helg!

Pluggade på bra de två första veckorna i skolan och klarade av att lämna in 3 engelska c uppsatser, klara två matteprov, skriva en specialidrottsutvärdering, göra två ryskaförhör och en läxa i latin. Nu tar jag en välförtjänad helg! Kom nyss hem ifrån Felicias och Saras boende efter att ha sett Hamilton och nu ligger jag i sängen och ska snart sova. Imorgon ska jag sova länge! Sedan får vi se vad som händer innan kvällens bravader ;) ha en bra helg alla! Kram

skola och annat skit

Förra veckan var första veckan i skolan. Kul att träffa alla igen. Tränade också i princip varje dag för att få ur lite frustration och annat tråkigt men även för att träna lite volleyboll, eller ja mycket volleyboll. I år ska jag spela vänsterspiker, inte center. Kaos tänker jag. Men det ska bli kul, ska bara få iordning på min axel. Ser med andra ord väldigt mycket fram emot detta år, TREAN. Sista året, helt sinnes! I helgen var det Noramarken, så var där med hoiken, Emilie och Tessan. Det var kul! Köpte en massa fint som neonstrumpor, nya navelpiercingar och en svart Pippitröja. Sen på kvällen vart det fest på hotellet. Dansade som aldrig förr och det var jättekul! Umgicks och träffade folk som jag annars aldrig skulle prata så med. Jätteroligt verkligen! Däckade i sängen vid fyra på morgonen och dagen efter vart en chill-och pluggdag. Myspys! Nu är de också körkortstider för många av mina vänner som fyllde år i somras och GRATTIS säger jag bara till er alla. Grymt jävla stolt!! Nu får vi se vilken av er som håller vad ni lovar och kommer hit och hälsar på. Ska bli spännande och se. För jag kommer då inte hem på ett bra tag. Detta är nästan som mitt hem. Det är nog mitt hem. Jag ha fina vänner, roliga lagkamrater och jag trivs mycket bättre än förra året. Helt sjukt! Dem enda som jag riktigt saknar är mina föräldrar. Dem kommer iallafall och hälsar på och det är jag väldigt glad för, annars skulle jag inte klara det riktigt tror jag. Jag älskar mina föräldrar! Jag blir bara ledsen på de andra hemifrån. Jag ställer upp jämt, men får inte så mycket tillbaka. Ibland blir jag även ledsen på min bror för att han inte kommer hit, men jag antar att det hör till. Han och jag ses ju en del ändå. Men inte nu längre! För i år ska jag tillbringa mer tid här. Förra året åkte jag hem och missade så mycket roligt för att vara med vänner som ändå glömmer mig när jag åker tillbaka. Nu säger jag inte att folk ska gå runt och prata om mig hela tiden. Men jag saknar ju dem, varför saknar de inte mig? Förstår ni som läser? Jag ska därför stanna här tills höstlovet minst, och då blir det ändå kanske en natt. Vill dem hemma att jag ska gå ut så får de komma hit, för hem åker jag inte förrän högtider! Åh nu älskar jag även mitt rum, så sjukt fint och stort!! Längtar dock tills vi flyttar, men men. Då blir det mesta troligen bättre. Sen i slutet av september så åker vi på träningsläger i Frankrike. Awesome!!!!! Nej nu ska jag lyssna på föreläsningen. Hejdå alla fina!

survivalist

Vill bara skriva att jag lever, humöret är bara inte på topp just nu. OaO

flyttdag!!

Idag flyttar jag till min allra första lägenhet, tjoho!! Klockan tolv ska jag möta hyresvärden som har min nyckel och sen ska jag bara lasta in grejorna. Tyvärr så kan jag inte börja inreda eftersom att mamma och pappa kommer med möbler ikväll. Åh vad jag längtar!! Ska få en egen garderob och en helt ny säng, yeey!
Och imorgon ska jag få träffa min babe igen. Just nu mår jag bra

I don´t cheat and I don´t lie, but I can feel and I can cry

Dagen spenderades i Örebro med Emme. Åt kinabuffé och strosade runt i flera timmar. När vi kom hem så fick jag agera lite modell, så det är några sådana bilder som kommer upp ikväll :)
 
 
 
Nu blir det film!
godnatt alla
 

Träning och film

Idag var rätt händelselöst. Vaknade av ett gäng fnittrande killar vid åtta, höll på att dö av trötthet. Gick upp och fick våfflor till frukost av min söta lillebror. Mums!
Packade sedan in allt i bilen och åkte till farmor där jag fick lunch. Sen bar det av västerut. tog mig ca 2.40 timmar denna gång, yey!
Träning halv sex och först var jag så trött att jag inte trodde jag skulle klara av all ny information som vi fick av vår nya tränare Jesse (som btw är jättesnäll och verkar vara en riktig vinnarskalle) men jag klarade mig.
Efter träningen drog jag hem till Hoiken och såg en film tillsammans och åt mina kära noodles, yummie!
Nu ska jag nog sova, ska gymma imorgon 10.30, go go!
godnatt

