. Volleybollen och skolan har varit på så låga nivåer att jag blivit rädd, har inte haft de så bra med familjekontakten och jag saknar att umgås med vänner på fritiden. Sedan har jag de vänner hemifrån som faktiskt lyckas såra mig trots 25 mil. Så nästa gång ni tycker det är "långt" hit, fundera då på om ni någonsin sagt "jag finns för dig" eller "jag älskar dig" och se om ni verkligen kan stå för vad ni säger. Over and out.

lördag

Snoozade till klockan tolv typ, gjorde brunch runt kvart i ett och sen bar det av till lördagsträningen. Gick väl okej, inte lika bra som igår dock. Det måste ha varit en av de bästa träningarna jag har gjort under hela min volleybollkarriär. Awesome och superkul, då det gick bra i både block och anfall. Snart lär jag få igång mina servar, och då kan jag börja på nästa nivå. Woop woop! Efter dagens träning gick jag hem, gjorde mig iordning och sen gick jag och Sara tillbaka till arenan och såg på lite gymnastik. Gick och handlade sedan och nu ligger vi och slöar i en varsin fatboy i köket och ser på family guy. Jag gjorde kotlett och potatisgratäng på egen hand för första gången i mitt liv och jag serverade det med grönsaker och hederlig kall cola. Supergott blev det! Damn I'm good! Får väl se om de blir film, annars så ska jag nog sova ganska tidigt, har match imorgon mot Falköping och åker hemifrån 10.30. Ska vara lite social med tvn nu, godnatt! Kram

Nu taggar vi träning!

Har ju som skrivit tidigare inte haft de bästa träningarna på sistone, så får bli la ändring på de nu. Nu kööör vi!

ta mig till himlen och få mig att stanna kvar

Sitter på engelskalektion. Diskuterar inflytande och påverkningar vi får av musik. Sådär lagomt roligt. Har fått tillbaka både ryskaprovet och engelskaprovet idag, och jag är helt nöjd med starka VG:n. Ding ding! Har lovat mig själv att köra med vg:n rakt igenom gymnasiet, och nu tänker jag hålla de. MVG:n är också ganska välkomnande men som sagt, är ingen plugghäst direkt, och det är ju synd. Men men.... Iallafall så håller gårdagens humör tyvärr i sig, jag får försöka fortsätta kämpa helt enkelt. Kram på er! Hejdå

Ge mig energi till att fortsätta, ge mig ens en anledning till att fortsätta

jag är slut. Done. Finito. Vill sluta leva andras liv och bara leva mitt eget. Pisstart på träningsveckan. Jag orkar inte. Jag vill leva, skratta, sjunga, fjanta igen. Jag vill vara liten igen. Inga krav och inga hårda ord. Jag vill göra rätt. Jag vill.... finnas. Jag vill bli sedd!
har ni någonsin haft känslan av att vara osynlig och obetydlig? welcome to my world!
förlåt, men om ni inte brytt er om vad jag skulle skriva i detta inlägg så hade ni inte läst det heller. Ert fel. hörs

Dag 21: Ett annat ögonblick.

Hmm.... ett annat ögonblick? Ögonblicket då jag blev tillfrågad en centerplats i Lindesbergstuppen? Kan det vara något kanske? Detta har jag säkert skrivit om så jag nämner det bara lite kortfattat.
Min "ass coach" vid namn Oskar kom fram till mig vid en av de sista luncherna i somras när jag var på uttagning til 8 nationers och frågade mig om jag ville ta plats i elitserien. Just då stod valet mellan volleyboll eller ingen volleyboll. Dessutom så snurrade en massa tankar om flytt och förlorade kontakter med vänner i min skalle. Ett svar förändrade mitt liv totalt.
Men varför klaga? Ser min familj nästintill varje helg numera och de vänner som stannat kvar hos mig är väl de som är värdiga mig (som folk sagt till mig?) så nu har jag passat på att skaffa ett flertal andra vänner härborta, vilket jag inte ångrar för en sekund!

