Vuxenpoäng!

Idag har jag varit på min allra första lägenhetsvisning!! Det var finochnu ska jag bara bestämma mig. Vet inte vad jag ska göra med all plats i den bara :)
Ska plugga lite nu, imorgon är det min sista dag då jag kan göra klart allting så jag börjar gärna nu. Sen vem visste att den första och enda mvg´et detta läsår var på ett ryskaprov? hehu
Nu ska jag kila, bilder kanske kommer. I helgen ska jag hem till landet!
Pusshej

We all have that one friend who needs to learn how to whisper


That one friend that always kills the moment


midnight story

Jag vill verkligen iväg och träffa en viss filur, men när den har tid så har inte jag och tvärtom (vanligt problem) och jag har heller inte råd.. Tur jag har skaffat mig minst två jobb i sommar, så jag kanske kan åka. Vi får la se. Hoppas gör jag iallafall, så håll tummarna för mig :) godnatt alla fina läsare jag har! P.s. Ni suger på att kommentera ;) puss

Lördag 052612

Har inte gjort mer än vaknat, ätit, pratat lite i telefon och pluggat idag. Så jag tror att jag ska ta mig ner till hallen och kolla lite på judotävlingarna :)
Vi höres senare sweetiesar!
puss

Min frukost, gudomligt gott!


Inte kanske dagens, men morgonens åtminstone :) Den är ju så skön!

Fredagsmys á la Frankie


Min frukt-och bärmix, huuur gott som helst med lite glass i botten!♥



Hahah jag gillar verkligen denna bild på mig och madde tidigare idag, sött!

I´ll show you how to do it, I´ll start really slow. You put your lips togheter, here we go!

Idag sörrni var/är det fredag, och hur kul hade inte frankie då tror ni? Jo..
Först var det morgonträning som vanligt, tog shorts dit för första gången under hela min tid här faktiskt. Skönt! Hade teknik/passningsträning som var helt okej kul. Och sen körde vi en utmaning som sög (eller så gjorde jag det), den var iallafall inte rolig för den var hur svår som helst. Haha!
Hade sedan svenska och psykologi, slutade vid lunch och stekte i solen i ett par timmar. Nu känns även gårdagens bränna som en peace of cake, vad utsätter jag min kropp för?! Aja, vill man va fin får man lida pin ;)
Var till "bryggan" en sväng med elin, tilda och jacob och chillade. Nu ska jag smörja benen med lotion innan jag dra igår och ska städa vilket suger, men behövs! så ska fixa detta lite snabbt så jag kan äta glass med frukt sen :)
Kram på er alla fina därute!

Tiden som var, jag saknar det hela



Hey blondie, wanna go for a ride?


saknar mitt hår. saknar henne. saknar allt.

Hello thursday´s followers!

Spanska nationella som gick åt helvete för att läraren inte kan svenska och säga uppgiften ordentligt. Efter det vart den en fem timmars håltimme ! Findä! jobba på brännan så man blir snygg och brun till sommaren, för DEN sorten av "beach 2012" tror jag på, haha ;)
Gick också åt lunch med mina håltimmars-polare tilda och jacob. Gratis resturangmat sitter bra fint de :)
Sen stekte vi någon timme till innan min idrott (brännboll) där jag fick steka lite till. Efter det spelade jag och ett riktigt roligt gäng beachvolley, askul!
Nu sitter jag här röd och fin och ska väl snart ta och göra mat. Blir väl lite plugg ute i det sköna vädret sen. Vi får la se helt enkelt!
Dagens roligaste var nog mitt och carros telefonsamtal. Pratar om jobb i sommar och inser att vi troligen ska på samma introduction men jag har inte fått reda på några tider eller så än, och sen ringer elefonen med ett okänt nummer och jag tar det samtalet istället, så visar det sig att det är jobbet som ringer och berättar om mötet, haha! vilket tajming. Så då har jag en arbetskamrat i sommar, och det kommer nog bli awesome. :D

Nu ska jag sätta igång!
hörsrå
puss på er mina kära läsare

Lite bilder från idag :)



första doppet idag också, klart värt att nämnas!

Ser ni brännan? jag känner den iallafall.... efter ca 5 timmar i solen!


Denna sista bild är ifrån igår då jag och tilda lekte gladiatorer, haha!

Take all the chances you get, you´ll never know if you ever gonna get another one


Sommar och sol!

