ekonomi

jag är sämst med pengar. 0 kr på sparkontot. FML

I swear to you, I´ll be there for you

om 18 timmar ska jag vara i Gävle på klipptid. Oh yes! Längtar hem som satan. Kommer hända en massa skoj! Men som vanligt kommer väl tiden gå alldeles för fort. Det suger.
Men slut på alla tankar, jag ska KÖRA hela vägen hem. That´s sick! Kommer vara uttråkad som fan. Vägen är lång(&)tråkig. Haha.
Nu måste jag packa. En massa skrot som ska med hem. Far vid elva imorgon. Jag äger. See ya!

Why am I crying?

idag var jag väldigt flitig i skolan. Gjorde det jag skulle på spanskan, håltimmen (psykologi, så är ledig från lektionen imorgon, yey!), ryskan (gjorde klart läxan för nästa vecka så jag kan koncentrera mig på förhöret), spanskan och idrotten. fick reda på att vi ska ha frilufsdag nästa vecka vilket suer eftersom då blir det ingen ryska ändå. Damn..
Aja, nu ska jag kila iväg på träning snart, så vi hörs kanske senare.
Puss på er

BIG LOVE ♥


Lite fler bilder ifrån det senaste!



Hejhej leverpastej!

Förlåt för min frånvaro, ska bli bättring nu när allting har lugnat ner sig.
Ska gå igenom vad som hänt den senaste veckan.

Onsdag: Gick i skolan som vanlig, sen på kvällen drog laget först till Sofie och förfestade galet bra. Har ni någonsin smakat jello shots? GÖR DET INTE! Varning för er mjukisar ;) Iallafall så drog vi ut till Strömpis senare och dansade loss. Detta är första gången i mitt liv som jag kan säga (med gott samvete) att jag inte kommer ihåg allt, men att jag vet att vi hade skitkul! (kan inte säga "som vi sent kommer glömma", men det stämmer ju på det mesta, haha!)



Torsdag:
Vaknade upp hos Anna, mådde sisodär så sjukanmälde mig ifrån skolan. Tog en redig promenad senare på dagen till Sofie för att hämta mina saker som jag glömt. Åt varken frukost eller lunch, men tryckteimig lite "linner" (lunch&dinner) vilket vart kinamat. Mums! Drog hem och sov resten av kvällen.

Fredag: Skola först då jag hade nationella engelska tal. Gick bra och jag är rätt nöjd. Sen vid tre slutade jag och då fick jag göra mig iordning för ett besök på slottet. Just det! Frankie var på slottet. Vi var inbjudna på pajbuffé hos landshövdningen. Helt okej. Några i laget valde att gå ut på krogen, men jag och Jossan åkte hem för att sova. Jag var fortfarande helt slut efter onsdagen och mådde illa för allt som innehöll alkoholprat.

Lördag: MAMMA KOM HIT! Vi åt på Bellas och sen åkte vi hem för att göra oss iordning igen. Banketten var på ingång. Sara lockade mitt hår och jag sminkade mig fort som tusan. Vart nöjd och bar nya kläder och allt. Vid fem var vi på banketten. Viblev hyllade av samhället utanför stadshotellet. Sjäng "seger"-sånger och fick gåvor. Mycket roligt! Skrevautografer och delade ut signerade tröjor till barnen. Helt sjukt vad uppmärksamhet vi fick! Sen var det dags för mat och fler hyllningar. Precis i tid kommer fader min, mycket roligt!! Var heller inte här taggad på alkohol eller mat i huvudtaget, men tryckte i mig lite ändå. Coach talade väl om var och en av oss vilket fick mig att fälla en hel del tårar. Kunde inte tänka så mycket när jag stod däruppe och han talade om mig, så jag älskar min mamma mest just nu för att hon spelade in allting (även en video från utanför hotellet då vi sjöng) som jag kan se om och uppleva igen. Fick en ursnygg GANT klocka också som en gåva. Mycket nygg och jag som aldrig haft råd att kaffa mig en fin, har väl heller inte fallit mig in att göra det heller. Iallafall, detta kändes väldigt bra och jag är glad att det även var graverad med det vi lyckats åstakommit, GULD. På kvällen dansade vi en massa och hade jättekul tills allmänheten fick dyka upp och massa fjortisar kom dit. Ni som känner mig förstår att jag drog därifrån rätt fort och vid tre drog alla på efterfest. Vid fyra gick jag, sara och mina föräldrar hem till elevhemet igen. Och där var SM -veckan slutfirat för min del :)