Testkörningen

klarade testkörningen så nu blir det intensivkurs i februari!!! GALET!

måndag 211111

Ja ni, vad säger man...måndag igen och jag är jättenervös. Ska på min allra första körlektion när jag kommer fram till Linde (!!!). Känner att jag får väldigt uppmuntrande sms av vännerna, haha. Kanske inte den bästa uppladdningen jag fick heller men jag tager vad jag haver som sagt. Nej blir nervös av att ens blogga, nu kilar jag på toa. Önska mig lycka till (med lektionen alltså)! Hejdå!

I´m waiting for the boy that will do anything to be my everything


det finns två sätt att visa sin styrka: en är att trycka ner, den andra är att dra upp

vist ord ifrån min älskade vän flis. Saknar henne något så grymt! Äre någon jag saknar hemifrån så är det henne.
En riktig vän. En själsfrends. Någon man kan lita på när det gäller. Den person man kan prata och skratta med om och för vad som helst. Snygg och modig, glad och rolig. Allt i samma 165cm-paket. Vi växte upp tillsammans, och förhoppningsvis så följer vi varandra till graven med.
Min vän och syster.
Felice Stenborg.
Jag längtar tills nästa helg då jag ska få träffa henne, då kommer hon till Linde. Lycklig tjej jag är. Jag var till henne ikväll och vi prata en massa skit och fick några skratt. Goda minnen! Och fler ska det bli!
godnatt alla ♥

Bio med min vän

Jag och Fredrik drog till Gävle och såg Twilight - Breaking Down Del 1 ikväll runt halv tio. Hur bra som helst! Älskar Jacob! sjukt snygg. tyvärr var jag ensam om att tycka det bland mitt sällskap, men de sket man ju i. Haha.
Fanns en scen som var jättebra gjort och sen fanns det en som jag verkligen rös till av. Sexscenerna har jag ingen kommentar om, förutom att de inte var så bra som alla sagt. Men ingen besvikelse här inte, ska införskaffa mig filmen själv senare.
synd att du är för kort för mig vännen

efter bion så drog jag och fredrik till donken en sväng, köpte en varsin cheeseburgare (sitter som sagt aldrig fel) och sen gick vi till bussen. Kom inte hem förrän typ en halvtimme sen så nu slår vi på en film, godnatt!

Svenska cupen!

On the road again! Match i Uppsala klockan 14, där ska det spelas Svenska cup final mot Hylte/Halmstad. Kom dit och hjälp oss ta hem pokalen för tredje gången så Linde volley får behålla den! Hoppas att ni som lovat dyka upp gör det, ska bli roligt att få spela lite på ''hemmaplan''. Önska oss lycka till!! Kram

Fredagsmys!!

päronsaft, algrens bilar med chokladöerdrag och popcorn till en bra film, här vankas det mysfaktor på hög nivå!

Ni som frågat efter bilder på håret, här ser ni en liten bild :)
kram på er!

I look for you in everyone


171111

Det var en tycka-synd-om-mig-själv- dag idag. Skönhetsproblematik och träningen gick åt helvete. Usch. Verkligen inte min dag, verkligen inte min vecka. Ful håret, ful i ansiktet. Hoppas verkligen att helgen piggar upp mig lite.
Svenska cup final och sen Breaking Down på bio. Ska få träffa HUmle och dumle också. Hoppas V E R K L I G E N  att helgen kommer att få mig på fötter igen, usch.
Förlåt att jag väller ur mig såhär, men jag mår verkligen piss. 
Tur att engelska- och ryskaprovet gick bra idag iallafall.
Sov sött mina vänner
kram

The cruelest thing you can do to a person, is to pretend they mean more to you than the actually do

Skypat med bästasta fredrik i sisådär en timme så nu är det dags att krypa till sängs. Godnatt! ♥

Don´t blame the ferrari when you´re stuck on the road just because you can´t drive


161111

Sitter hos frisören nu, eftersom mitt hår blev typ grönt igår så fick jag boka en ny tid idag, helt okej för min del. Är sjuk idag så ska plugga, handla, tvätta och diska lite. Fullt upp med andra ord. En bra grej med att inte vara någon skönhet idag är att slippa alla dryga människor, haha. Nu har jag alltså en anledning till att låsa dörren. Nu ska jag lägga undan mobilen för här stänks det färg ;) ha en bra dag! Kram

missnöjd

håret blev icke bra, hoppas de kan fixa det imorgon bitti.
arg tjej.
godnatt resten!

