Mitt Kinesiska Tecken

Tupp/Stenbock

1994-01-13

Värdig och oklanderlig, Tupp/Stenbocken är en stilig figur. Han klär sig bra, har starka åsikter och är ärlig till det yttersta. Stenbockens reservation matchar den konservativa sidan av Tuppen på ett bra sätt. Det är inte många konflikter och massor av återhållsamhet. Tupp/Stenbocken har integritet och är självständig. Han klarar sig bra på egen hand om han måste. Men han föredrar att vara omgiven av folk.

Lita på att Tupp/Stenbocken gör det "passande". Denna persons charm växer genom hans utmärkta sätt, hans försiktiga användande av ord och hans förmåga att hitta det bästa i varje situation. Tupp/Stenbockar oroar sig över hur andra uppfattar dem och anstränger sig tappert för att behaga dem som bedömer deras uppförande. Dessa människor bryr sig väldigt mycket om skenet, men gör sig aldrig skyldig till anspråksfullhet.

Tupp/Stenbocken är född till resenär. Hans vakna sinne och intensiva nyfikenhet skickar alltid iväg honom bort någonstans för att prova på nya erfarenheter. Han är sorglöst och öppet intresserad av att möta nya människor, höra om olika seder och lära om nya kulturer. Eftersom han eller hon är oerhört presentabel så är Tupp/Stenbocken en ofta förekommande gäst. Folk bjuder in honom eller henne för att äta på de finaste restaurangerna och försöker övertala Tupp/Stenbocken att följa med till spa i Medelhavet och karibiska vattenhål för att ha lite skoj. Hans eller hennes passion för nyheter garanterar värden ett villigt och glatt deltagande i alla aktiviteter - speciellt måltider!

 

Kärlek

Konsten att älska är emellertid inget som är lätt för Tupp/Stenbocken. Det finns en egenart med dessa själar som eggar dem att bibehålla ett visst avstånd från känslor. De är inte galna i att visa tillgivenhet på allmänna platser och trots att de känner djupt så är de tveksamma till att visa det.

Om du skulle vara kär i en Tupp/Stenbock så är det bäst att du först lär dig att hantera den flock av nära vänner som denna sällskapliga person alltid har till hands. Det finns ingen anledning till svartsjuka när det gäller dem. Din Tupp/Stenbock älskar verkligen dig mest. Men genom rökridåerna av hans eller hennes glädje i att vara omringad så kan du ha vissa problem med att urskilja den där speciella ömheten. Håll dig sysselsatt och kräv inte för mycket uppmärksamhet. Bättre ändå, lär dig hur man beskär vinrankor.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0