Idag var ännu en slapp dag. Jag menar: klockanär ställd på elva, lägger in två tvättar och väntar tills klockan är ett så jag kan börja dra mig till skolan. Har ingen spanska så det blir en håltimme på en ochen halv tmme och då har vi specialidrott. Gjorde klar alla fystester i gymmet med några av grabbarna och sen satte jag mig och pratade med albin i en timme. Jag menar, snart kommer väl allt plugg? hahah
Jag och tildis har schnyggaste benen, så vi spänner hos lite på håltimmarna som vi har, haha!


Dagens outfit, bra jävla skönt!


summer time people!

Åh idag har jag mått superbra, idag har Frankie been happy!
Vaknade upp tillsammans med sovsällskapet, mys!
Sen fick jag fina nyheten ifrån volleyn så kanske blir en flytt till hösten, roligt!!
Hade sedan en fem timmars håltimme där jag tog en kort powernap och sen njöt jag av strålande sol och värme resten av tiden.
Idrotten gick bra då jag och märit tog en powerwalk och jag fick sen fint beröm av läraren Ang min uppgift.
Gick till syon och kuratorn och fick fina besked och sen gick jag hem och städade.
Nu är jag säckar i sängen och tänkte faktiskt sova snart, börjar inte förrän ett imorgon så ska tvätta resten av tätten då.
That was my day! Sleep tight sweethearts! Pözz


snart ska jag ut och slippa sverige!

Borta bra, men båda bäst

Varit borta i tierp i 12(!!!) dagar och landade igår i lindesberg. Känns bra men samtidigt konstigt.Har hunnit med en del skolarbete också vilket är skönt, och jag hann träffa allt ifrån nya människor till gamla bekantskaper. Highlights var nog tiden med Elle (finaste vännen!), moppeturerna och beachsspelandet med grabbarnab(japp jag åkte lite moppe hemma med, hihi) och nyheterna om att jag fått två sommarjobb. Ett i stockholm v 29 och ett på dragracingbanan hemma. Woop woop!
e mindre roliga sakerna var väl att jag inte riktigt kände mig tillfredsställd med allt som jag vill vara när jag är hemma. Men hann träffa många i släkten så ska väl vara nöjd. Sen var jag till krogen med, japp tillochmed det hann jag. Fick träffa bl.a frida, emma och Carro igen vilket var superkul med tanke på att vi inte pratat under hela året. Yeey! Träffade flera godingar också men dem hann jag inte umgås med så mycket. Hade liksom tillräckligt i huvudet ändå tyckte jag. Stod utan sovplats kl 4 på morgonen men då var det tur att jag hade carro, min ängel!
Fick även höra en del om olika närståenden ang operationer, Erika, jag hoppas verkligen allt går bra för dig och du ska veta att jag håller tummarna för dig! detta fick också mitt humör att strula lite vilket också påverkade veckan lite. 
Men jag hade roligt i helhet så nu är jag tillbaka i Linde igen och ska ta nya tag dessa tre veckor som är kvar, nu ska jag äta lunch innan skolan börjar igen.
Hejdå!!

chaffisar <3

Chauffören knappar in en massa saker i maskinen och jag känner att jag behöver lägga till "ungdom" (vill inte behöva betala fullt pris för femtioelfte gången.) Han: ungdom?! Ja tur att du sa det. "knappar in nått nytt" Jag: behöver du se leg? Han: nej jag brukar lita på ungdomar faktiskt.. Ja han var alltså inte dum

So sick of love songs


Just beacuse he says all the thing you wanna hear doesn´t mean his the one for you

Dunkar musik i broders högtalere som faen, skönt ljud äre så jag har bestämt mig för att jag vill också ha bas!!
Rätt skön stämning nu när boysen är här och det börjar kännas lite lättare nu.
Har fetaste planerna inför helgen, detta kan bli skoj det här! :D

If they don´t chase you when you walk away, keep walking


You know what else is on the way? my door, shut it when you leave. jerk

Under de senaste dagarna har jag varit hemma. Mått både upp och ner hela tiden. Igår var nog bästa dagen med tanke på allt som hände. Åkte på en jobbintervju om arbete på Tierps arena lite spontant då chefen ringde i förrgår kväll. Gick bra och nu har jag ett jobb under en helg iallafall, bra början. Catching! Köpte även min allra första trisslott och vann femtio kronor, som jag sedan spelade bort haha!
Sen åkte jag förbi gävle, handlade och sen tierp igen och träffade roligt folk. Saknar dem en massa, börjar bli sådär jobbigt igen. Har en sån känsla där jag aldrig känner mig nöjd med allt som finns omkring mig. Känns fel alltihop. Åkte hem för att reda upp saker, men allt känns bara ännu jobbigare. aja.
Elle sov hos mig iallafall och vi lekte lite smått gangsters. Haha så fult. Såg två HSM filmer och sen däckade vi. Huvudvärksdag nummer 3 is here!
Nu måste jag plugga vidare, hejssvejs