I didn´t deserved all that bullshit you gave me


Nu ska vi se här

sitter hos frissan nu, ska bli spännande att se resultatet!

Here we go again!

vaknade tio av att jag drömde en väldigt obehaglig dröm men sen när jag steg upp så insåg jag hur idiotiskt den var och vågade mig ner i sängen igen. Lyckan som uppstår av att ha  s t u d i e d a g ♥
Idag har jag träning som vanligt, annars har jag bara klipptiden bokad för dagen. Ska bli av med min fula utväxt och ska försöka mig på att färga det till min naturliga hårfärg, ska bli spännande! Lagomt snygg till helgen då vi ska spela på min "hemmaplan" så att säga. Åh det sa bli så kuuuul! Så får vi se vilka som dyker upp som de lovat och vilka vänner jag har som dyker upp ändå när de vet om det (för jag vet ju vilka som alltid läser min blogg). Tänkte ju att man kunde vara lite snygg då, men icke sa min kropp. Först ett munsår och när det är på väg att försvinna så får jag vageln i ögat, alltid samma år efter år, fräsch tjej jag vet....
och kul att se att det är så många som läser min blogg och följer mig på bloglovin. Om det är något speciellt ni vill att jag ska skriva så kommentera gärna!
Nu ska jag till "centrum" och spana in ett par brillor, ska bli kul de med :)
hörs då!
kram
Regular pose, nu försvinner utväxten och skabbheten!

nattekul

personligt:
1. fullständigt namn? – Evelina Frank
2. längd? – 183 cm
3. ögonfärg? – gröngrå
4. smeknamn? – Evve, Frankie, Frankie-tank, tierp.... take your pick
5. vart bor du? – Lindesberg
6. vad gör du på fritiden? – Pluggar, om inte volleybollen räknas som fritid
7. beskriv ditt utseende – Lång, blond
8. hårfärg? – står ovan
9. vad är du mest nöjd med på din kropp? – ben
10. vad har du för uppfattning om dig själv? – Dryg, envis, skämtsam, god lyssnare
11. vad vill du jobba som äldre? – med människor
12. skostorlek? – 41
13. hus eller lägenhet? – elevhem (lägenhet)
14. någonting du vill berätta om dig själv, som ingen av oss vet? – Jag spelar en explosiv bollsport och är bollrädd
15. kan du själv säga att du ser bra ut? – kan inte berömma mig själv bra
16. hur mycket bryr du dig om ditt utseende? – njea, kommer och går
17. är det någonting du inte kan strunta i att göra dig i ordning med? – måste klä på mig
18. någon vana? – att låsa dörren för natten
19. lyckotal? – 8, 15

vänner/folk:
20. vad heter din bästa vän? – Jadu, jag har tydligen haft en del falska, men den enda som alltid funnits där sen vi känt varandra heter Fredrik
21. hur många vänner har du? – tillräckligt!
22.anser du dig själv vara ”känd” i ditt område? – japp!
23. vet många personer vem du är? – jora mitt namn är väldigt känt haha
24. hör man ditt namn på skolan, vet alla vem du är? – nje inte i skolan kanske
25. när var du senast med någon kompis? – nu
26. känner du dig tvingad att umgås med vissa kompisar? – ja vissa är ett måste!
27. vem sov du senast hos av dina kompisar? – Flisan
28. vem sov senast hos dig? – kommer fan inte ihåg
romantik:
29. är du romantisk? – nej
30. har du gått strandpromenad med en kille/tjej? – ja
31. har du varit på tivoli med en kille/tjej? – ja
32. tycker många om dig? – hoppas de
33. älskar du många? – jag slösar inte på orden "jag älskar dig"
34. hur långt vill du gå med din tjej/kille? – lite svårt att säga som singel
35. tänker du mycket på utseendet honsdin tjej/kille? – mjo händer väl, vill ju inte vara längst först och främst
36. vågar du säga ”jag älskar dig” i verkligheten? – ja men till väldigt få
37. när var din första puss? – dagis
38. pussat medsatt kön? – ja fast på skämt av glädje