Söndag: Slappade med föräldrarna och åt en sen frukost, åt sedan en sen lunch med laget på jalla jalla och sen var dagen i princip händelselös :)

Måndag: Skola, sen körde jag, felicia och Sara till Örebro i min bil (ja jag kallar den för min även om den inte är det, okej?!) för att hämta en säng till felicia och köpa bilstereo till mig. ÄNTLIGEN MUSIK I BILEN, YEEY! Åt på subway och bilresan gav mig ett gäng härliga skratt, tack flickor! Fick även hjälp med att byta däck denna dag. Så otroligt tacksam, tack grabbar! Så nu kan jag åka hem på fredag med gott samvete ifall polisen stannar mig för kontroll ;)

Tisdag: Skola (eller ja, morgonträning till halv tio, sen hål till idrotten 14.35, sög!) Efter skolan åkte jag till sportchefen och träffade laget och coach för en sista gång ihop. Coach bli inte kvar i sverige vilket gjorde mig rejält besviken. Tror inte jag kunde haft en bättre coach än honom iår och jag är honom evigt tacksam för denna händelserika och lärdomsfyllda säsong. En guldmedalj på det känns som en bonus i jämförelse, men vad vet jag. Önskar de all lycka nästa år! honom och hans flickvän, som båda är otroligt omtänksamma och härliga människor.

Idag: Skola, började med psykologiprov där jag fick VG, ding ding! Sen flöt det på tills specialidrotten. Tänkte att fan, nu idag ska jagvara superbra! tror ni inte DET händer då? Jo jag stukar fotfan i slutet ochmåste be en avtränarna linda om, jobbigt -.- Körde på rätt okej annars vilket var kul också. Nu kör vi frankie-tank! YES! Fick göra en övning där vi skulle springa med en på ryggen minst en gång och jag var med fyra killar. Hur jobbigt som helst för mitt psyke. Aja.
Ikväll ska jag eventuellt hjälpa sara och felicia att flytta. Brum brum!


tack till er som läste allt! Dumpa en kommentar om ni gjorde det pliiiz! puss

SM GULD!!!





Bilder säger mer än tusen ord, så tänkte låta det vara så!
Coach gav mig chansen att hoppa in i slutet av setet, hur kul var inte det? Jag blockade matchbollen men tyvärr så hann passaren i HH få upp den, så Nadya fick avgöra den istället. Kommer gräma mig länge över det, men so what egentligen? Jag var där, på plan, touchade matchbollen och vann SM guld. Hur awesome var inte mitt Rookie-år? Två guld och ett brons. Jag är awesome. Mitt lag är awesome!
Efter segeryran i hallen så gick vi till hotellet och festade galet. Satans god mat och väldigt skön stämning.
Jag mådde jäkligt bra hela kvällen och sen gick vi över till Margie (kapten) och hade efterfest. Kulkul!
Fick även reda på att detta bara var början!


Frövi och konsert

Rubriken har inget med varandra att göra. Körde en av bilarna mot Frövi idag när vi skulle ha träning, gick fint! Jag tycker om Ashley, sjukt snäll! Ingen vill ju åka med en som nyss skaffat körkort av någon anledning, men hon satte sig bredvid mig och sa "I trust you, you´ll be fine" jätteglad och rolig. Visst gåre sakna när hastighetsskyltarna inte tillåter högre hastigheter, men vi kom ju både dit och hem levande.
Nu ska jag göra mig lite fin, sen bär det av ner mot Arenan då vi är bjudna på konsert. Vi ska få se bland annat Sanna Nielsen. hihi.
Ha en mysig lördag! Kram kram

two done, one to go!