Maybe I´m not there yet, but I´m closer than I was yesterday


11/5-12

Gjorde inte så mycket idag. Var till Maxi i alby, därifrån fick jag köra tillbaka hem i Opeln, kung. Sen åkte vi ut till Lida där jag vill jobba i sommar och gick på min första riktiga arbetsintervjun i mitt liv. Var intressant och arbetsgivaren verkade snäll, så jag hoppas på det bästa nu. Sen åkte vi och hälsade på kusin Amanda och kollade på hennes folkracebil. Kul! Senare på kvällen hämtade vi lovis och linnea och såg på hockey. Vilken dålig match!! PINSAMT SVERIGE! Nu ska jag tydligen sova säger de små här så jag säger nu godnatt. Puss <3

Estocolmo

Igår var vi som sagt in till huvudstaden och gick på olika besök. Började med en guidad tur på Gripsholms slott (?). Var väl helt okej. Sen åkte vi vidare och vår klass hamnade på armémuseet, det var dock mycket roligare! Spännande faktiskt så ett besök dit är helt klart att tips. Sen hade vi våran fritid då vi gick och åt. Mums! Sen satte sig jag , emme, haifa och Malin på en bar där emme tog en öl och vi andra en läsk. Vart en sväng till subway och köpte kakor innan vi gick vidare. Jag köpte två nya navelsmycken som är en standard när jag är i Stockholm. Gick till stadsteatern och såg en tretimmars föreställning (alldeles för långt för min del) sk spökhotellet. Tur att jag hade Henrik och Hugo som sällis annars hade jag blivit tokig. Åkte sedan med farmor och aje hem vid halv elva och sommaren väl som vanligt vid tre.

Det vart grönt

Svaret vart grönt. Åker hem och vilar upp mig.
Men först: Stockholm med klassen!
piz

Give me some answers

Imorgon gäller det. Hoppas på rätt svar. Klockan 14.30 gör jag testet. Hoppas på rött!

Hate being a sad story

Nattbandyn var helt okej. Dockså kände jag mig lite smått mobbad (kanske poppis ur en annans synvinkel vad vet jag) när jag bytte sällskap hela natten. Satt mest hos laget Grus. Pris förbästa utklädnad, grattis folket!
På natten sen skjutsade jag hem Mattias och Martin, och vi plockade även upp Emil och hans kompis Fanny på vägen. Jag är en "snel hest" så att säga..
I lörsdags hände ingenting, sov ett bra tag och sen åkte jag och åt middag med saras föräldrar och hon själv. Vart riktigt gott kött och potatisgratäng. Mums!
I går fyllde världens bästa tjej 19 hela år och det firades med att göra stan, äta kinabuffé och sedan bio, 21 jump street. Helt okej film! Vart en sväng till akuten runt 1 på natten också för Saras knä tjafsade. Nu går hon på kryckor igen och jag hoppas bara att hon kommer på fötter snart igen. Så synd om dig finaste!
Idag hade vi tester på specialidrotten vilket var det jobbigaste jag gjort i hela mitt liv. Ändå kändes det rätt bra på något sätt, med tanke på att jag höll en bra standard trots att jag inte tränat "på riktigt" nu på ett tag. Ska bli skönt och få skaffa mig ett redigt träningschema igen. Känner mig inte så frisk, tror det är en förskylning på G, men får bita ihop för på onsdag är det Coopertest (döda mig och mitt onda knä tack) och jag behöver det resultatet.
Aja, nu ska ni få sova och inte behöva läsa, ni är nog säkert lika trötta som mig.
Godnatt på er allihopa!
Nu går jag och tar livet av mig (inte bokstavligen, är bara så less på allt som händer just nu, gr8 info I know)
Puss

"Jag är inte arg, jag är bara väldigt besviken"

Sucks to be me. Varför ska jag vara så komplicerad och shasa iväg folk som vill komma mig nära? Rädsla? Deja vú? snart måste det bli förändning annars lär livet vara såhär tills slutet.
gush! vad ska jag göra? 
hjälp.

the worst thing

The worst thing with being an egg is that you only get laid once, eaten once. And that it takes 10 minutes to get hard and 3 minutes to get soft. But the worst thing isn't that you need to share the box with eleven other guys, no, it's that the only one that will sit on your face is your mom.

Fredag and jag am kär!