från kram till sex:
39. har du kramat motsatta könet? – ja
40. har du någon gång bara velat gå fram och krama någon? –ja massvis
41. har du kramat någon du tycker om inför folk? – ja såklart
42. har du pussat någon i motsatta könet? – ja
43. har du pussat en främling? – ja
44. har du pussat den du tycker om? – ja
45. har du pussat någon inför folk? – ja
46. kysst någon inför folk? – ja
47. har du hånglat med medsatta könet?  - ja tyvärr...
48. hur många har du hånglat med under en kväll? – 1
49. vem är ditt bästa hångel? – privat
50. vem är ditt äldsta hångel? – privat
51. hånglat med en främling? – ja
52. skäms du över att hångla inför folk? – vet inte
53. haft sex med någon på offentlig plats? – nej
55. haft sex med medsatt kön? – nej hahaha
56. haft sex med mer än en person på samma kväll? – nej
57. one night stand? – nej
58. har någon av det motsatta könet sett dig naken? – japp
59. har du gjort något av detta med de medsatta könet? – duschar ju i omklädningsrummet


tankar och skit:
60. har du någon fobi? – höjder, reptiler
61. har du någon allergi? – fjortisar
62. vad tänker du på innan du somnar? - volleyboll
63. vad är de första du tänker på när du ser en person? – beror på vem det är jag möter


HÄR SKA BARA TJEJER SVARA!
64. vad tycker du är det gulligaste ord en kille kan kalla dig? – hjärtat
65. en galen kväll med tjejerna eller en mysig kväll med killen? – galen kväll helt klart!
66. vad kommer först, killen eller din bästa vän? – vänner ska alltid komma i första hand och för mig är det inget undantag. "Bros before hoes"
67. hur ofta tänker du på killar omkring allt annat? - Ganska ofta


skulle du:
68. kunna byta liv med någon? – ja
69. isåfall vem då? - någon som har det lätt
70. vad skulle du göra om du fick byta liv med de motsatta könet för en dag? – ta reda på hur de tänker och parta loss haha
71. kunna visa dig naken för hela klassen om du fick 10.000 kr? – nej
72. kunna ha sex med en pedofil bara för att låta en vän leva? – beror på vilken vän
73. kunna sova ute på vintern? – jora
74. kunna flytta till ett annat land, vilket i sådana fall? – USA, Australien
75. kunna slösa ditt liv på cigaretter och droger för att du mår dåligt? – ne?


klädstil:
76. anser du dig själv vara en speciell stil? – Tydligen, eftersom det finns "Evve-kläder"
77. vad klär du dig i oftast? – träningskläder
78. tänker du alltid på vad du tar på dig? – jora för det mesta
79. klär du dig dyrt? – absolut inte, fattig student här!
80. vad kör du på? – leggings, linne, tröja
81. vanligt eller något annat? – vanligt


senaste 48 timmarna har du:
82. pussat någon? – nej
83. haft sex? – nej
84. fått en kram av en helt okänd? – ja
85. ringt någon? – ja
86. blivit uppringd? – ja
87. funnit kärleken? – nej tack och lov haha
88. kollat på google? – haha ja

SISTA FRÅGAN!
89. hur lång tid tog detta? – 20 minuter med alla tankar

Second changes never matter. People never chance


vinst!