3-0 vinst på bortaplan igår, vilket betyder att om vi vinner på söndag så blir det en guldfest! så awesome! Hoppas bara vi inte slarvar bort två set igen som kan leda till förlust. Vi är starka, nu gäller det att visa det. Nu ska jag ta mig en brunch innan jag far in till Örebro, japp jag ska in själv ;) see ya!

If you want to say "I overcame it" then you need to overcome it

I will make this happen

Pain makes people change


You´re not very easy to forget

Ser ni vad som händer när jag är riiiktigt uttråkad? Jag får mitt CV skrivet och klart! Kanske är en bra sak att vara forever alone alltså. Hm, who knew. Har även diskat och lagat mat som jag fryst in. I´m good!
Nu ska jag se lite på MTV, kanalernas testvecka är här så har i princip alla kanaler. Dingding.
Snart träning, så kanske ska planera in en powernap också, men får så svårt att vakna efter det bara. Aja, we´ll see.
Ha det bra ni andra !
puss hej


längesen ni fick en egopic på mig, så slängde in en nu. Ha en bra lillördag allihopa!

inget läsvärt, skriver bara av mig lite

jag tror jag är ensammast i världen. Inte bara det så är jag nog den mest tragiska själen på planet. Jag förstår inte hur man kan ha så tråkigt på ett värdelöst lov som denna. Bestämde en massa saker med folk som sedan inte blir av. Vette fan varför men folk verkar tro att de kan behandla en hursomhelst. Nu sitter jag här och grinar i min ensamhet. Kommer gå så långt att jag tar fram skolböckerna snart och denna mening fick mig att grina ännu mer. Hur tragiskt låter inte detta? trots att jag har bilen här så kan jag inte ta mig någonstans. Har ju ingen att åka någonstans med. Usch, jag hatar loven. Det är då man ska ha roligt men det är den tiden på året som jag är blir lämnad ensam och har tråkigt.
Om jag inte hade haft volleybollen så hade jag kunna åkt hem. Men vem vill missa en sm final? ja, inte jag iallafall.
Nu ska jag fortsätta grina i min ensamhet.
Skyll er själva om ni läste ända hit.
hejdå.

Vackraste bergslaget ♥


I get replaced like it´s my job


Once upon a time, an angel and a devil fell in love


vinst!

Vinst i första finalen med 3-2! Awesome!! Synd att vi tappade efter en. 2-0 ledning, men vi ordnade vi upp rätt fort. Detta firar jag med lasagne och dricka. Får se om jag tar bilen till hemköp när handlar popcorn senare. Juste, Frankie har en bil här nu. Ding ding! Two good things in one day! Puss

glad påsk allihopa!

Sitter på tåget påväg hem till Tierp igen. Ska bli skönt att få äta sig mätt på god mat och träffa fina släkten. Roligt <3 lite bilåkning hoppas jag det ska bli också! Ha en fin påskhelg allihopa, bloggar väl en sväng ikväll eller imorgon, hejssvejs! Puss

SM FINAL NÄSTA!!

Vi äger! Linde volley äger! :D Vi är i SM final, för första gången för både mig och lindesberg, satan va kul! Sorry för att jag inte har skrivit på två dagar nu, men inspirationen har inte riktigt funnits där.
Igår var jag till Örebro med några i laget och stannade hos ännu en lagkompis där vi kunde se matchen mellan HH-GVK. HH vann med 3-1 så nu är det dem vi möter i sm final. GRYMT!
Var även till Gymnasiefesten en sväng där jag träffade lite folk. Drack ingenting, körde fullt ut ändå. Hahah. Det sög iallafall, är man inte i dimman så ser man alldeles för mycket som man inte vill så, så mitt besök vart rätt kortvarigt. Fick sällskap hem av ett gäng, pratade och skämtade. Ska komma igång att be Martin om 80 kr och Emil är skyldig mig en grogg. That has to be memorized!
Idag hade vi träning vid ett, helt slut var jag. Imorgon ska jag skärpa mig, absolut!
Åker hem imorgon också en sväng, och förhoppningsvis så tar jag bilen med mig. Skönt.
Nu ska jag plocka undan lite och städa innan jag duschar och hoppar i one piecen och ser på film. Puss på er alla! ha en mysig långfredag. Puss

vinna eller spela en till?

