jag siktar mot toppen så lång jag kan nå

drog iväg till Norsjö denna helg, vi åkte först 72 mil uppåt vilket var väääldigt drygt. Laget åt på max på vägen dit i Sundsvall. Klantig som bror är så hade han inte skruvat åt korken ordentligt på min flaska full med MERfestis, så allt hamnade på golvet! fick snabbt torka upp allting så man kunde åka vidare! :)
När vi var framme i Skellefteå där vi skulle bo på Scandic var det mörkt, så vi checka in och tog sedan bilen till en restaurang (grymt dyr!). Åt Vezuvio såklart! mums ♥
Sen badade vi lite på hotellet och vissa badade bastu. det var jättekul och vi spelade vattenvolley och skrattade asmycket, perfekt uppladdning! Efter att poolen stängt så spelade jag, lisa, marina och erika kort utanför våra rum. Lisa var oövervinnlig, haha!
Det var väl kväller runt elva kanske, men några gick nog inte åh la sig förrän sent. haha!
OBS: SÄNGEN VAR INTE SKÖN! hade så jävla ont den natten!

Dagen efter så packade vi oss iväg mot Norsjö. Oväder på vägen dit, haha!
Det roliga med resan var att vi såg en snubbe ute i SHORTS när det var -25 grader! tror vi var uppe i -29 däruppe faktiskt. (!!!!!)

När vi var framme så tog det ett tag innan matchen började, det vart presentation (som var grymt bra faktiskt, kändes riktigt internationellt hihi!)
Vi spelade bra och det var tufft, men vi tog hem 3 nya poäng vilket kändes grymt bra!

Resan hem var dryg, stannade och tog en pizza och stannade för att tanka några gånger, var hemma runt halv två och då BUMS i säng, för dagen efter var det skola för hela slanten! Tack vare micke så slapp vi specen den dagen, tack!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0