Vinst mot Ljungby idag, 3-0! En fin trepoängare alltså ;) och jag satte matchbollen, yeey :D nu ska vi äta middag hos en av min farbrors gamla arbetskamrater, ska bli gott med mat efter denna dag. Matchen var rätt tuff men den var rolig att spela, hoppas jag får hoppa in något mer nästa helg i Uppsala :) nu ska jag vara social, hejdå! Kram

11-11-11

Har läst i en av bloggarna jag alltid brukar läsa (en väldigt god vän till mig) hur trött hon är på detta med jämna datum på varje blogg och tyckte det var lite roligt hihi. Saknar henne och alla andra fina vänner där hemma! Har hört en fågel viska i mitt öra som sagt att många av dem kommer till Uppsala nästa helg för att se oss spela svenska cup finalen, åh vad roligt det kommer bli! Tror att jag ska stanna hemma den helgen och köra, måste ju förbereda mig lite. Vi får se :) imorgon är det match mot Ljungby, go Linde!!

Natthumor

Jag: Jag har till och med mist lusten att baka nu när Sara är borta..
Jesper: Vi kan baka kladdkaka med dig imorgon!
Jag: Jaha så då fixar ni ingredienserna?
Jacob: Aldrig..hahah!
Jesper: Vi kan väl köpa färdigbakad kladdkaka?

WOOP WOOP!

Fin 3 poängare fick vi, 3-0 mot Örebro DING DING DING :D
nu ska jag duscha och sen se ännu ett avsnitt av greys innan jag slaggar.
Btw: tack alla 500 pers som var och hejjade på oss ikväll, det var verkligen awesome och Linde slog sitt publikrekord! :D
kraaam

GAMEDAY!!

Idag är det derby mot Örebro som gäller. Kom till arenan klockan 19.00 och heja fram oss till seger!
Let´s go Linde!

Ny header vad tycks?


The only people you need in your life is those who need you in theirs

Köpte matlåda i skolan idag, och det var så enkelt att jag tror jag gör det imorgon med, gott med stuvade makaroner och köttbullar. Mums! Såg nu att det skulle vara pyttpanna imorgon, och eftersom jag har det hemma så slösar jag nog inte pengar på det. Sticker hem på håltimmen istället.
Sen så ska jag försöka sova inatt, är helt slut och har somnat i soffan två gånger idag. inte bra!
Påväg ut genom dörren nu, ska träna! Match imorgon mot Örebro, derby med andra ord. Var i hallen 19.00!
hörs!

You´re just a dream, a cute dream

Hemmadag idag, två inställda lektioner och ingen sömn, plus att jag tror jag vaknade med migrän, satt min vecka började med sovmorgon till tio. Skönt! Släpade mig upp vid elva och har tvättat och donat lite här hemma (vilket måste göras) och lite senare har jag nog en middagsdejt med Sara, hon åker till Kenya imorgon SNYFT. Aja bara jag får lite mat i mig, hungrar ihjäl. Haha. Iallafall, ska nog se klart detta avsnitt av Grey´s sedan ska jag plugga, som den efterblivna student jag är.
He en bra dag!
puss

NEVZA november 2011


Allt eller inget

match mot Bröndby klockan 13.00, det är allt eller inget som gäller. Vinna eller försvinna. Nu kör vi Lindebrudar!!

Dag 20: Den här månaden

Ja ni, vi har ju inte kommit så långt in på november än. Men hittills kan jag väl säga att det har bestått av besök av lillebror och Nevza mästerskapen. Senare i månaden händer en massa roliga saker, mycket med volleybollen att göra. vi har två hemmamatcher nästa vecka och helgen efter det så ska vi spela svenska cup final på "min hemmaplan", alltså i Uppsala. (närmast hem som jag kommer spela). Så ni som har lovat att komma och kolla på mig när jag spelar, fast inte har gjort det, kan ju ta och masa er till fyrishov den 19 november om ni vill stötta mig och mitt lag. Blir fint de!
Sedan vet jag inte vad som händer efter det, men ni får väl ha en bra november ni andra med!
kram frankie

NEVZA

Förlust igår och vinst idag. Imorgon gäller det, VINST måste det bli för att bli tvåa. Let´s go Linde, let´s go! *KLAPP KLAPP*
ha det bra sverige!
Kram

Godmorgon!