Sitter i bilen påväg mot Katrineholm. Klockan sju spelas den tredje semifinalen i Katrineholms sporthall. Det står en finalplats på spel. Vi leder med 2-0 i matcher, så denna är på ett sätt avgörande. Vi har båda gångerna tagit trepoängare så jag hoppas vi gör det även denna gång. Peppar peppar. Egentligen så tycker jag det ger någon slags otur att skriva om matcherna före dem, men det har ju inte skadat oss hittills. Så heja Linde!! Och kom ihåg att följa matchen live via Kvk's hemsida. Do it!

Forget that girl

I lördags kom vi hem ifrån Polen runt halv två på natten.
Vi hade stannat i Katrineholm på hemvägen och ätit på donken, mums mums!
Emil, Emme och Pontus vart mitt bussällskap tills vi alla däckade. Satan va trött jag är efter denna resa! Mycket på dagarna och dåligt med sömn. Får ta igen det på lovet!
När vi kom hem så jag tog Emme i handen och gick hem till mig. Väl där så hade vi tråkigt så när jag får ett sms om ett förslag till pratkväll så går vi över till emil där han, pontus och Simon redan befann sig. Vi pratade igenom resan och skrattade åt allt kul vi vart med om, och diskuterade även det tråkiga. Vi somnade väl runt halv fyra.
Sen igår så vaknade jag av att Emme väckte mig och var tvungen att hämta sina grejer hos mig innan hennes fader kom och hämtade henne så vi gick över till mig igen. Orkade inte städaundan väskan så jag degade vid tv:n hela dagen. Gissa om jag var helt utslagen. Inte så konstigt tänkte jag när jag tagit tempen och fick se diggisiffrorna vara 39.0.
Idag mår jag dock mycket bättre, så ska slå på Ice Age 3 nu innan jag ska packa. Hejssvejs!

Polen!

Kom hem ifrån Polen i lördagsnatt så tänkte väl berätta lite om det för er läsare som troget kikat in här utan resultat under många dagar.
Vi var till ett museum och fick reda på mer om hur det judiska folket levde före kriget, och då syftar jag på det andra världskriget. Vi fick göra en uppgift om olika bilder och själva ta reda på fakta, vilket var väldigt effektivt!
Sen åkte vi och åt, soppa och potatismos var inga alternativ under denna resa utan det fick vi även om vi inte ville ha. Haha.
Vi var till de båda koncentrationslägrena, Auschwitz och Birkenau, och fick en inblick av hur allt såg ut och vad som pågick. Många känslofyllda timmar blev det och ni ska veta att jag är riktigt känslig av mig när det gäller tårar. Jag kan gråta för allt, främst över andras tårar. Men konstigt nog så fällde jag kanske en tår under hela resan. Kände mig så kall mot alla som stod och verkligen kände medlidande medan jag själv stod där som ett fån och försökte trösta de andra. Hemskt var det iallafall.
Varäven ut i en skog där dödsskjutningarna och SS soldaternas utbildning ägde rum. Föreställ er hur folk sprang runt som frisläppta djur och försökte fly. Usch.
Vi fick en guidning inne i ghettot där tusentals judar fick trängas. Fy vad hemskt. Där vi fick även uppleva en meters grillkorvar och hagel. Det ni!
Varje kväll umgicks vi i flera större grupper och knöt nya band. Det var jättekul! Fick reda på en massa saker om personer jag inte alls trodde så mycket om. Vi köpte även vår egen så kallad lyckodryck som vi drack på kvällarna. Blev väl en höjdpunkt utnyttjades lite väl mycket under en av de första kvällarna, men vi lärde oss av misstaget och hade superkul de andra kvällarna. Undra hur många sammanlagda känslor jag hade under denna resa, tror jag fick uppleva dem alla :)
Jag lägger bara ut några få bilder, resten får ni kolla på facebook.
kram på er!








RSS 2.0