vi tog en dag på stranden

Igår blev en succé, gud vad jag har saknat min babe! Knäppte upp hemma hos mig innan vi drog en spontanare till Gävle. Tvillingarna Eriksson hade tjugoårsfest dit vi gick och festa loss. Träffade både bra och dåliga människor där turligt nog de bra var majoritet. Träffade nytt och gammalt folk och jag ångrade nästan inte en sekund av att vi åkte. Hihi. Drog hem vid tre då bästa David skjutsade oss. Idag var det beachvolleybollturnering i Älvkarleby. Jag, pappa och Anders vann. Kul kul! Grymt fint väder och fint sällskap. Hade velat träffa en filur nu på kvällen, men hade inget stöd så kunde inte åka. Det är något jag blir less på! Att alltid vara den som ställer upp men som aldrig får något tillbaka. Jag pallar inte detta ställe något mer. Trött på Uppsala, trött på Gävle, trött på Tierp och framförallt är jag trött på denna jävla by. Visst finns det fina människor men man är ju aldrig riktigt glad här längre. Folk anklagar varandra och utsätts för glåpord medan andra gaddar ihop sig och snackar skit. Blir osams för småsaker osv. Visst jag är ingen ängel, men om någon här behöver någon som ställer upp så är ju jag en av de få som gör det. Finns inga ursäkter. "stöttar till döden" javisst, den personen hjälper inte ett skit, vem vågar då anförtro denne person med sitt liv? Vänskap handlar en liten del om att ge och ta, och om någon bara ger men aldrig får något tillbaka så ledsnar den personen rätt fort. Och jag har Lindesberg att tacka så jag kommer härifrån. Skönt med nytt folk som kan ha kul. Som ställer upp. Längtar tills efter nästa helg då jag slipper stället och allt i det tills jul. Skönt.

if you say "I do", I love you

Första träningen med laget igår med en rejäl fysträning och mycket rolig bollträning. Kul att träffa de nya lagkamraterna också! Gick hem och hade filmmys med emme igen och sen slocknade jag som en stock! Inatt drömde jag mardröm igen. Sover aldrig 100% längre vilket är lite jobbigt. Well, inatt sover jag ju hos mina päron igen. Hehe. Nu ska jag ta mig en liten fika, mysa lite till och sen har jag en lunchdejt :) mys!

teamwork is dreamwork

Var på vårdcentralen idag på förmiddagen och kollade upp mitt födelsemärke. Ingen fara än men det kunde bli, men han tyckte jag skulle ta bort den ändå. Sen ritade han på mitt ben om hur de skulle skära och hur stort ärret skulle bli och då sa jag nej. Inte värt ett så stort ärr om det inte ens är i närheten av cancer!
Nu hänger jag iallafall hos emme och kollar på satc i Marathon innan träning. Ska hinna sova en sväng också. Hihi. Hejssvejs!

Lite andra fina bilder, kaos i ordning men det struntar jag i! look and enjoy


Öregrund levererade som sagt!

 
Alldeles för få bilder, så ni som har får gärna dela med er om ni har några :) kram ♥
 
 
 
 
 
 

we don't like to party, we just party hard

UPPDATERING I SMÅ MÄNGDER! Sammanfattning: Öregrund levererade i helgen. Sjukt kul att få umgås med min homie Erika en helg! Träffade dessutom Mia, Jenny, Evelina, lisa och Emma vilket också var sjukt kul. Agerade wingwoman och chauffören i lördags dock, så jag är awesome även i nyktert tillstånd (he-he). Jag hade iallafall en awesome "officiellt sista helg" hemma hos familjen och i måndags tog jag mitt pick och pack, lämnade familjen i uppland och flyttade tillbaka till Lindesberg. Har saknat alla fina människor härborta och nu har jag träffat folk varje kväll (två stycken men ändå) och ikväll är jag alone. Så är det någon som vill ses så hör av er :) kram Frankie

find me. love me. help me

Blandade känslor, sjukt splittrad. Ensam kanske? Nej omöjligt. Troligen missförstånd men vem vet. En inte så ovanlig känsla. Obehag. Obekväm. Allt börjar med o. En omöjlig resa. Otroligt orolig. Kan försätta i evigheter. Stenen ur bröstet försvinner ändå inte. Oönskad. Obekväm. Ont. Smärta

Sverige!

Hemma i Sverige igen! Och hur vet vi det? Jo det regnade när vi passerade gränsen... Suck. Hoppas vädret inte håller i sig. Blir eventuellt en sväng till Öregrunds båtfest imorgon men det får vi se, vet inte sällskapet än dock. Sen på måndag bär det av tillbaka till Linde. Saknar!! Vad ska ni andra göra i helgen?

Hanza Park

Varit på ett av Tysklands största nöjesparker idag i ca 10 timmar. Helt slut som artist! imorgon bär det av till Puttgarden sedan far vi hemåt. Har varit en rolig resa men nu längtar jag hem lite till vardagen och träning! Hoppas ni i Sverige har det bra :) pusshej

RSS 2.0