Har nyss äti frukost och packat klart, så nu ska vi bära ner grejerna till bilen. Men först så ska vi ha en liten svenskalektion med Margie. Ha en bra fredag och simma lugnt ikväll!
kram på er

Helsingborg och nya löften

Just nu ligger jag i en säng på ett Vandrarhem i Helsingborg. Vi kan kalla det en mellanlandning för att imorgon far vi vidare mot Danmark. Ska bli så skojsigt vilket ni nog redan har läst ;)
Har bestämt mig för att sluta med onyttigheterna också tror jag, trots all träning så kommer problemet tillbaka (som ni också har läst förut ni som följt mig) så känns som rätt tid nu om man vill vara snygg till jul. Så trött på att vara den som --- ------ --.
Aja, sagt och gjort, sluta köpa chips (och kanske cola men det har ju blivit ett beroende på helgerna, men vi får försöka gott folk.)
Nu ska jag sova och tagga Nordiska mästerskap- gruppspel. Hejpä!
kom hem snart!!

Nevza i Danmark

Sitter i bilen nu mot Helsingborg, ska övernatta där inatt innan vi far vidare imorgon bitti över till Danmark. Ska bli skitkul! Får se om jag har något Internet dessa, men det blir ett till blogginlägg innan vi lämnar fastlandet. Let's go Linde!! Ha det bra hörni, kram!

Drop the damn bullshit and attitude girl

fyfan. mina sk b ä s t a  v ä n n e r .
Ett råd till er läsare är att se upp för svinen som beter sig som era vänner men som vänder er ryggen när ni inte kan vara hos dem hela tiden. Det var det som hände mig, jag flyttade och efter det så snackar de tre mest betydelsefulla personerna i min förra skola skit bakom ryggen på mig. När katten är borta dansar mössen på bordet har jag ju hört. Fyfan.

Be yourself and give your best

Upp och hoppa, dags att packa väskan då! :) Dags att fara till Danmark och göra sitt bästa som center, tror jag kommer få spela mycket denna helg, hoppas det iallafall.

Igår var det en bra dag men lillebror. Vi åt lunch, åkte iväg och handlade lite och sen åkte vi hem och gjorde lite vofflor (inte jag dock, men bror åt). Runt tjugo i fem for vi till stationen för då var det dags att åka och hämta ut tågbiljetten som bror skulle ha (sen höll vi på att bli överkörda sextontusen gånger men det är en annan historia)
Iallafall så satte vi oss på Bellas och åt varsin sallad (otroligt vad jag fick honom att äta va? haha) och sen gick vi till perrongen och jag sa hejdå till honom. Blev litt tårögd över att han åkte själv, så duktig så.

nu ska jag tvätta klart och äta lite frukost, får se om jag bloggar lite senare :)
Ha det bra!
puss

What are you waiting for?


Bilder ifrån det senaste



teatern Amadeus förra tisdagen











Vistelsen hemma i Tierp helgen som var










Bror på besök igår tills imorgon!



Nu ska jag tagga träning, hörshej!

1 November

Idag har jag och lillebror fått sovit ut, kan man ju säga. La oss halv 12 igår och vaknade elva idag (gick upp runt tolv.) Så det betyder att vi har fått oss ca 11 timmars sömn. V Ä L B E H Ö V L I G T!
Tobbe duschade och jag gjorde mig i ordning lite, sen bar det av för att leta klipptid och äta kinabuffé. Åh gud så gott det är!!
Sedan var det dags för mig att klippa mig, lillebror får klippa sig hemma. Slog tidsrekord idag på 45 minuter när det annars skulle ta mig ca 2 timmar. Eller iallafall 1 och en halv. Vilket var skönt för både oss. Resultatet vart helt okej, ska låta det växa ännu mer. Nästa vecka ska jag boka en tid för färgning, ska för första gången försöka mig på att ta fram min naturliga hårfärg. Ja, Salong Jaxon hade den färgen så vi får se hur det kommer se ut. Ska bli grymt spännande!
For och handlade efter det, bror slår världsrekord i att tjata, och sen bar det hemåt. Nu ska jag fika lite innan träningen, och sen är det bara att tagga till.
November nu gott folk!!
före
efter

RSS 2.0