nu jävlar

nu har jag gråtit tillräckligt, nu tar jag kontrollen. See ya in a while, crocodile!


en tanke

Jag tror det är mig det är fel på. Tänk att jag inte listat ut det tidigare.
Det kanske är jag som skrämmer bort alla? Jag tror det är dem som är konstiga men i själva verket är det mig dem ignorerar för att slippa mig. Men hur ska jag vara då förutom att vara mig själv? Är jag för på vill de att jag är lugn och är jag lugn är jag tråkig. Så vad är då rätt? 
Det är gått 18 år, med några få lyckostenar, men sen då? Ska jag bara sitta och fortsätta vänta på att något ska hända? jag orkar snart inte längre. hjälp mig någon..

Just my luck!

Jobb idag 6-15, cash is king som sagt! var hem, skulle till valbo till en filur men vart att träna istället. Typiskt höh? MEN, först var jag och Ellebelle i stan och guess what? Jag gjorde äntligen ännu ett hål i örat. Sadist right? Kul att man förväntade sig en jävla pistol med basoka (stavning) - läte men fick ett lite häftknäpp bara. blä! ;) Hahah, men nu äre gjort iallafall!
Spelade beachvolley med ett skönt gäng och nu hänger jag här. What to do next?
Kanske emme svarar på skype? :D
See ya guys!
puss
p.s ni har börjat blive värdelösa på att kommentera!

stupid ass!

Stop ignoring my texts or tell me to back off, I'm tired if waiting for you to text me back.

torsdagen den tjugoåttonde juni

Lönedag igår och mer jobb idag. Jag hoppas verkligen att pengarna är värda allt besvär för idag har jag riktigt ont. Illamående som satan och vill bara spy hela tiden. Jag hoppas att detta gör skillnad annars så är spykänslorna onödiga. Fy fan nu ska jag gå och kräkas, hejssvejs

follow me

följ mig på instagram!

frankiiie_ !


I´m glad you came, my universe will never be the same


If happy ever after did exist I would still be holding you like this


Jag vill att ditt hem ska bli där jag hänger min hattvill också. det är perfekta ord. Helt sjukt att det skulle hända. men ni som känner mig vet hur jag funkar. Det kommer aldrig att bli nått..


Lönedag!

Fick in min första lön idag någonsin- vuxenpoäng check! Siffran stod på 2.600 kr för de fyra dagar jag var på arenan, dock så drog de av 1200 kr för skatt så mer pengar kommer att rulla in, catching!
Sen fick jag även mina betyg, skönt med MVG i alla idrottsämnen, dessvärre med matte B där jag fick ett IG (observeera att jag inte gick den kursen iår! dumskallar de finns)
VG i resten förutom spanska men det var ingen överraskning. Nästa år ska jag satsa mer på skolan.

Och mamma skickade även efter en ny xperia ray åt mig, yeey! instagram åt mig, ja tack!
Nu ska jag rensa garderoben, sen får vi se om jag tar mig en åktur till farfar. Hörs då.
Puss hej


I remember every word you said, we were never gonna say goodbye

Tänkte väl sända in lite bilder ifrån mina "jobb" denna sommar. Har ju som sagt skaffat mig tre stycken och ja det är rätt hårt för mig att gå upp 5.15 några dagar i veckan. Ett jobb i Tierp, ett i Söderfors och ett kommande i Stockholm. Men som sagt: "Cash is king!" :)


Midsommar 2012

Vädret var toppen. Sällskapet var toppen. Humöret var på toppen Kan väl säga att dagen fick ett högt betyg!
Träffade nytt roligt (och intressant) folk och hade bara allmänt kul (lagomt med dricka kan jag också säga) så allting förblir ett underbart minne. Me like ♥. Kan ge kvällen en av de bästa, med tanke på vilka man var med och jag fick även se vilka som står upp för mig när jag behöver det. Ni är guld värda allihopa ♥ får se vad som händer nästa år, erbjudanden faller redan in!
Studenten i Lindesberg 2012Avslutning år 2, 7 juni 2012


Studenten i Tierp 5 juni 2012


We need the energy, you and me

Förlåt mina kära läsare att jag inte har bloggat på en hel VECKA! Jag ska definivt uppdatera er med allting som har hänt alltifrån fest till sjukhusbesök. Hörs om en stund! Hejssvejs jobbig situation

Frustration. Känner mig inte hemma eller välkommen någonstans. Vad är förresten hemma? Lindesberg eller Tierp? Usch. Sommaren kommer bli ett helvete. Känner mig så sjukt splittrad. Omringad bland stridslystna idioter här i Tierp och har få att umgås med i Linde under sommaren för att kunna stanna där. Vill hitta en bästa vän igen som jag kan stanna hos, eller ja en vänlig själ i huvudtaget som kan hjälpa mig i dessa situationer. Skulle vara farmor men där vill jag inte tränga mig på något mer. Åh vad mycket jag saknar Sara just nu...