Jag tror jag är kär, på riktigt.
Aja, var och käkade kinabuffé tidigare idag (ca tretton timmar sen) och det var huuur gott som helst. Umgicks med Henrik och Emme mestadels av kvällen innan jag for på nattinnebandy med ett gäng och satt där. Nu är jag precis hemkommen så ska ta och slänga mig i säng snabbt som blixten. Sjukt trött.
Berättar mer imorgon!
ikväll blir det inget alarm vilket är awesome.
Godnatt alla
puss

vecka 18

Har sovit hos sara hela veckan, förutom igår då vi måste upp tidigt idag. Smarta tjejer!
Inte gjort något speciellt eftersom det har varit superfint väder hela veckan, så har mestadels solat. Skönt!
Lite bilder bara!






Min valborgsmässoaftonhelg 2012

Hej alla igen! Nu kör vi på en sån tråkig uppdatering där jag listar fredag-tisdag eftersom vi hade denna långlediga helg. WUNDERBART! Jag kan nog inte lista vilka som är mina favoritdagar. Så vi kör på en gång :)

Fredag: 27/4
Åkte hem till byn med bilen ensam för första gången. Var väl okej men långtråkigt. Stannade en gång av trötthet och köpte lite socker, annars flöt allt på väldigt bra. Kom till valbo vid två där jag åt på subway med farmor och bror innan jag for in till Gävle och klippte mig. Mama betalade så underbar som hon är så jag lät henne åka med i bilen hem. :) Resten av dagen hände inte så mycket. Träffade grabbarna en sväng gjorde jag och kusinerna kom förbi på kvällen, sen åkte jag till farmor och sov där.

Lördag: 28/4
Var på släktlunch i Gävle, åt kinabuffé vilket är gudomligt gott! Åt väl så mycket att jag vägde 10 kg mer när vi gick därifrån. Gick ner på stan och lämnade ut lite CV:n också, nu hoppas jag bara på det bästa!
På kvällen umgicks jag med grabbarna då vi åkte till lördag och hämtade alex och hans vän viking. Åt på bennys. Sen bar det av hemåt och vart väl en grillning innan jag skjutsade hem några av dem. Kvällen spenderades med min bror sen.




Söndag: 29/4

Shoppingdag!!! Äntligen. Fikade lite med farmor först hemma hos oss medan det var full rulle nere vid badet där alla städade. Åkte iväg med bilen och mötte upp min kusin och hennes kille i valbo och vi shoppade lite. Jag köpte ett par söta sommarskor, en bandau- BH (stavning?!), ögonskuggor och en loggbok till projektarbetet. Daniel kollad min chans till en hyfsad baslåda, ännu finns inget hopp mina vänner. Åkte hem och myste till det lite med familjen.




Måndag: 30/4
VALBORG!!!
Började dagen med att köra in och hämta Sara med Sebbe och Sami i Gävle. Åkte en sväng till Valbo igen för att byta skor. Åkte hem och började fixa iordning hemma hos mig, för där var festen sörrni. Fint de! Vid 18 startade vi grillen och sen vart det fullt upp. Jag och Sara firade valborg med ett gäng på ca 10 killar. Hur skön stämning som helst, no fights! Bästa på länge. Vid tio åkte vi till Marma, men det sög. Som vanligt. Ville hellre vara i Uppsala med en annan. Aja. Åkte tillbaka till mig och umgicks ett helt gäng intill ett-tvåtiden då vi satt på en skräckfilm. Tur att jag har sebbe som tröstar mig, annars hade jag aldrig kollat på den!
vid halv fyra var det bara vi två vakna, så vi gick direkt och la oss. Jag och sara hos min bror, alex inne hos mig, sebbe på sofforna och min bror på golvet. Japp japp!






Tisdag: 1/5
Bakisdagen! Nejdå var inte direkt bakis, det blir jag aldrig! (förutom en gång men men..hahah!) Vi gick ett gäng och åt pizza på byns pizzeria. Riktigt gott! Åt bara halva för då vart det tungt, men ändå!
Åkte hem och fikade med mamma, pappa, Sara, farmor och Aje och deras gäst Clas. Diskuterade pengar och hur värdelös jag är när det kommer till såna saker.
Tror det även var denna dag som jag lånade pappas bil och körde ett gäng in till Tierp där vi handlade mjukglass. MUMS! SUPERFINT VÄDER DESSUTOM! Blir så glad :)
Städade och plockade undan hemma innan vi åt  tacos med familjen, sen var det dags för mig och Sara att fara hem. Tog väl ca 2.5 timmar att ta sig hem om vi inte räknar de gånger vi var tvungna att stanna. Stannande bland annat i Avesta tror jag, där ett gäng stirrade riktigt läskigt på oss. creepy!
Kom hem vid tolv och då sov jag hos Sara. MYS!



RSS 2.0