Om mig


Analys:
januari 13
1 = 1 1 + 3 = 4
1994
1 + 9 + 9 + 4 = 23 = 2 + 3 = 5
Slutresultat
1 + 4 + 5 = 10 = 1 + 0 = 1
Livsväg 1, den typiska ledargestalten:
Personer som har 1 som livstal är ofta mycket energiska och handlingskraftiga. Inte sällan är de även ambitiösa och bra på att fatta snabba beslut. En negativ egenskap som de har är deras otålighet och bristande självkritik.

Har du livstalet 1 så är du troligtvis en populär person som gärna är den som tar initiativ och startar nya projekt. De flesta uppfattar dig som en trygg och självsäker människa som är något av en ledartyp. Din koncentrationsförmåga är god och din något djärva och originella framtoning hjälper dig att nå dina mål i livet. Du är också mycket självständig och föredrar att ta saker och ting i egna händer.

Du kan ha svårt att känna dig tillfredsställd och vill hela tiden förbättra ditt liv. Ibland kan du ha svårt att samarbeta med andra, och en orsak till detta kan vara att du är alltför otålig. Du får försöka lära dig att andra människor kanske inte har lika mycket energi som du.

för dem har tagit stuuuudeeeenteeen, men vi har ett år kvar

hejhej allihopa! igår firades alla studenter och självklart var jag dit. så jäkla roligt för dem, längtar redan gör jag. grattis Johanna, Erika, Alex och Pontus till studenten i Tierp och grattis till Marina, Fredrik och Caroline som tog studenten i Uppsala igår. Helt sjukt att ni har tagit STUDENTEN!!!! var till heartbreak igår pch började kvällen med förfest hos pontus. Frida, Carro och Jenny ifrån förra klassen var där och dessutom Adde som jag senaste såg i öregrund i Augusti. Roligt satt säga! vi klev på tåget där i Örbyhus och där fick jag även träffa Edvina och Julia ifrån förra klassen. Kul att träffa så mycket folk! annars så drog jag Carros tequila-oskuld, dansade röva av ma, drack lite till, träffade folk, fick folk utslängda, hängde på donken och frös ihjäl i väntan på tåget. Jag har även världens bästa pappa som förutom att skjutsa mig till örbyhus skjutsade även hem mig ifrån tierp klockan fyra på natten. Jag älskar dig pappa!

I gave up because you never fought for me


Tired of waiting? So am I...

Idag har jag inte gjort mycket alls gott folk!
Var trots allt uppe tills halv fyra så sov en sväng imorse innan jag for med farfar till Läkerolen i Gävle och fick se motormässan. Grymt snygga bilar och häftiga shower! Vill dit imorgon med och se mer...
Idag ska vi grilla med släkten, annars är det inte så mycket annat planerat. Kanske drar en sväng till Tierp. We´ll see. Så less på att behöva åka till andra, tycker att det är deras tur att komma till mig om de vill ses. Men så snäll som jag är så gör jag alla till lags. Vilken idiot jag är.
På tisdag tar snyggingen Erika studenten, så ska dit och kika lite. Får träffa en kompis också som jag ser fram emot.
Nu ska jag väl snart slänga mig i duschen, hörshej!
ful bild ifrån förra året, men jag gillar håret. Vill få det vågigt permanent. Och så älskar jag linnet!
See ya

Don´t chose the better guy, chose the guy that will make you to the better girl


Eat is fat crying

Vad fan gör jag uppe nu? har svintråkigt. Lika bra att gå till sängs. Imorgon blir det work work! hörs rå! puss

I swear to you, I was always there for you

Att leva bland dessa människor är som att leva bland ett gäng hungriga tigrar. Alltid rädd för att bli biten. Längtade hem. Insåg en sak. Vill nu tillbaka dit där jag mådde som bäst. Keep your friends close, but your enemies closer.

RSS 2.0